Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz csiki52 #17399 üzenetére
Nem érted hogy miről van szó úgy látom. A legkisebb analóg csomaghoz nem jár a digitális szolgáltatás, ha ezt nem tudod megérteni sajnálom.
De nyugodtan hívd fel a szolgáltatót ő is ezt fogja mondani, de egy digis szerelő is.[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz csiki52 #17402 üzenetére
Úgy látom nem érted, hogy ha a legkisebb csomagra fizetsz elő akkor tiltásra kerülnek azok a frekvenciák amin a digitális adások jönnek, vagyis bekerül egy olyan szűrő ami levágja azokat a frekvenciákat amin a digitális adás jön. Én itt befejeztem ehhez már nem akarok hozzászólni.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Flashget
félisten
válasz unravel #17353 üzenetére
Kezembe került a decemberi hírlevelük abban 2 helyen is csak DVB-T-ről beszélnek! Persze ma nincs ügyfélszolgálat, hogy rákérdezzek DVB-C hálózaton miért DVB-T beltérit akarnak adni.
Analógba nincsenek az új digis csatornák (world,life,animal) és berakták a DS2-t az RTL2, Supertv2-t is.Realme GT Master Edition
-
konrada
tag
válasz zsolt501 #17403 üzenetére
Árnyaljuk a dolgot: A levágás igaz.
...de nem véletlen vannak más QAM-on a közszolgálatiak a digitálison. Azokat tudja nézni digitális boxon, ha az a mániája, hogy a 2 mtv-t, meg a 2 Dunát azon nézze. (Sőt, ha HD boxot vesz, akkor duplán is, mert HD-ben is, SD-ben is van.) -
veterán
-
csiki52
tag
válasz sityupityu #17409 üzenetére
igaz hiszen a smart csak egy "könnyitést, okositást " jelent a tv esetében valójában az internet a lényeg. köszi az infot a C sorozatot nem ismerem, akkor az is lehet hogy szoftveresen akár smart képessé is lehet tenni?
-
veterán
válasz csiki52 #17410 üzenetére
Passz,nem tudom. De annyira nem is érdekel mert nem használom a tévét semmi ilyesmire,se youtube se semmi. Csak kíváncsiságból szoktam néha rámenni,hogy miket raknak be. Emlékszem,hogy 2010-ben alig volt még pár app(talán 8-10)most meg tele van.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
localhost
Közösségépítő
válasz kepike1972 #17391 üzenetére
A DVB-T adás az a levegőből jön, ami a kábelen érkezik az DVB-C (C, mint CABLE)
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Viper26
nagyúr
Sport1 most akkor HD vagy sem?
Logónál ott van, de info szerint meg 576i.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
maestro87
őstag
Üdv Digisek!
Azt szeretném kérdezni, hogy nálatok is csinált-e olyat a tv pár nappal ezelőtt, hogy az összes digitális csatornát összekutyulta (DVB-C-n)? Mert nekem pont a szemem előtt csinálta. Néztük a tv-t, erre meg magától átváltott egyik csatornáról a másikra, pontosabban helyet cseréltek a csatornák. Ezt miért csinálhatta vajon? Pedig még direkt beállítottam a tv-ben, hogy ne frissítse automatikusan a csatornákat, mivel tavaly előtt volt hogy naponta kutyulta össze a csatornák sorrendjét. Egy levelet is írtam a diginek ez ügyben, hogy jöjjenek és állítsák vissza a sorrendet, de szokásukhoz híven "copy paste"-tel válaszoltak.
Meg lenne még egy kérdésem. Hogy működik pontosan az EPG? Nem úgy kellene, hogy 1 hétre leszedi a műsorújságot és elmenti a tv memóriájába? Mert mi ha kikapcsoljuk a tv-t, majd be, akkor újra várni kell a letöltésre és sokszor van, hogy csak a soron következő pár műsor látható, a többi nem. Ez normális dolog?
-
joe007
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne DVB-C ügyben, hogy létezik olyan tuner, ami csak Svéd, Finn, Norvég, Dánia országokhoz jó csak?
Köszi a helpet.
Xiaomi Redmi Note2 Prime - Gamertag: Joe007Hun (NFS-NL,CSR2,CSR-Classic)
-
maestro87
őstag
válasz Watt25 #17416 üzenetére
LG tv-énk van (típusát most nem nézem meg), de van mikor le se akarja tölteni hosszú ideig. Pl. van, hogy csak bekapcsolás után fél óra múlva működik (valószínüleg nem jön ilyenkor az info), holott tegnap letöltötte az egész heti műsort. Néha ez is csak akkor műkődik, ha bemegyek a Guide-be (műsorújság), sőt van, hogy csak akkor írja ki egy-egy csatorna műsorát ha előtte rámegyek arra a csatornára!
De még ennél is tudok jobbat mondani! Van amikor letölti rendesen egy csatorna műsorát, de a Guide-be nem tudom 2 műsornál tovább pörgetni, olyan mintha egy akadály lenne ott, pedig tudom, hogy van még mögötte is műsor, mert néha ki tudom játszani ezt a befagyást (kikerülöm az "akadályt" egy másik csatonára lépve).
Szóval olyan 75%-osan működik nálunk ez az egész EPG.
Más nem tapasztalt még ilyen idegtépő dolgokat? -
konrada
tag
válasz joe007 #17418 üzenetére
Persze.
2010 és azelőtti LG-ken csak akkor van digitális kábelvétel, ha azok valamelyikére állítod, de a régebbi Sonyknál is csak úgy lehetett beállítani az átrendezés után, ha németre lett állítva.
...ja, ha az a kérdés, hogy a digin így használható-e, akkor, mint a válaszomból látható: igen.
-
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Az lenne a gondom, hogy adott Lg LW659 típusú tv.
Újra akartam hangolni a csatornákat, de sajna nem jutottam dűlőre, pedig kipróbáltam, mind a három variációt.
Van : gyors, teljes és hálózat.
Az egyiknél van 114 tv adó, de úgy, hogy kétszer van egy pár csatorna, hd csatik nélkül, és 12 rádió, ami ugyan az 3-szor, és ráadásul hibás csatorna névvel.
A másiknál van 100 csatorna, de ott hiányozna a filmes és hír csatornák.
A harmadik szintén hiányos csatorna kiosztás eredményez.
Ja és persze mire végig fut egy fél óra.
Valaki segítsen, mert én nem boldogulok, és persze visszaolvastam, de így se jutottam előre.
Köszi, előre is. -
konrada
tag
válasz maestro87 #17419 üzenetére
A jelenség oka: gyenge a jel és ha betöltés közben kihagy, akkor leszakad.
Megoldás: ellenőrzöd a kábeledet, hátha valahol lelazult, vagy kihívod a szerelőt, vagy beletörődsz, és megvárod, hogy a csatorna az epg-t újra frissítse (x időnként megteszi) és akkor olvasod el, ha akkor végig megy.
Néha bejön ez is... -
maestro87
őstag
válasz konrada #17422 üzenetére
Nem hinném, hogy ilyesmi hiba lenne, mert valamennyire mindig működik, csak nem mindig tölti be az egész heti műsort. De olyan szinte mindig van, hogy 1-2 csatornánál csak akkor tölti be, ha előtte rámegyek a csatornára, egyébként sosem töltené be.
De miközben tölt attól még lehetne kapcsolgatni a tv-t, csatornákat váltani, nem? Attól nem kellene megszakadnia a letöltésnek szerintem.Neked amúgy digi-kábeled van? És mindig működik rendesen?
-
Bogyi007
veterán
A lakásban van két Techwoodos SD boxunk és van egy FullHD-s Samsung tv-m amihez nincs box mivel értelemszerűen a C-s tunert használom.
Nos nincs gond sehol a képpel, de az egyik SD boxnál a 794 Mhzes frekin nagyon gyenge képminőség. Sport 1-2 és az új BBC is gyakran kockásodik. A Box szerint itt a szint kb 45% a minőség meg 45-50% körül van míg a másik boxon a minőség 90% körül van a Samsungnál meg a Jelerősség 54 és a bithibaarány 0 nagyritkán 1-es.
A többi frekin mindhárom készüléknél tökéletes a kép és hangminőség.Kábelezési gond lehet? Vagy csak jelentsem be az ügyfélszolgálaton?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
veterán
-
-
veterán
Nektek is nehezen töltődik be az oldal? Volt,hogy tíz percig be sem jött.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
allein
addikt
Tudom, hogy nem a megfelelő topik, ha mégse gombra kattintok megszakad a kapcsolat
-
Pille69
tag
-
dh66e
veterán
válasz sityupityu #17431 üzenetére
nálam már napok óta kínszenvedés a ph.
-
allfinanz
senior tag
FB-Digi:
"A DIGI Film egyelőre még mindenki számára elérhető. Arról még nincs pontos információnk, hogy mikor lesz lekódolva illetve előfizetési díjhoz kötve. Megértésedet köszönjük!"Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
fecsö76
csendes tag
Sziasztok!
gigabyte-gt-ptv-taf-rh-pci-hybrid-tv-fm-radio-tuner Kártyám van és segitséget szeretnék kérni, h hol és milyen program kell hozzá!?
Nézni, kezelni, felvenni............Lehet nem jo a topik! Átirányitást kérek!
Köszönöm!
Seed Szerver bérbeadás, arányjavitás
-
sniphoe
aktív tag
Digi kábeltévé digitális/analóg jelének osztására jó az 5-900MHz splitter?
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest