Hirdetés
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
Forrasztások rendben vannak, ha jól láttam (vagy legalábbis ahol van ón, ott sok van). Koppanásig tekertem, de amikor megjött, kb félig volt betekerve és amikor kicsit rátekertem világított, majd ahogy tovább tekertem koppanásig elment a fénye. Nem fokozatosan, egyből. Védett akkuval próbáltam először, de most, hogy írtad, gagyi nem védettel is kipróbáltam, így se működött.
Amúgy érdekes a bekapcsoló gombja, nem tudom leírni, hogy milyen érzés bekapcsolni, de kb. tövig kell nyomni, hogy kattanjon.Ha megjön a harmadik lámpám is, felkeresem Gibbs fórumtársat, Ő szerintem tud segíteni ezzel a méréssel, nekem nincs multiméterem.
Sokba kerül amúgy egy ilyen kapcsoló? :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Odys/Zeta/I/10/ elektromos roller! Németország!
- Eladó használt, Britax Römer Kid II gyerekülés, gyermekülés 15-36kg
- Eladó INDESIT felültöltős mosógép garanciával
- Eladó Skoda Octavia III tetőtartó, Garanciás 25-05.hóig (adapter, talp és keresztród)
- Eladó használt, 1,5 évig Garanciális Fisher FPR-123DE4-R hűtő fűtő mobil klíma 3,5kW + tartozékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest