Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kwisatzh
senior tag
válasz BobTail #16491 üzenetére
Le kéne cserélned a csatlakozót, esetleg még a kábelt, és az osztót is. A legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás a következő. Csak egyszer írom le: Beszólsz a diginek hogy: szar a kép. és PONT. NEM MONDOD HOGY SZAR A KÁBEL !!!! Ezen kívül nem mondasz semmit, csak azt hajtogatod, hogy rossz a kép!
Kijön a szerelő, ők általában megcsinálják ingyen, persze illik jattot adni neki. Én ezt látom a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldásnak. Persze elmehetsz, bejárhatod a várost, vehetsz csatit, osztót, kábelt, és megcsinálhatod magad is.
Az utánhuzásért meg ne az stb-t okold, az az öreg LCD miatt van.
[ Szerkesztve ]
[moderálva]
-
BobTail
őstag
válasz Kwisatzh #16501 üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom a Digivel elvégeztetni a piszkos munkát Az áthúzás meg szerintem nem a TV hibája, mert analógnál és DVD-zésnél nem volt jelen... de már nem csinálja, szóval nem tudom mi történhetett. Most épp a TV2-t nézzük, klasszisokkal jobb lesz a Voice HD-ben, főleg a jó kis beépített JBL hangrendszerével Köszönöm mégegyszer a segítséget!
-
sagem
addikt
Heh, a Discovery bevásárolt, többek között 20% részesedést szereztek az Eurosportban. ironia on: szaaaal, az Eurosport is megy a Digiről?
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
ronson
őstag
Azt észrevettem, hogy itt kevesebb a sportrajongó, de azt szögezzük le, hogy a Discovery és a Eurosport nem egy súlycsoport
-
Flashget
félisten
Ajánlom ennek a videónak a megtekintését!
[link]Realme GT Master Edition
-
Pille69
tag
Az RTL Klubon most megy az x-faktor. Nektek is szaggat?
Azért kérdezem, mert nálam ilyen probléma három év alatt talán egyszer volt és nem tudom, hogy ez az eső miatt van, vagy valami technikai probléma, vagy az RTL Klub csinálja a rögzítések élvezhetetlenné tétele miatt. Persze ez utóbbi lehet, hogy részemről csak valami "összeesküvéselmélet". -
VGYke
addikt
válasz wwenigma #16252 üzenetére
Bocsánat hogy ebben a fórumban nagyon off-ként visszakérdezek ezen hozzászólásodra! Fututtam időközben pár kört Prohardver fórumokban is, ez a lehetőség Samsung B sorozatú senkinél nem működik, amit írtál. Esetleg nem tudnál utánanézni, akár külföldi fórumokon is, te hogyan csináltad?
Ha meg lenne a megoldás, nagyon sok Samu tulajdonos fórumlakó társ örülne ennek....[ Szerkesztve ]
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
Most vettem észre válaszod és köszönöm! Az a baj, hogy nekem Samsung B7000 sorozatú TV van, ahol nincs "olyan" menüpont. Viszont tudom, hogy hókuszpókusszal elő lehet varázsolni dilgokat, mert a TV Linux, meg a drágábbakban ugyan az a tudás benne van, csak hétköznapi usernek nem elérhető....
-
VGYke
addikt
válasz Pille69 #16259 üzenetére
Tényleg csak félig kell komolyan venni az elem-kontra Digi miatti újrahangolás problémát... De egy-egy újrahangolás utáni csatorna sorbarendezés tényleg kinyírja az elemeket! Mondjuk, lehet ki kellene kapcsolni a távirányító világítást pl.
-
wwenigma
Jómunkásember
Lehet azert mert elqrtam. Nem a MENU gomb hanem a közepso ENTER-t kell nyomva tartani....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
Remelem jo, nekem (LE37B679) igy mukodik, most probaltam ki megint. Legyen benne pendrive FAT-ra formazva.
mod :tehat (Vol -) 1x és utana nyomvatartani az ENTER-t. Kb. 10mp utan felugrik az ablak.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
VGYke
addikt
válasz wwenigma #16521 üzenetére
Hát sajnos nálam ez sem jött be. Pedig régebben olvastam valahol hogy vannak trükkök, meg widgetek telepítésénél alkalmaztam is. Hiszem hogy van trükkös megoldás, mert a B-C-D TV-k szoftvere kb. ugyan az, csak bizonyos dolgok le vannak tiltva!
-
G70
csendes tag
Sziasztok!
Lehet,h ostoba kérdés...
Muszáj HD-s adásokhoz box-t venni v bérelni?
A tv nem elég(DVB-T,MPEG4,kártyabefogadó)?
Köszi! -
aygo
csendes tag
Sziasztok!!
Lehet tudni, hogy a digi fogja adni januártól HD-ban a sort1-2-t??
Remélem itt nem lesz vita
A Suprbowl-t már szeretném HD-ban nézniG.
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Vettem egy TV-t, melyben elvileg benne van a DVB-T, DVB-C és DVB-S tuner is.
A lakásban elő vagyok fizetve egy STRADA modemes Digi net-re, más egyéb szolgáltatás nincs, se telefon, se tv.
Olvasom itt, hogy a Digi ingyen közvetít digitális adást, ezt nem teljesen értem, ez minden esetben érvényes, akkor is, ha csak a netre vagyok előfizetve, vagy csak akkor, ha valamilyen akár legkisebb TV csomagra is be vagyok fizetve?
üdv
-
Flashget
félisten
"A Discovery Communications egyre agresszívebben terjeszkedik Európában, ennek első jeleként két napja vettek 20 százalékot az Eurosportban (a francia TF1-től 221 millió dollárért), úgy egy órája pedig arról számoltak be a híroldalak, hogy 1,7 milliárd dollárért vásároltak 12 észak-európai tévécsatornát a ProSiebenSat1-tőlm a Tv2 anyukájától. A csomag neve SBS Nordic, és egyelőre nem tudni, mit akarnak kezdeni vele, de azt igen, hogy az Eurosport dealnél egy fasza opciójuk is van: két év múlva 51 százalékra emelhetik a részesedésüket, ezzel kvázi megvásárolva a sportcsatornát."
Realme GT Master Edition
-
Flashget
félisten
válasz werszomjas #16537 üzenetére
3100Ft-os a legdrágább kábeltv-s csomag és igen ebben benne van az analóg az SD és a HD adások vétele is, mindenféle stb kütyű nélkül, kódolatlanul.
Amennyiben ahogy írod van ilyen tv-d a koaxot bedugod a tv-be, behangol, hátradől, örül, sör kibont, iszik, relaxálRealme GT Master Edition
-
dh66e
veterán
válasz werszomjas #16537 üzenetére
ingyen nincs semmi, analóg előfizetés mellett van ingyen a digitális,ehhez meg az kell hogy élő koax be legyen húzva a lakásba.
-
werszomjas
addikt
válasz Flashget #16539 üzenetére
Köszi a gyors választ, akkor picit félre értettem, ezek szerint valami TV-re elő kell fizetni mindenképp a Digi-nél nem elég a net előfizetés, azt gondoltam ez is olyasmi mint a MindigTV, hogy teljesen ingyenes.
Nameg a lakásba két szobába is be van húzva a Digi kábele, egyiken a modem, másikon meg gondoltam mehet a TV
Őszintén szólva nem szeretnék 1ft-ot sem fizetni a tv adásokért, csak az alap csatornákra van szükségem, M1, RTL, nem igazán nézek TV-t, egyedül a F1-et, meg barátnőm esténként fókusz, bk stb.
üdv
-
dh66e
veterán
válasz werszomjas #16542 üzenetére
Ahhoz nem kell digi neked ott a Mindig tv.Tv-d van ugye, szobaantennád?Azzal egy próba és letudtad az ingyenes tévézést.
-
Flashget
félisten
válasz werszomjas #16542 üzenetére
Én is jobb szeretnék olyan világban élni amiben nem kell fizetni semmiért
vegyél megfelelő antennát a Mindigtv-hez és nézd azt..Realme GT Master Edition
-
werszomjas
addikt
Holnap megyek valami antennát venni, csak ide tévedtem, és felcsillant a szemem az ingyenes digitális adáson, gondoltam rákérdezek, hogy megy ez a diginél, de így valóban marad a MindigTV
(#16545) Flashget >> Otthon elő vagyok fizetve UPC tv-re, de én pénzkidobásnak tartom, pedig van vagy 40 csatorna.
Az a rengeteg reklám, ajánló stb a sírba visz, megnéznék valami érdekes műsort a Natgeon, Spektrumon, Discovery-n de 20 percenként van 30 perc szünet. Arról nem is beszélve, hogy a csatornák felét sose nézném, nade mások a TV nézési szokásainkKöszönöm a segítséget mindenkinek
[ Szerkesztve ]
üdv
-
dh66e
veterán
-
Ahab77
tag
Szélesvásznon a Cool, a Film+ és a Film+ 2
A Cool már az a Diginél is :-) , a Film+-nál nem látok változást. -
Ahab77
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest