- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Soma01 #71805 üzenetére
A problémát nem tudjuk mi megoldani.
Az 1. pont lehet, hogy megoldás, mert így kell fizetnünk ezután. Én látok is logikát benne, mert sokan nem aktiválják sem az eBay-n, sem a PayPal-n az sms-s belépési védelmet, ezzel a módszerrel "rá van kényszerítve" hogy legalább a fizetés 2 lépcsős legyen, mobilon kelljen engedélyezni és így megelőzhető a "feltörték a fiókom és vásároltak a nevemben" probléma.
A 2-vel igazad van, az a probléma megkerülés. De azért is írtam ezt: ha sürgős a fizetés.
A 3. meg az esetek nagyobb %-ában megoldja. Mint írtam, ide be van dolgozva az amit az ügyfélszolgálataik javasoltak.
Jeleztem, kértem segítséget, válaszoltak.Van 4. megoldás is, de az nem igen viszi előre a dolgokat. Megvárni amíg rájönnek a hibára és kijavítják.
A probléma az, hogy legtöbbünknél normálisan működik, így nehéz megtalálni, hogy kinél miért nem megy a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Ukrajnai háború
- Fotók, videók mobillal
- Megújult a PROHARDVER!
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen program, ami...?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest