- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Except in Hungarian :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
PayPalra nekem még aznap visszaküldték. Tehát elég hamar. Ezt meg lehet nézni a PayPal oldalán a History-ban. A bankszámlára nyilván csak sokkal később fog megérkezni (4-5 munkanap). Viszont a fiókomról meg törölték. Csak éppen ez nem egy kölcsönös megállapodás alapján történt mindez.
-
-
ZsZso
Közösségépítő
Belépsz a HumbleBundle.com -ra.
1. My Account
2. Humble Bundle 7 csomag kiválasztása alul
3. Katt a "Like what we're doing? Click here to increase your order amount!" linkre felül
4. Nézd meg mit ír alul, és adj hozzá annyit, hogy meglegyen az átlag
(Pl. Your current total: $1.00
Make sure your total is over $5.79 to unlock the beat-the-average content.)Valószínűleg a vásárlásod alatt feljebb ment az átlag pár centtel...
-
BigBlue69
őstag
I am Alive elvileg így free mert az most csak 5.61 Euro.. Berakom kosárba beirom a promo kódot.. Bejelentkezek.. Paypal fizetés .. erre megint 5 eurót ír.. Gondolom külön Account kéne, mert egybe veszi a multkori "Akció"-val..De azt most kihagyom..
Persze az nem steames..
-
Mardel
őstag
-
SenorGrande
senior tag
Nálad lehet a gond. Elmúlt 2 hétben ~40 órát Border-eztem kooperatívban, 6-8 órákat egyhuzamban, minden gond nélkül. Angol Win7 x64.
Más.
Ha GMG-n megveszem a Rage-et, tudom aktiválni? Vagy van valami régiózáras móka?
Játékok beváltásával kijönne 16 €-ból. Dobozos is e körül van, de az legalább egy plusz ezres, mire hozzám elkerül, nem beszélve 2-3 nap szállításról. . . -
LaleeeSan
tag
Nekem win7-en ment akár 2-3 órákat is egyhuzamban.
De nekem gyanús hogy az nvidia physix lesz a ludas, csak hát nekem Ati kártyám van.
És gyanús, hogy physix driver magában egy ideig nem jön ki win 8 ra csak úgy, de ne nekem legyen igazam.Szerk: De akinek megvan és van win 8-a igazán kipróbálhatná hátha csak nálam rossz valamiért
-
brd
nagyúr
Sem HU, sem US címmel nem lehet megvásárolni. Még egyet tuti nem regisztrálok, fake UK címmel, hogy megvehessem, ha nem kell a pénzem, nem adom. Akkor már egyszerűbb lenne warezolni.
Ja és mind2 regisztrációnál adatbázis hibákat írt, többször kellett próbálkozni. Röviden: *ják be.
-
HS 2142
őstag
AZ achievementek tanúsága szerint van, aki már végig is vitte.
-
-
csaba951
veterán
Szerintem a Tropico 4 még így is túl drága, de a Tropico Trilogy igazán megéri a pénzét! -70%, 5,99 €
Ezeket a részeket tartalmazza:
* TROPICO (DRM free)
* TROPICO - PARADISE ISLAND (DRM free)
* TROPICO 2 - PIRATE COVE (DRM free)
* TROPICO 3
* TROPICO 3 - ABSOLUTE POWERSajnos nem aktiválhatók Steamen vagy Originen!
-
csaba951
veterán
Ez elég hamvába holt ötlet, mert a PayPal kb 2,5 USD-t kér egy átutaláskor. A banki átutalás általában jóval olcsóbb, de az sincs ingyen. Egy ilyen kis összegnél az átutalási költség bőven eléri a megtakarítható összeg nagyságát. Akkor pedig érdemesebb inkább saját magunk megvásárolni a csomagot, nem várni másokra.
-
ayo
veterán
Nem rossz detenyleg fagyogat ez a cucc. amugy nem rossz otlet de mar megint azt erzem hogy pcn ezernyi ilyen lesz meg amiota macen lett store... remelem ezeket a kicsiket majd a win8 helyrerakja annyival hogy naluk is meg lehet venni v free csak naluk jobb lesz v olcsobb ami penzes.
amugy egyertelmuen a fortix 2 ezek kozul a legjobb
ezt ugy mondom hogy en nem tudtam hogy pl magyarok... de gondolom itt is nagy heck lesz egy ido utan hogy kinyerje meg. remelem a fortix azert kap valamit a bugok ellenere...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest