Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziszmisz
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy sürgős makró gondom amibe szeretném a segítségeteket kérni.
Az excel táblám úgy néz ki hogy az a oszlopban +el jelölöm a konkrét törzsadatokat tartalmazó sorokat, ezek a törzsadatok blokkokba vannak rendezve és úgymond fejlécük van. A fejlécekbe vannak kategória adatok(az A-B-C-D oszlopban vannak mindig).Azt szeretném elérni, hogy ezekhez a pluszos sorokhoz a saját "tömbjük" fejlécében található 4kategóriaadat minden egyes pluszos termékkel egy sorba kerüljön bele.
Remélem sikerült érthetően leírnom. Én valahogy úgy képzeltem el a megoldást, hogy ha az A oszlopban + -van akkor meg kellene vizsgálni felfelé, hogy melyik a legközelebbi nem +os sor és az abba a sorba található 4 cella adatát, a pluszos sor O oszlopától számított 4cellába bemásolni. Sajnos a makró szintaktikát nem sikerült megcsinálni, de elméletbe én így képzelem el a megoldást.
Mindenféle megoldásért nagyon-nagyon hálás lennék
Előre is köszönöm szépen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest