- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #2728 üzenetére
Elsőben még le is spiráloztam és úgy adtam be, de mostanában nem szeretem az ilyet, mindig megcsúszok határidőkkel, sok dolog van, fölösleges idő megy a nyomtataással és a külön csak ezért suliba menetellel. Progihoz nem is így kérik, direkt mondták, hogy ne nyomtassuk, mert fölösleges, küldjük el emilben.
Viszont ami óra mondjuk TTK-s vagy PTK-s vagy bármi más, ami nem infós, nah, ott tudnak szerencsétlenkedni. Azok akkor írnak ki vizsgát, ha bemész hozzá az irodába, leülsz a gépéhez és te meghirdetsz vizsgát meg beviszed magadnak a jegyetPár tanárral ezt el kellett játszani.
Buli indult fél órája, sztem mindjárt jön a szomszéd
Kicsit ki vok készülve most a nagy hajtásban, kellene egy kis hangos zene, jót tenne. (Mini hifim van meg szgépes kis hangfalaim, vastag falas régi bérház, nem hinném, hogy olyan qrva hangos, de mindig bele kell ugatni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Plazma TV topic
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest