Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz proof88 #2722 üzenetére

No, most végre hozzákezdek a 4. feladat megírásához. :D 4 órán keresztül nem csináltam semmit, csak olvasgattam mindenféle hülyeséget. Amúgy nincs bennem kávé vagy ilyesmi, mert 1-2 hete sikerült felborítanom az eddigi rendes ütemem és valahogyan hajnali 5-6-7 óra táján érzem magam úgy, mint 1-2 héttel ezelőtt éjjel 2-3 óra körül, és most dél és 1 között szoktam felkelni az ágyból. :U Úgyhogy ez most jó is lesz, hogy most nem alszom el, majd napközben bedobok egy kávét és bnőmnél remélhetőleg végre együtt fekszünk le aludni, mondjuk olyan egészséges este 11 körül. ;] Nagy álmom, hogy egyszer majd én is jó ember leszek, aki korán fekszik, korán kel, így nem okoz gondot neki reggel 8-ra bemenni a suliba. Ja egyébként középsuliban nem voltak ilyen gondjaim, pedig az 3/4-1 órára volt innen, ez a rohadék meg max fél óra ugyebár. :K
    Ehh, nem viselkedek szépen. :N
    Mindegy, most egy kis SOAD-ot elhallgatva, közben halkan énekelve (nem egyedül élek) megírom a templét fámat, ami előreláthatólag 1 óra lesz úgy, hogy a feladatot is teljesíti majd a program.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés