Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#32351) #79621120 válasza maross (#32350) üzenetére


#79621120
törölt tag

Akkor viszont itt lenne az ideje kirúgniuk a felelős személyt aki elszúrta a dolgokat .

(#32352) warcat


warcat
veterán

Tényleg változott az xcom ára...mindenesetre ha valakinek kell 1 darab,meg tudom venni még a régi áron,benne van a kosárban.kb 7 euró.

EA: It's in the crate!

(#32353) Wizard of Oz


Wizard of Oz
tag

Ha valaki megveszi a Codemasters pakkot, és nem kell neki az Argonauts, akkor én vagyok az embere. ;)

Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!

(#32354) csaba951 válasza Csapoati (#32348) üzenetére


csaba951
veterán

>nem fogják visszamenőleg elvenni a cuccodat.

Te csak azt hiszed! :D
Nekem konkrétan 24 óra elteltével visszavették a kifizetett Bordelands 2 4 packomat, az engedélyem nélkül. Ok, 2-3 hét múlva visszaadták az árát, meg kaptam 2013-ra mindenre -20%-ot, de akkor is! :W

Egyébként ezt csak azért tudták megtenni, mert éppen kifogytak a kulcsokból, és én nem küldtem tovább e-mailre ajándékba a barátaimnak a plusz példányokat. Szép türelmesen vártam, hogy beszerezzék a kulcsokat. Akik e-mailben elküldték, azok kaptak kulcsot ÉS még vissza is fizették nekik a játék (akciós) árát. Vagy akiknél még nem fogyott el a kulcs, és beaktiválták Steam-en, azok is megtarthatták.

Persze először én is azt hittem, hogy tévedni emberi dolog, ahol dolgoznak, ott hibáznak is. Viszont pl. a Karácsony után 2 hétben nem volt olyan nap, amikor ne lett volna ilyen "téves" leárazásuk. Annyit változtattak, hogy ezeket az akciókat már nem 6-8 óra, hanem 10-20 perc után leállították.

Ezt a "téves leárazás" dolgot, meg azóta is nagyüzemben nyomja a GG.

[ Szerkesztve ]

(#32355) Wolverine válasza Crytek (#32331) üzenetére


Wolverine
félisten

Maguk a játékok miatt nem érdemes szerinted? Akkor ne vedd meg, pont.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#32356) Csapoati válasza csaba951 (#32354) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Ezért írtam, hogy reális akcióknál. :)

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#32357) echterion válasza .tnm (#32340) üzenetére


echterion
nagyúr

Szerencsére épp elég erős az elmém, hogy magától is túlélte ezt a sokkot. :DDD

**********

(#32358) csaba951 válasza Csapoati (#32356) üzenetére


csaba951
veterán

Végül is igen! Ma beakciózzák, megveszed, aztán majd holnap/holnapután eldöntik, hogy mennyibe is került valójában, meg hogy megtarthatod-e? :D

(#32359) djculture válasza csaba951 (#32358) üzenetére


djculture
félisten

Az értelmes, kb mintha leemelem a tesco polcáról kifizetem és másnap szólnak hogy hozzam vissza mert háromszor annyiba kerül.

(#32360) zone válasza k4rL^ (#32346) üzenetére


zone
őstag

Csere esetleg? Torchlight 2 + Forge?

YouTube - https://goo.gl/bCKFYP

(#32361) cskamacska válasza csaba951 (#32354) üzenetére


cskamacska
addikt

A -20%-os kedvezmény az bőven kárpótolt szerintem, viszont olyan jó picsogni, nem? :P

Elkúrták, nem kicsit, nagyon, erre az egész Steamgifts / Steamtrades / Neogaf / Cheapassgamer / Reddit /Eredeti játékok topik ;] bagázs, a szibériai vécés nénikkel bezárólag rámászott az oldalra, és röhejesen nagy mértékben kezdték kitermelni a Borderlands 2 kulcsokat(tették volna azt a Bethesda Pack-al és Future Soldier-el is, csak azokat gyorsabban levették :) ) amelyek teljesítésébe az oldal belerokkant volna. Ez a fsckup annyiban különbözik a régebbi D2D/Gamefly/Impulse balhéktól, hogy azok lassú és macerás fizetési rendszere megakasztotta a tényleges átutalásokat, míg a Gamersgate-en ez villámgyorsan átment.
Erre a Gamersgate vezetése nyelt egy nagyot, törölték a rendeléseket (ami persze azt okozta, hogy az önérzetes haszonlesők kórusban nyávogva elkezdték mutogatni a bill of rigths-ukat), de végül adtak egy évig használható -20%-os kupont minden játékukra, ami pedig a gerinceseket bosszantotta, és az önérzetes haszonlesőket sem elégítette ki. :DDD

Az Impulse anno ezt sokkal stílusosabban oldotta meg, ugyanúgy törölte a még ki nem adott kódos rendeléseket, és elérhetetlenné tette az egész Ubisoft kínálatot a régiónkban. ;]

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#32362) gyuribácsi88

Meg lehet azt valahogy nézni hogy egy adott játékkal hány ember játszik multipayert?

Mert akciós most steamen a spec ops the line, és a single nagyon tetszett, és megvenném ha tudom hogy sokan játszanak vele online.

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#32363) 7 válasza cskamacska (#32361) üzenetére


7
addikt

A GamersGate-nek több húzása is volt abban az időszakban:
- A permanensként hirdetett kedvezményt megszüntették, miután az IGN-nel való partneri viszonyuk megszűnt
- Egymáshoz képest rövid időn belül *több* balhé is volt abból, hogy valaminek elcseszték az árazását, aztán visszatáncoltak, a rendeléseket visszavonták, a már megkapott, de nem aktivált játékokat elvették. Mindezt persze karácsony tájékán, amikor sok ember másoknak vesz gifteket.
- Azóta is időről időre előfordul, hogy elhúzzák a mézesmadzagot, aztán kiderül, hogy hoppá, nem úgy van az

Egyszerűen már nem tudok bennük megbízni, teljesen lerombolták azt a jó reputációt, amit előtte jó hosszú idő alatt sikerült kialakítaniuk, és azóta sem sikerült igazán javítani a helyzeten. Az ember azt gondolná, hogy foggal-körömmel harcolnak azért, hogy ne történjen a jövőben semmi kétes hírű baki, ennek ellenére mégis rendszeresen megesik.

[ Szerkesztve ]

(#32364) djculture válasza gyuribácsi88 (#32362) üzenetére


djculture
félisten

Szerintem már a kutya se játszik vele tavaly decemberbe néztük, üres szerverek voltak.

(#32365) gyuribácsi88 válasza djculture (#32364) üzenetére

Oké, köszönöm a gyors választ, akkor nem veszem meg :R

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#32366) Csapoati válasza cskamacska (#32361) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Azért azt tegyük hozzá, hogy anyagilag senki sem károsult, ha jól értelmeztem. Nem sikerült mindenkinek egy jó akciót kifognia, na bumm! Soha nagyobb baja ne legyen senkinek az életben (hozzáteszem, én is lecsúsztam a BL2-ről). :)
Ja és ettől függetlenül szerintem jó akciói szoktak lenni a GG-nek akkor is, ha épp véletlenül jó számra böknek.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#32367) Amershan válasza 7 (#32363) üzenetére


Amershan
csendes tag

Senki ne higgye, hogy ezek véletlen elárazások. Ez szimplán rosszul kivitelezett pr volt. Rosszul állították be nem tudták kezelni és kicsúszott a kezükből. (bethesda, border, future, stb) Más kérdés, hogy elvileg ezt nem lenne szabad játszaniuk de ez van.

(#32368) 7 válasza Amershan (#32367) üzenetére


7
addikt

Nem igazán érdekel, hogy mi az oka, egyszerűen rosszul csinálják, és nem bízom már bennük. :P

(#32369) cskamacska válasza 7 (#32363) üzenetére


cskamacska
addikt

- IGN sara, az hirdette az örökösséget(meg igen sok minden mást is ;) ), GG-vel viszont megszűnt a megállapodásuk, azok pedig kinyomták a kedvezményt. IGN meg azért nem hosszabbított, mert még 2011-ben a pénzes előfizetési rendszerüket a GG kedvezmény betolása után masszívan kihasználták a potyalesők, akik csak a potyakódért "fizettek elő" Prime fiókra.

- Valami adatbázis hibájuk volt, bűnösöket statáriálisan kivégezték, de a hiba nem múlt el azonnal. Legsúlyosabb a dolog év végén pár napig volt, mikor a szakik szabin voltak, így lassabban ment a javítás. De megint csak a technikai ok miatt felelősek, a pofátlan kihasználás nagy terhét már a netes népségek vették vállukra. Elhiszem hogy te jóhiszeműen akartad megvásárolni egyik várva várt vadonatúj játékod tized áron, de látod, a csúnya nethuszárok kitoltak veled is. :(
És tudod minek az első évfordulóján? Épp a Steamtrades kickstartoló karácsonyi szénvásárén, aminek jámbor adakozó szellemét(ingyen játékok totál legálisan! :Y ha ezt valakinek ma elmeséled, blokkol mint scammert :DDD ) megint csak masszívan kihasználták a vérpistikék. :(((

- Mint a minap a Steamen akciós Star Wars Collection 2013 esetében, mikor egyik pillanatról a másikra másfélszeresére emelték a pakk árát, és odafirkantották, hogy örüjjé palaszt, még is jól jársz? :((( (ami áremelést Lucasarts-ék majdnem minden hosszabb leárazáskor eljátszanak 2010-től folyamatosan ;] )

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#32370) stevve válasza cskamacska (#32369) üzenetére


stevve
nagyúr

Ha kihasználsz egy ilyen méretű hibát, a te hibád vagy azé, aki lehetővé tette? Kár moralizálni, mindenki ráment, aki csak tehette, de ezért senki nem tehető felelőssé, egyedül az, aki csinálta. Ki volt írva egy ár, bevásároltak a népek, de az ár nem az volt, amit a bolt szeretett volna. Ezért ne a vásárlókat becsméreljük.

(#32371) Csapoati válasza stevve (#32370) üzenetére


Csapoati
nagyúr

De ne is legyenek szerencsétlen áldozatok, akik mindennapjait ezután lehetetlenné tette a GG. :D

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#32372) #79621120


#79621120
törölt tag

Ezért maradok én a GOG-nál . :D

(#32373) 7 válasza cskamacska (#32369) üzenetére


7
addikt

Mint mondtam, nem érdekel, kinek a sara. Egyszerűen túl sok volt, és biztos vagyok benne, hogy ha tanulni akartak volna belőle, akkor azóta nem fordulna elő ilyesmi időről időre. A vicces az, hogy az IGN-es szívás volt az első nagyobb afférjuk, előtte nemigen volt, azóta viszont visszatér. Van egy olyan erzésem, hogy volt ott valami egyéb változás is cégen belül, mert ok nélkül egyik pillanatról a másikra normálisból egy ennyiszer hibázó disztribútorrá átváltozni nem tűnik túl valószínűnek.

(#32374) #79621120


#79621120
törölt tag

Szerintem a GamersGate-nek max 1-2 éve van hátra .

(#32375) stevve válasza Csapoati (#32371) üzenetére


stevve
nagyúr

Ezt nem mondtam. Nem áldozat, de nem is bűnbak a vásárló.

(#32376) po1son válasza #79621120 (#32374) üzenetére


po1son
addikt

Ezt miből állapítottad meg? :DDD :C

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#32377) Vertigo18 válasza po1son (#32376) üzenetére


Vertigo18
addikt

Lehet GG-s kisfőnök... ;)

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#32379) #79621120 válasza po1son (#32376) üzenetére


#79621120
törölt tag

Lehet, hogy nics igazam , de

Nagyobb forgalmat csak a Steam-en aktíválható játékokból tudnak kihozni , azt is csak akkor , ha min. 66-75% százalékos kedvezménnyel kínálják .
Már nincs egyedül a digitális piacon . ( most ne számoljunk a Steam online bolttal ) . Lássuk be az Amazon és szerintem a GMG is kenterbe veri .Az Ubisoftnak ott az Uplay , az EA-nak az Origin . A régebbi kiadású játékoknak ott a GOG , az ún. " casual " típusúaknak a Big Fish Games , a GameHouse , és az Alawar . Az " indie " játékokat hetente vágják az emberekhez a különböző pakkokon keresztül . .Valamint ott a Desura is .
A Paradox kiszállt . ( saját online boltot nyított , és a steamworks-öt részesíti előnybe a DRM mentes kiadások helyett )

[ Módosította: stevve ]

(#32380) Csapoati válasza #79621120 (#32379) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Nagyobb forgalmat csak a Steam-en aktíválható játékokból tudnak kihozni , azt is csak akkor , ha min. 66-75% százalékos kedvezménnyel kínálják .

Ezt így milyen forrásból?

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#32381) djculture válasza #79621120 (#32374) üzenetére


djculture
félisten

Nem hiszem mert ezek a húzások direkt vannak. Hányszor történt már meg ez ott és mégis mindenki ott vásárol meg nézi az akciókat.

(#32382) trance89


trance89
őstag

emberek, God Mode hol (esetleg kitől) szerezhető be a legolcsóbban? mert csak steam-en látom

[ Szerkesztve ]

(#32383) edemark


edemark
csendes tag

Sziasztok, mivel most már tudom, hogy steam kódok :U , ezért elkezdtem érdeklődni egy két játék után ebből a csomagból: AmazonCodemaster Tehát ha valaki ezt megveszi és nem tart igényt a három overlord játékra (pl megvette egy hete amikor akciós volt azMcGame-en és amiről én sajna lemaradtam) akkor ezeket a játékokat szívesen átveszem, megveszem tőle.

(#32384) Nunder


Nunder
őstag

Tegnap berendeltem az EDigital-tól a Diablo III-at 9990 forintért. Mondjátok, hogy nem futottam vakvágányra :) Két SC2 mellett jól fog mutatni a polcon.

“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu

(#32385) DeFranco válasza Nunder (#32384) üzenetére


DeFranco
nagyúr

nem futottam vakvágányra

(#32386) Nunder


Nunder
őstag

DeFranco: Igazán nagyon köszönöm, most megnyugodtam :DDD

“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu

(#32387) DeFranco válasza Nunder (#32386) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Te kérted :)

A programozót elküldi a felesége a boltba:
- Hozzál margarint, és ha van tojás, akkor hozz tízet!

Hazajön a programozó tíz margarinnal.
- Volt tojás!

[ Szerkesztve ]

(#32388) Csapoati válasza Nunder (#32384) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Szerintem egyszer vegigjatszos, nightmare-en otthagytam, uncsi. En wowos annual passhoz kaptam, igy nem kerult semmibe szerencsere. Aki kimondottan szereti az ilyen daralast, annak biztos jo, nem tudom hogy te ilyen vagy-e? :)

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#32389) Nunder válasza Csapoati (#32388) üzenetére


Nunder
őstag

Kettőt ronggyá játszottam, erre is régóta fenem a fogam. A javításokkal meg most már egész játszható úgy hallom. Az elődnél is kellett vagy 9 patch, mire játszható lett.

DeFranco: ott a pont, minden kívánságom így teljesüljön.

“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu

(#32390) Agyzuzo válasza DeFranco (#32387) üzenetére


Agyzuzo
addikt

Egyik kedvencem, sokszor alkalmazom én is. Tanuljon meg rendesen kérdezni/kommunikálni, aki érdembeli választ akar. :DDD

[ Szerkesztve ]

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#32391) trance89


trance89
őstag

God Mode-al játszott már valaki? vélemények?

(#32392) Nunder válasza Agyzuzo (#32390) üzenetére


Nunder
őstag

Az ember egyszer akar kicsit eltérő hsz-t írni, és akkor is ez a vége :) A kérdés arra irányult, hogy árban találhattam volna esetleg jobbat. :P

“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu

(#32393) DeFranco válasza Nunder (#32392) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Ha Agyzuzo-t kérdezed, akkor az Spec Ops-ot ajánlotta volna, ha engem, akkor mondjuk a Portalt. :) Bár tény, hogy mindkettőt nagyon kell keresni, hogy 10k-ért juss hozzá, általában töredéke, de talán a TESCO-ban annyi, ha nem akciós :)

[ Szerkesztve ]

(#32394) pylon


pylon
tag

ingyen moon.chase.star a Desurán

(#32395) bigyo108 válasza DeFranco (#32393) üzenetére


bigyo108
aktív tag

A Riddick - Assault Dark Athena eltűnt a steam-ről, pedig a kívánságlistán volt .
Ilyesmi megtörténik ?

A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)

(#32396) ruti válasza bigyo108 (#32395) üzenetére


ruti
Közösségépítő

meg bizony :K

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#32397) Źşë' válasza bigyo108 (#32395) üzenetére


Źşë'
addikt

persze, a kívánságlista az csak arra jó h begyűjtsd neked mi kellene, és nyomon tudd követni - független a steam készlettől

"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."

(#32398) DeFranco válasza bigyo108 (#32395) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Basszus ne már... pályáztam rá én is. Fene egye meg. Remélem visszakerül.

(#32399) ruti válasza DeFranco (#32398) üzenetére


ruti
Közösségépítő

amikor így járok, hogy lekerül valami steam-ről, amit szetettem volna, csak sóher voltam,
azokat megveszem "büntetésből" dobozosan

a Blur-t éppen most hozza a postás

Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>

(#32400) DeFranco válasza ruti (#32399) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Nagyon messze van még, mire eljutok oda, hogy tudnék is vele játszani. Iszonyat be vagyok tárazva, semmi értelme vásárolgatni.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.