Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehercsoki
aktív tag
Rendeltem e-bayről egy terméket, Global Shipping Programmal lesz szállítva, az állapota jelenleg "IN TRANSIT", azaz már szállítás alatt van, viszont épp az előbb írt az eladó, hogy lehetséges hogy nem azt küldte amit rendeltem, ebben az esetben mit érdemes tennem? A termék egyébként még a Global Shipping Centerben van, bár nem tudom hogy ez számít-e. Ez az első rendelésem és az eladó miatt úgy tűnik hogy meg fogom szívni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- OH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 32/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Go eladó
- iPhone 12 Red 64 GB
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Intel Core i5-4570S Processzor 4/4 MAG, 6M Cache, max 4X 3.60 GHz, Intel HD Graphics 4600, vPro
- GAMER PC! Ryzen 7500F / RX 7700 XT / 32GB DDR5 / B650 / 1TB Gen4 / 600w!
- Intel Core i5-3470 Processzor 4 mag 4 szál 6M Cache, max 3.60 GHz
- Honor Pad X9 64GB / 4GB Makulátlan
- HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest