- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickwearby
tag
válasz
peterszky #2182 üzenetére
"Pállal én csak zh-n találkoztam, mint felügyelő, akkor nem volt szimpi, amúgy is Csörgő az isten a numanal tanszéken
De legalább már hallok róla pozitív visszacsatolást is."
Szigorúan a tárgyról írt véleményem,
a tananyaghoz nem kapcsolódó megjegyzéseit nem kommentálnám"Viszont azt nem szereti, ha később kérdez az ember, mert akkor vissza kell menni a korábbi feladathoz, az meg nem szerencsés."
Visszamenőleg biztos nem kérdeznék, akkor már én sem tudom, mit nem írtam le érthetően, ő meg természetes , hogy nem emlékszik, hogy nekünk pont akkor 1,2,3 hete mit adott le.
Ha eljutok odáig, hogy lesz kérdésem, azt az aktuális órán felteszem ,
de még annyira sem ülepedett le hogy meg tudnám állapítani, hogy mit nem értek, mert helyenként visszalapozom a füzetet/könyvet és úgy már világos,
és néha az is beugrik, hogy az órán miért ez meg ez következett,
csak az órán bénítja le az agyamat, hogy akkor épp nem minden világos.A puhább tárgyakra már kezd átállni az agyam, de a bevmat még nehéz, kell jó adag plusz munka , hogy feltöltődjek azzal is
Csak ezek a +/- zh-k ne lennének,
először azt gondoltam, jó ötlet,
de ez így, hogy nem javíthatók, horror.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Razer Cynosa V2 - Nordic Layout INGYEN FOXPOST
- i7 asztali pc játszani, és sok másra, bomba áron!!!! Socket 2066 64GB 8GB VGA
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest