Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacid90
csendes tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszönöm.
Jól működik, csak véletlenül előjött egy hibája. A számok közé, félreütve bekerült egy betű és hibaüzenettel leállt. Ez OK., de a makró leállítása után már nem kerekített, hanem az eredeti számot hagyta meg. Úgy tudtam csak helyes működésre bírni, hogy kiléptem az Excelből és újra betöltöttem. Ha megkérhetlek még nézd meg légyszí egy régebbi, a 14395-os hozzászólásomat hátha tudsz abban is segíteni.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jól működik, csak véletlenül előjött egy hibája. A számok közé, félreütve bekerült egy betű és hibaüzenettel leállt. Ez OK., de a makró leállítása után már nem kerekített, hanem az eredeti számot hagyta meg. Úgy tudtam csak helyes működésre bírni, hogy kiléptem az Excelből és újra betöltöttem. Ha megkérhetlek még nézd meg légyszí egy régebbi, a 14395-os hozzászólásomat hátha tudsz abban is segíteni.
Fferi50