- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Pörkölt, sós földimogyoró
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HellGreg
őstag
Lidless Wallt upgradeltem Lem+Ko rúnákkal, defense volt 324, lett belőle 367. Ez most mi???
-
HellGreg
őstag
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, a kísérővel mit lehet kezdeni, hogy ne pusztuljon meg folyton? Nem bírom anyagilag
Level 72 desert mercenary, Undead Crown (192def) + Goldskin (734def) + Insight van rajta, összesen 1887 defense. Én frozen orb + chain lightning sorceressel vagyok. Hell első act. Nem lenne gond, ha nem halna meg könnyen, de ha meghal, elfogy a manám és úgy már én se tudok mit kezdeni. Nagyon függök tőle. Valami tipp esetleg? Persze értelmes cuccokat nem találtam még nemhogy neki, magamnak sem (Lore, spirit, Gerke's sanctuary, stealth, a többiről inkább nem is szólok mert nagyon gagyik). -
HellGreg
őstag
Sziasztok, Spirit kardot próbálok csinálni crystal swordból (TalThulOrtAmn), most 61. szintű vagyok Nightmare 5. actben, de a kovács 6 socketet adott, és a HC is a recepttel hatot. Gondolom a magas szint miatt. Van mód rá hogy valahogy 4 socketes kardot csináljak, amit a sorceress fel bír venni? Vagy venni valahol?
-
HellGreg
őstag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy ha offline karakterem van, és felteszem a diablot egy másik gépre, akkor ott is meglesz, ergo a szerveren tárolják, vagy a gépemen? -
HellGreg
őstag
Eltűnt a karakterem csak úgy
-
HellGreg
őstag
Árral kapcsolatban. Nem mindegy, milyen játékért adunk mennyit. Pl. A Tomb raidert az ember egyszer végigtolja, aztán megy a kukába. De a Diablo 2-be anno, meg most a 3-ba már nem tudom, hány órát öltem bele, és még mindig tolom, valószínűleg ez lesz a felújított kettessel is, a terv az, hogy legalább 4-5 karit kihúzok majd maxra amennyire persze időm engedi, és ahogy évek óta játszom a hármassal, úgy évekig fogok játszani a kettessel is, így szerintem a 40 euró szvsz nem sok. Mondjuk adhattak volna valami kedvezményt azokank, akiknek megvan a kettes és a hármas is, de nem adtak, ez nem jelentett akadályt abban hogy megvegyem.
-
HellGreg
őstag
Kipróbáltam én is xboxon a diablo 2-őt, és nagyon kellemesen csalódtam az irányítást illetően. Teljesen jó. De gondolom ha megvettem már PC-re az mit sem számít, gondolom konzolra is külön meg kéne venni? Amit persze nem fogok, így is pofátlanul drágának találom.
-
HellGreg
őstag
-
HellGreg
őstag
Duriel dobott 3 szettes cuccot, persze gagyik, de ennyit még soha senki nem dobott egyszerre
Kár hogy a 2. act végén vége a játéknak. -
HellGreg
őstag
Nekem valahogy nehézkes, körülményesebb felvenni a cuccokat a földről, meg valahogy a mozgás sem olyan dinamikus, mint az eredetiben. Persze lehet, hogy ezek javítva lesznek.
Ami nagyon fáj: reméltem, hogy multiplayerben vége lesz az "aki kapja, marja" történetnek, és mondjuk mindenkinek külön esnek a cuccok. Hát nem. Ez borzasztó szerintem, X év diablo 3 után meg főleg.
De szépnek szép, igaz, FPS-t tekintve rosszabbul fut (GTX 1060) mint a BG3, ami hát... vicc, ha a kettőnek a grafikáját összevetjük. Remélem ez se végleges.[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Én is váltottam US szerverre, tökéletesen megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest