Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
Még egy dologban kérném a segítségedet. Az excelnek megvan az a nyűgje, hogy csak 7 függvényszintet tudok egymásba ágyazni. Amit írtál az előbb, az nagyon jó lett, és jelenleg így néz ki a képletem:
=HA(B57="E";AB56:AB64;HA(B57="O";AB74:AB81;HA(B57="O/Sz";AB82:AB87;HA(B57="Sz";AB89:AB100;HA(B57="H";AB68:AB69;HA(B57="V";AB101:AB102;HA(B57="M";AB71;HA(B57="E/H";AB65;0))))))))
Frankón működik is, viszont van pár kód, aminek így már nem maradt szintje. Tehát nem tudok helyet találni az F, S, L kódnak, és ahogy a legutóbbi hozzászólásomban írtam, arra gondoltam, hogy ezek előfordulása esetén ne szűrjön (mert relatíve úgyis ritkán fognak előfordulni az ezekhez kapcsolódó feladatok), hanem az egész listában keressen. Mit kellene módosítanom ehhez a képleten?
Köszönöm ismét a segítséged

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Byintek Love U14 Projektor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50