Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok
Táblázatkezelési problémám van, nem Excel hanem Google Docs beli táblázatkezelő, de hátha tudtok megoldást.Van egy form, ami egy táblázatba gyűjti az adatokat, Sheet1 munkalapra, ezek alapadatok. Ezeket felhasználva készítettem egy másik Sheetet (Sheet2), hivatkozva a Sheet1 adataira, ami ugyanúgy működik, mint Excelben: pl. Sheet1!A1.
A Sheet1-be folyamatosan jönnek be az adatok és minden rendben is működik, de a Sheet2-ben lévő cellahivatkozások változnak, ha egy új adat jelenik meg a Sheet1-ben, mégpedig a sorszám valamiért eggyel növekszik.A folyamat:
a Sheet2 A51-es cellában ez van =left(Sheet1!A453;10), tartalmaz adatot a Sheet1!a453-as cella, jól működika Sheet2 A52-es cellában ez =left(Sheet1!A454;10), a Sheet1!A454 még nem tartalmaz adatot, majd ha formról bejön valamilyen adat, akkor beleíródik, így most az Sheet2 A52-es cella látszólag üres
bejön a várt adat a Sheet1 A454-be, erre a Sheet2 A52-es cella értéke megváltozik és a következő lesz:
=left(Sheet1!A455;10), tehát a sorérték megváltozik és nem veszi figyelembe a bejött értéket, hanem átlépiés így tovább, ha jön a következő rekord a formról szintén nem jelenik meg, mert megint növeli a sorértéket és =left(Sheet1!A456;10) lesz belőle
ha újra lemásolom a képleteket húzással, akkor persze megjavul, mindaddig, amíg nem jön egy újabb rekord a Sheet1 lapra, mivel húznám a képletet, így dollározni vagy indirectezni nem tudom, van e valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50