Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullseye
addikt
Borderlands 2 25$
de nem tudom mennyire legit...GMG amúgy szintén saját rendszer, vagy steam/origin kódokat is lehet kapni?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
bullseye
addikt
Az eredeti klasszikus építős RTS, a II. inkább taktikai, asszem 6 egységből 4 mehet a küldetésre, a felszerelésük variálható, a küldetésekért kapott cuccokból, stb. Kicsit ismétlődő néha, a sok egyforma térkép miatt.
-
bullseye
addikt
xcom g2play-en 24 órás akcióban 30 EUR... jó kezdet
-
bullseye
addikt
válasz lanora #19033 üzenetére
valszeg nem végtelen a készlet, de annyira döglődik a bolti játékeladás, hogy inkább benyelnek némi veszteséget (mivel hatalmas hálózat, nyilván futja rá), de beszéljenek róluk, vásároljanak újra náluk, stb.
-
bullseye
addikt
Nem teljesen párhuzamos, de hasonló kísérletet végeztem virtuális térben évekkel ezelőtt.
SWG-ben felment a buff ára 15k-körülről 20k-ra, majd még feljebb, én meg dacból kigrindeltem a dokit, és nekiláttam ingyen adni (de mindenki annyit adhatott amennyit akart). Több hét alatt, több száz emberből legtöbben simán megadták a 15k-t, páran valamivel kevesebbet (8-12k), néhányan tényleg keveset adtak (1-5k, de elnézést kértek érte, mert éppen leégtek, vagy kezdők voltak, és csak ki akarták próbálni.), és csak 1-2 eset volt, hogy valaki semmi pénzt nem adott, és meg sem köszönte. Viszont volt aki 40-50k-t adott, sőt egyszer kaptam fél milliót. A végén kiderült, hogy átlagban kb. 18k jött be buffonként (és hatalmas streetcred...)Szóval benne van a pakliban, hogy minimál árnál páran minimumot fizetnek (sőt, az is, hogy büszkék lesznek a leleményességükre e téren...). Valódi pénzben nyilván többen. De lesz, aki ellensúlyozza, így átlagban nem lesz túl vészes.
-
bullseye
addikt
válasz maross #19165 üzenetére
Került bizony. 6 értékel kellett egyenként (na jó, makróval) fellőni, ehhez kellett némi idő, meg emberenként 6 buff csomag, + óránként valami kaja/pia, és a robotba elem. Szóval volt költsége, de így is szépen kerestem.
-
bullseye
addikt
válasz Zirowe #19381 üzenetére
Valóban ez a közmegegyezés... és egyet is értek vele, mert elvi okokból utálom a régiózárat, meg anyagiakból is (csak pl. Amazonnál nem merek ugyanazzal a kártyával regisztrálni USA-ba is, amit amúgy használok). De akkor pl. danih-t már máglyára kell vetnünk, mert ő valamennyire túlmegy ezen, még ha a közjó (vagy legalábbis az enyém) érdekében is?
Én is háborogtam, amikor valaki még büszkélkedett is, hogy 1$ helyett 0,1-t adott egy indie csomagért, de akármennyire is kicsinyesnek érzem, teljesen jogosan tette, mert a rendszer engedte, és még mindig engedi... Ezt az amazonos trükköt viszont legfeljebb eltűrik egyelőre, mert nem tudják szűrni. Lehet hogy csak szürke terület, de tuti nem fehér, esetleg cocom listás, meg x360/ps3/itunes hagyomány. Ezért írtam, hogy – szerintem – elmosódott a határ, van akin úrrá lehet a kapzsiság, vagy csak a lelkesedés, hogy most jól kijátssza a rendszert. Van aki ügyes és van aki ügyeskedő, utóbbiaknak nem kell segíteni offkorz, de nagyon küzdeni sem kell ellenük. Kis szerencsével a karma úgyis elrendezi a dolgokat.
-
bullseye
addikt
válasz gtamate2 #19387 üzenetére
Nem helyes, de tulképp az sem helyes, hogy usa kamucímmel vesz valaki cuccot, valszeg az Amazon írja is valahol ( ennek ellenére max. gyávaságból nem teszem), vagy pl. az orosz/fehérorosz VPN-es megoldások sem helyesek (mégis kiélveztem az előnyét), szóval ez a határ kissé fura nekem, hogy 1x trükközés ok, 5x már undorító... elfogadom, ha többségi vélemény, de kissé furcsállom.
2xoff/
Persze lehet, hogy csak a kajámba tettek valamit, mert mostanában FB-n is egy csomó ilyen moralizálgatós vitába keveredem, és ált. erősen kisebbségi állásponttal'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
bullseye
addikt
és lassan jöhet a Steam akció is...
-
bullseye
addikt
Lead And Gold
00MEH-RQ0N5-VJ44Zaaaaand fight!
-
bullseye
addikt
Amazon eksön kisebb-nagyobb engedményekkel...
szerk: elsőre elég gyengének tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
GameStop-on elkezdődött a Halloween akció. Fogalmam nincs mi, hogyan, rendelhető-e innen, stb., de hátha valakit érdekel...
-
bullseye
addikt
NInják startvonalra!
Desure, nem teljes.
9508AA590A5E35[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz FehérHolló #19704 üzenetére
Egy igazi ninja nem kérdezne, csak vinné
Amúgy a legújabb royal kb. fele volt. ayo tudja már csak pontosan... (és egészségére!)[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
dear hombres
emlékeim szerint valaki egyszer belinkelt ide egy oldalt, ami követi az össze indie akciót (már ezen a topikon kívül...), emlékszik valaki rá? Csapnék neki egy kis reklámot'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
bullseye
addikt
válasz cskamacska #19895 üzenetére
Izé, nem tudom hol van ez a cég, de az a baj, hogy nem amerikai kamureggel kell vásárolni, hanem ruszki kamu VPN-nel aktiválni?
Mert az akcióik egy része international, vagy eu standard sima (gondolom retail) kód, és nekem olyan játékkal még semmi bajom nem volt. Most is kellemes Origin akcióik vannak, majd meg kell tudakolni a helyi szakértőktől melyik aktiválható gond és feltűnés nélkül.
-
bullseye
addikt
válasz cskamacska #19930 üzenetére
Így már értem. Az Origines akciójuk tényleg elég fura. De már több ismerős is vásárolt ott, és nem volt eddig semmi gond. Mondjuk azt nem is tudtam, hogy a yuplay hivatalos.
-
bullseye
addikt
Technikailag lehet, de jogilag az kb. ugyanaz, mintha sima warezt használnál. Az upgrade lényege, hogy aki régi vevő, annak nem kell teljes árat fizetnie verzióváltásnál (hátha így hajlandó rá...), ezért a használat jogi feltétele egy korábbi legális példány. Gondolom csak WIn 7 jó, XP már nem játszik...
-
bullseye
addikt
válasz Darth_Revan #20062 üzenetére
A demo vacak, a játék állat!I tt a lényeg
-
bullseye
addikt
válasz Darth_Revan #20065 üzenetére
szerintem jobb, mint a 3 új generációs együtt
Játékidő változó, hány mellékküldetést nyomsz, milyen gyorsan végzel azokban, stb. 20 órát legalább beletettem elsőre, easy-n.'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
bullseye
addikt
válasz cskamacska #20411 üzenetére
ME DLC-k mennek a steam verzióval egyáltalán?
-
bullseye
addikt
-
bullseye
addikt
Na akkor most mindenki szépen tegye ki a bizonyítékokat pro és kontra. Ha úgy sem tudunk dönteni, akkor tegye ki azt is, és az nyer, akinek nagyobb
-
bullseye
addikt
válasz djculture #21265 üzenetére
viszont a leírása alapján kedvet kaptam a játékhoz... már megérte
Idő és pénz spórolásra meg találtam egy új módszert. Mivel a játékokban leginkább a történet érdekel, meg ellenfelek, fegyverek, pályatervezés, stb., ezért a modern akciójátékokat inkább megnézem YT-n. Így van időm szívni a World of Tankban... mert azért hülye, az vagyok.
-
bullseye
addikt
Bocs, hogy itt is reklámzok, de csináltam egy nyereményjátékot, mindenkit szeretettel várok
-
bullseye
addikt
Én kérek elnézést, hülye voltam... de már jó. Remélem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- ÚJ HP 250 G9 /2027.11.06. GARANCIA/INGYEN FOXPOST/12th Gen Intel Core i3-1215U/512GB NVMe SSD
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest