- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
válasz
wjbhbdux #7073 üzenetére
Én gondoltam hogy meglépik...
Sajnos nem sok lanozható játék jelenik meg mostanában.
Nyilván ez se lessz akkora lan party kedvenc mint az eredeti...
Végülis engem nem annyira érint, nekem meg van az alap eredetiben, meg az összes patch+ hd mod + plug y mod. Lanpartykon toljuk is ezerrel. -
Amerigo57
őstag
válasz
wjbhbdux #7017 üzenetére
ldave , wjbhbdux .
Mint írtam. Link:
Próbáltam új e-maillel belépni, addig küszködtem míg végül adott a Project Diablo2 egy
IP. számsorokkal, közte pontokkal ellátott belépést.
Beléptem, de a régi 89 -es szintű Paladin alkalmazásakor kiírta, lejárt a 90 napos ingyen
( Free ) verzió, egy másik új játékos szerepet kezdjek, és erre is van 90 nap játékidő.......
#7017 wjbhbdux .
Igen tegnap pár órát játszottam az új Paladinnal, már észrevettem, hogy az egy héttelezelőttihez képest, már nem ad a rendszer plusz ruhákat, fegyvereket, köveket......
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest