Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
Üdv!
A következő problémám lenne:
van egy lekérdezésem, ami képletben így néz ki:
=PIArcVal(param1;param2; param3)a PIArcVal fv természtetesen egy automatikusan induló bővítményből jön, nem beépített fv.
Ennek az eredménye egy kétcellás "tömb", az elsőben egy dátum, a másodikban pedig egy szám az eredmény.
Nos, ha én ezt a függvényt szeretném közvetlenül egy makróban használni, hogy megkapjam mindkét eredményt, azt hogyan lehet? A VBA compile természetesen nem ismeri fel , a tömbös eredmény szerint meg szerintem nem fog menni a
myvar=PIArcVal(param1;param2; param3)
sem...elég zavarosnak tűnik, de remélem érthető voltam

(#14575) bugizozi: Viszont csak 95% körüli a kompatibilitás, excellel és worddel is. A "bonyolultabb", objektumokat, spéci formázásokat használó doksikon akad el, a többivel viszont megbirkózik az openoffice.

Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BMW topik
- Sorozatok
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Fotók, videók mobillal
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50