- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
proof88 #2722 üzenetére
No, most végre hozzákezdek a 4. feladat megírásához.
4 órán keresztül nem csináltam semmit, csak olvasgattam mindenféle hülyeséget. Amúgy nincs bennem kávé vagy ilyesmi, mert 1-2 hete sikerült felborítanom az eddigi rendes ütemem és valahogyan hajnali 5-6-7 óra táján érzem magam úgy, mint 1-2 héttel ezelőtt éjjel 2-3 óra körül, és most dél és 1 között szoktam felkelni az ágyból.
Úgyhogy ez most jó is lesz, hogy most nem alszom el, majd napközben bedobok egy kávét és bnőmnél remélhetőleg végre együtt fekszünk le aludni, mondjuk olyan egészséges este 11 körül.
Nagy álmom, hogy egyszer majd én is jó ember leszek, aki korán fekszik, korán kel, így nem okoz gondot neki reggel 8-ra bemenni a suliba. Ja egyébként középsuliban nem voltak ilyen gondjaim, pedig az 3/4-1 órára volt innen, ez a rohadék meg max fél óra ugyebár.
Ehh, nem viselkedek szépen.
Mindegy, most egy kis SOAD-ot elhallgatva, közben halkan énekelve (nem egyedül élek) megírom a templét fámat, ami előreláthatólag 1 óra lesz úgy, hogy a feladatot is teljesíti majd a program.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest