- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMiklos86
csendes tag
Szépen kiveséztétek a kameralyuk dolgot. Nekem inkább azon akadt fenn a szemem, hogy visszatérne a 4K kijelző. Egyfelől örülnék neki - hiszen ez is egy különlegessége volt a Sonynak - másfelől csodálkozom, hiszen tavaly, az 1 VI-ban elhagyták. Nem gondolom, hogy egy év után visszahoznák. Ez pedig az egész hírcsomag hitelét megkérdőjelezi.
Mindenesetre nekem nagyon tetszik ez a Sony. Ha nem lőnek valamivel mellé, májusban veszek egyet.
-
spawn21
veterán
Volt 1VI és nagyon kényelmes volt s24 ultra mellett.
Kamera is nagyon jó volt, videóban meg zseni.
Tartsák meg ezt a formát, ne olvadjanak be a tömegbe. -
-
paatrick
őstag
Úgy beszélgettek itt a kameralyukakról meg kávákról mintha nem tudnátok hogy a Redmagic évek óta full kijelzővel nyomja, panel mögé rejtett szelfikamerával
Ehhez kéne inkább felzárkózni:Sőt még hátul kiálló kamerái sincsenek hanem teljesen sík a hátlap.
-
joey04
titán
válasz
Carlos Padre #28 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
<Adamsky> #26 üzenetére
Azért mert van rusnya megoldás is? Tegyél mellé egy samut. nincs lekerekítve a széle, nem ekkora a luk.
Azt kell megérteni, hogy alapvetően azért lett luk, notch, bármi, mert a technológia lehetővé tette, hogy jobban kihúzzák a kijelzőt, minimál kávák legyenek csak. Ebből következik, hogy aminek eddig volt hely, annak már nincs, mert kijelző van/lett ott is. Tehát bele kell lukasztani. Vagy nem élsz a lehetőséggel, és meghagyod a nagyobb kávát. A Sony az utóbbira szavazott.
-
judas13
addikt
válasz
Luck Dragon #24 üzenetére
3 év + 4 sec volt már az elődnél előszőr.
szerk. már jött a válasz
-
Szena67
aktív tag
válasz
Luck Dragon #33 üzenetére
Nm. Nem annyira megbízható oldal, de valami 10 napról hadovál: [link]
-
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
janeszgol #31 üzenetére
"Pixelnek tűnik." – jár a jutalom pont.
Nyilván van ennél kevésbé fájdalmas kinézetű "lyukas" mobil, max. az arányok változnak, de jobb nem lesz soha. Én spec. mikor megláttam, majdnem leestem a székről, ill. rögtön körbenéztem, hogy nincs-e kandi-kamera.
Ezért van cég, ami pénzt kért, és emberek, akik fizettek érte. -
Szena67
aktív tag
válasz
Luck Dragon #24 üzenetére
Már az előd is 3+1 év volt, ez is minimum ennyi vagy több lesz. Csak itt nincs samsung one ui, ami a második után állóra lassítaná, mint a behúzva hagyott kézifék.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Carlos Padre #28 üzenetére
"Azert azt megneznem hogy ... "
Jaj már! Nem hallottál róla, mikor az almás telefonokat vízállóvá tették egy fw. frissítéssel? -
Szena67
aktív tag
A magam részéről a fentire szavazok, pont olyan, mint az 1V-öm. Azt az alsó szappant nem tudom ki követte el, de egyszerűen ocsmány.
-
<Adamsky>
nagyúr
-
Még mindig két év csak a támogatása ?
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... Oneplus 7 Pro ... " – ezek a motoros kamerák is hogy eltűntek. Pedig ...
Olyan egysíkú a kínálat, és a gyártók se kísérleteznek. Az emberfia lassan eret vághat, annyira dögunalom az egész. Sony is, Xiaomi is, a Samsung-ról már ne is beszéljünk ... mindig ugyanaz a ... újracsomagolva.#11 gyerecske
"Egy igazi kompakt Sony teló nagyon király lenne újra."
Ja, csak az egyel lentebbi kategóriában – ha jól emlékszem – meghagyták a 21:9-et, szóval az meg azért nem tud eléggé "kompakt" lenni. Keskenynek talán keskeny, de Istentelen hosszú/magas.#15 joey04
Nézz meg közelebbről egy ilyen lyukas telefont, aminek általában a sarkai le vannak kerekítve. Az ilyeneknél a felső státuszsáv sokkal magasabb, mint egy nem kilyukasztott mobilon, mert a képernyőt nem kell a sarkokba kihúzni (minden áron).
Papíron nagyobb az átló? Ja. Van értelme? Nem sok (ld. magasabb állapotsáv). Cserébe 0-24-ben nézheted azt az Istenverte lyukat (amit egyébként nem is használsz ... mert bizony vannak emberek, akik egy életet le tudnának élni önimádó kamera nélkül.#17 Nem jó a szemléltető ábrád, mert a baloldalin nem lenne muszáj a képernyő szélét lekerekíteni (mint nagyanyáink TV-jén). Így az ikonok feljebb és kintebb kerülhetnek. Ezáltal tényleg nő a hasznos képernyő (az állapotsávon kívüli rész) és még több ikon is elfér.
Ja, és a felső keret is lehet (akár) sokkal vékonyabb. Nézd csak! Erre mondja valaki nekem, hogy akkor kössz, de neki inkább lyuk vagy sziget ... -
-
joey04
titán
válasz
Busterftw #16 üzenetére
a sáv helyén lehetne még kijelző, csak akkor luk kéne a kamerának, vagy notch. de lenne plusz kijelző terület. ezen nincs mit csavarni. mondom, ha esztétikailag ennyire zavar, és inkább legyen nagyobb fekete sáv, de ne legyen lukas, azt elfogadom. nem eltérő kijelzőket és telefonokat hasonlítok, ezt hasonlítom ahhoz, mintha luk lenne rajta.
régi kép, de vizuálisan mutatja ma is a lényeget:
Mai technológiával 3 megoldás van:
1: nincs notch, luk, de kisebb a kijelző, kevésbé tölti ki a helyet.
2: van luk, de nagyobb a kijelző, jobban kitölti a helyet.
3: kijelző alá vinni a kamerát, akkor meg szar a minőség.+1: nincs előlapi kamera.
Plusz droidon általában be lehet állítani, hogy legyen vagy ne legyen kivágás, és szoftveresen eltakarja, mintha nem lenne, és megkapod a fekete sávot. Sőt, alkalmazás szerint meg lehet adni. Így mindenki tud dönteni. Itt nem.
-
Busterftw
nagyúr
Ez a logika mar ott borul, hogy teljesen eltero meretu kijelzoket akarsz osszehasonlitani. (nem beszelve az eltero meretu telokrol)
Csak mert ahogy en latom, en kijelzot hasonlitok kijelzovel, merettol fuggetlenul, ahol az egyik kijelzo full kijelzo, nem rondit bele semmi,
a masik meg nem.
Raadasul aztan ugy van megoldva, hogy nem is a szelen van, hanem full a kijelzoben a lyuk, megtorve megjobban az elmenyt. -
Busterftw
nagyúr
Csak ugye nem ket kulon kijelzo van, hanem 1, ami egyik esetben lyukas, ott van a kozepen/szelen egy lyuk, a masik esetben pedig egyben van a kijelzo es a content is.
Azert itt hatalmas kulonbsegekrol nem beszelhetunk am, a Sony VI-nak ha jol lattam 87% koruli kijelzo aranya van, egy Samsung S25-nek szinten, modelltol fuggoen akar 89% is lehet a lyuk ellenere, de hat igen, ott a lyuk, hiaba kisebb a bezel.
De epp ezert mondtam, hogy mindenkinek mas a fontos, csak ugye lyukas telefonbol van 1000+, aki teljes kijelzot akar annak kevesebb opcio van.
-
gyerecske
senior tag
Nagyon szép ez is , mint az eddigiek.Én csak azt sajnálom, hogy még nagyobb lesz egy picivel az elődnél.Egy igazi kompakt Sony teló nagyon király lenne újra.
-
CabalX
aktív tag
Az Xperia 1 VI is 3 év OS és 4 év security updatet kapott, hátha ez még javul egy picit idén.
Én kíváncsi vagyok az idei felhozatalra.
Mi valósul meg az 1 VII pletykákból (Walkman-es dolgok, picit vastagabb ház de jobb hűtés stb.) ?
Illetve hogy idén lesz-e 10 VII vagy 5-ös széria egyáltalán ? -
Szena67
aktív tag
Nincs látványt irritáló notch, kiváló hang, front facing stereo, 3.5 jack, sd kártyahely, triluminos display, zeiss optika, akku management, esztétikus kinézet (már a többi rezsó, 5 emelet magas aircraft carrier, sziget, kontinens földrész kameraelrendezéshez képest). Ldac, AptX HD, LE. AptX lossless is lesz benne szerintem. Csupa szar dolog.
-
Az egyik legszebb forma, nem is kell változtatni, pixel ui csak hasznos funkciókkal megspékelve.
A leggyengébb pontját erősítik ha minden igaz, a telefotó végre nagyobb szenzort kap, a többi kamera minősége eddig is nagyon jó volt. -
Busterftw
nagyúr
Nincs lyuk. Ez a lenyeg.
A bezel nem vesz el a kijelzo hasznos teruletebol, a lyuk/notch viszont igen.Persze mindenki szamara mas a fontos, en mivel a kijelzot bamulom es azt hasznalom a mobilon 99%-ban, nekem az a fontos hogy ne legyen lyukas, mert cseszi a szemem, nem a bezel vastagsaga.
-
judas13
addikt
Aki egyszer látott egy Sonyt, az már az összeset látta. Notch nélkül mindig kellemesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem lesz drasztikus változás a formát illetően, májusban jelenhet meg a készülék.
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- Samsung Galaxy S21 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest