Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez remek, de en feltettem nagy hevvel, es masfel perc utan lockolta a palyat, mert "elertem a maximalisan elerheto pontszamot". Az osszesen zar ikon van.
szerk es ahogy nezem, 9 eurokert szivesen adnak 4 asztalt
szerk2 legalabb lenne benne egy ingyenes, vagy egyvalami 1 euroert, hogy meg tudja nezni az ember.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
zone
őstag
Sniper Elite van olyan jó, mint a második része? Megér 510Ft-ot? [link]
[ Szerkesztve ]
YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
Csapoati
nagyúr
Ez így gáz. Telefonra is legalább volt egy teljesen ingyenes asztal, és a többiek is 1 meg 2 dollárba fájtak. 9 euro az rengeteg 4 asztalért, máshol annyiért már 'A' címeket lehet venni.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Zamery
senior tag
A Steam-en vettem, ayo segítségével. Greenlighton szavaztam rá, mert már korábban megtetszett, aztán amikor megjelent megvettem. Mondjuk időm még nem volt vele foglalkozni. A Steam-en alapból az Afterfall Insanity Extended Edition jelent meg, mivel egyébként a játék már több mint egy éve elérhető dobozosan.
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
SenorGrande
senior tag
Akinek jó, ingyenes flipper kell, az nézzen rá a Future Pinball-ra.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
bul07
nagyúr
greenmangaming.com-hoz nincs valami kupon kód ?
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Köszönöm mindenkinek
0.9€-ért meg is lesz a Sniper Elite (volt még egy beszámítható játékom is)Amúgy azért vettem meg mert régen jókat játszottam vele
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Amúgy nem tudom hogy volt e már
Amazon
RockStar Sale 50% offEhhez tartozik:
Buy any rockstar games right now and also get another $5 credit toward another Rockstar games. Games purchases using a Rockstar credit will not give you another credit.Secondly, It is best to wait until the 29th before using the credit as a big Amazon sale will happen (this is coming from the Amazon rep himself)
Ezt valaki pontosan lefordíthatná mert a google fordító nem hoz pontos fordítást
-
bullseye
addikt
Ha nem is hajszálpontosan, de:
Vegyél bármilyen Rockstár játékot, és kapsz 5$ creditet egy másik (későbbi) Rockstar játékra. DE azok a játékok, amikhez ezt felhasználod, már nem adnak creditet.És amúgy is érdemes várnod 29-ig, mert akkor naaaagy Amazon vásár lesz (ezt az ő emberük mondta)
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
warcat
veterán
válasz BoneDragon #32769 üzenetére
Rockstar játékokra írod? mert ez viszonyítás kérdése, a bundlek csak május végén lesznek leárazva.
Lesz például max payne 3 sima, LA Noire complete meg GTA IV complete 11,99 dollárért.
Ha most veszel egy Max Payne 2-t 4,99ért,akkor 5 dollár lejön még az árból,vagy ha ugy tetszik, 11,99 ért lesz ez a 4 játékod. Nem rossz ajánlat,de persze csak azoknak akiknek még üresen tátong a Steam könyvtárukEA: It's in the crate!
-
bul07
nagyúr
getgamesgo.com akciók (azt nem tudom hogy mi régiónkból enged e vásárolni és lehet is e aktiválni)
-
TTomax
félisten
Ha valaki Borderlands Game of the Year-t lát valahol jó áron,dobjon meg egy privivel...pár hete vadászom még csak,de 20font/euro alatt még eddig nem láttam... tudom szokott lenni akcióban 10-ért,csak most valahogy nem látom egy ideje sehol...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
törölt tag
Origin :
Sleeping Dogs Limited Edition 8 és fél euró .
-
lordjancso
senior tag
válasz lordjancso #32735 üzenetére
Ezzel kapcsolatban nem tudtok valamit?
Szerintetek lesz még itt Skyrim a hétvégén?Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
CriticalHit
őstag
XCOM: EU 10 font:
[link]a 40 EUR-os Steam-es árhoz képest gyanúsan olcsó. Mi lehet a trükk?
[ Szerkesztve ]
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
wesker24
senior tag
válasz CriticalHit #32776 üzenetére
Azért ilyen olcsó mert a fő nyelv angol de a felirat Espanol ! De ahhoz képest egész jó ár érte !
[ Szerkesztve ]
I am the Lord of Deadside !!! The Horror the horror I embrace it !
-
addikt
válasz CriticalHit #32776 üzenetére
Gondolom dobozos és csak UK-ba szállítanak.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
törölt tag
http://prohardver.hu/tema/eredeti_jatekok_best_buy_topic/hsz_32774-32774.html
Szerk. Az ára kevesebb mint négy dollár az orosz Origin boltban . Steam-en aktíválható .
-
lordjancso
senior tag
Gamersgate-n van most aktív kupon?
Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
addikt
válasz lordjancso #32783 üzenetére
Csak az 5%-os elder-geek.com
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Pedro78
senior tag
elder-geek.com - 5%
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
törölt tag
válasz CriticalHit #32786 üzenetére
A dobozos verzíó is a Steam-et használja .
-
CriticalHit
őstag
-
gamersgate-nel mindig kerj meg egy -20% csokos embert, valaki biztos kerul aki segit .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
törölt tag
válasz CriticalHit #32788 üzenetére
A telepítés a két DVD-ről történik . A frissítések letöltése viszont már a Steam-ről lehetséges a játék regisztrácíója után .
-
RedMan
tag
válasz #79621120 #32782 üzenetére
Az orosz verzió Low Violence Version, most jelezte az orosz barátom, de természetesen aktiválható steam-en ahogy a kolléga írja.
TFT tisztítás: ''Nagyon egyszerü a képlet: kirakni a kertben a füre, és gőzborotvával adni neki. után hagyni kell a napon állni, hogy jol kiszáradjanak az elektronikus alkatrészek.'' -by Vicces
-
daneeeeee
aktív tag
válasz BomiBoogie #32739 üzenetére
Sziasztok!
Kéne egy kis segítség!
Get games-en vettem F1 2012, azaz hát csak vettem volna. Az oldalon elvileg szépen kiírta, hogy megvettem és, hogy kaptam egy e-mailt amiben a kód van, csak, hogy sms-t nem kaptam a tranzakcióról (pedig mindíg szoktam) és megnéztem a számlámról sem vontak le pénzt.
Cserébe viszont amit küldtek kód használhatatlan, nem akarja bevenni a Steam.
Ilyenkor mi van?[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
IGN Prime Free Game of the Month: Awesomenauts.
-
zone
őstag
válasz daneeeeee #32795 üzenetére
Valószínűleg nem tőlünk kellene segítséget kérned, hanem az oldal supportjától.
Olyan volt már nekem is, hogy netes vásárlásnál csak később kaptam sms-t. Olyan is volt, hogy copypaste módszerrel nem volt jó a kód, de egyesével bepötyögve mégis működött.YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
warcat
veterán
válasz lordjancso #32775 üzenetére
Azt hallottam,hogy újra vannak kulcsok Gamersgaten a Bethesda cuccokhoz,viszont Skyrim nem ezek hiánya miatt nem volt,hanem nem elérhető tőlünk,ami mondjuk elég paraszt dolog,hiszen már Steamen is meg lehet venni,egyébként meg aktiválható tőlünk,nem tudom mi van a háttérben.
EA: It's in the crate!
-
headhunter86
senior tag
Ma megkaptam én is Gamersgate-n a Dishonored kulcsom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest