- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88 #2728 üzenetére
Elsőben még le is spiráloztam és úgy adtam be, de mostanában nem szeretem az ilyet, mindig megcsúszok határidőkkel, sok dolog van, fölösleges idő megy a nyomtataással és a külön csak ezért suliba menetellel. Progihoz nem is így kérik, direkt mondták, hogy ne nyomtassuk, mert fölösleges, küldjük el emilben.
Viszont ami óra mondjuk TTK-s vagy PTK-s vagy bármi más, ami nem infós, nah, ott tudnak szerencsétlenkedni. Azok akkor írnak ki vizsgát, ha bemész hozzá az irodába, leülsz a gépéhez és te meghirdetsz vizsgát meg beviszed magadnak a jegyetPár tanárral ezt el kellett játszani.
Buli indult fél órája, sztem mindjárt jön a szomszéd
Kicsit ki vok készülve most a nagy hajtásban, kellene egy kis hangos zene, jót tenne. (Mini hifim van meg szgépes kis hangfalaim, vastag falas régi bérház, nem hinném, hogy olyan qrva hangos, de mindig bele kell ugatni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Videó stream letöltése
- Elektromos autók - motorok
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest