Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Igen, a zónahatárokat sehol se publikálják, csak belenyomják a firmware-be
. A go app-on lévő térkép is használhatatlan - főleg, hogy a madár akksimerítése nélkül még meg se nézheted, csak egy bélyegképet mindenféle nfz-infó nélkül.Tudom, én vagyok a paranoiás, meg bef.tam a (főleg amcsi) fórumokon olvasottaktól, de ha 5 megírt gépelvesztéses sztorit nem olvastam így első nekifutásban, akkor egyet se... Tudom, Magyarországon ez nem téma, de a legtöbb nyugati ország tömve van problémás zónákkal, és a dji által meghúzott határ, ahol szerencsétlen esetben kényszerleszáll a gép, még csak véletlen se esik egybe a hatóságival (főleg, mert a hatósági legtöbbször nem kör alakú...).
Az, ha nem enged felszállni, nem zavar - odébbmegyek 10km-t és vígan repülök. De ha igen, és egy pillanatnyi gps-zavar folytán hirtelen zónán belül találja magát (gps pontosság ugyebár 10méter körüli), akkor "belülről" már aligha fog kijönni, inkább szétcsap a vadkacsák és halak közt...
A "másik oldali" példádra: tökéletes, mifelénk is van olyan reptér, amiről a DJI-nak dunsztja nincs, simán hagyna bebaromkodni a fel-leszálló gépek közé... Ez is mutatja, hogy az egésznek SEMMI értelme, ne kínából próbálják már kitalálni, hogy Svarcvaldalsóhüttén van egy aktív, folyamatosan használt vitorlázóreptér, aminek a 2x5km-es körzetét téglalap-formában lezárta a hatóság.
Arról meg ne is beszéljünk, hogy ma már második helyen olvasok szoftverhibáról, amikor az ürge megcsinálta az online feloldást egy (sokkal gyakoribb!) sárga zónára, elvileg átment az infó a GO Appba, aztán mégis lockolta a gépet. Marhajó. A care-t meg ugye kenhetem a hajamra, ha nem sikerül kihalászni a madarat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. A go app-on lévő térkép is használhatatlan - főleg, hogy a madár akksimerítése nélkül még meg se nézheted, csak egy bélyegképet mindenféle nfz-infó nélkül.