- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
-
_ocsisajt
őstag
Daaaamn, mai első loot!
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01 #18395 üzenetére
Meg egy Sigon csimma.
És ezt ugye a strafe-el, kőkemény 81 MF...
(Chaos TZ vót, meg p5 ugye)
(Amúgy 8 ML a bow, meg 914 def Tal) -
_ocsisajt
őstag
Első WF ever! (amit nem vettem)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01 #18392 üzenetére
Köszi!
Kiütöttem 3X3 keysetet... Az első próbálkozás az egy necro 12/13 lett... Úgy elkenődtem, mint a szemfesték egy nagyobb buli után... De utána jött a második karika:
(Grief meg Exile az eth kurastból betéve, már csak kéne valami atombadass 4os 15ED páncél COH-hoz)
-
_ocsisajt
őstag
Damn!
Nem rohanósba, keygrind, sima ghost csoportot ezért is érdemes "lelőni". -
_ocsisajt
őstag
Damn, ez de kellett most! Akkor Exile ready! Egyelőre akkor eth 45 AR Kurast lesz.
-
_ocsisajt
őstag
Ha esetleg encsit megütnék véletlen, akkor ne rogyjon már össze 1 hittől...
-
_ocsisajt
őstag
Szerintetek realistic price check 377-es pojzi 11 sec SC-re mi lehet NLHC-n? Rúna és fg tekintetében... Nem nagyon találok hasonlót... Traderien van most egy 451-es, az 8 jah...
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #18383 üzenetére
a gris szettet nehezebb összeszedni sztem, mint a talt, és perfect közelieknek kell lenni természetesen, pl. pajzs 333 def a caduceus meg 4 sox 240 ed stb., eladható szett
-
_ocsisajt
őstag
Szinteztem egy karit... NM Baal wave drop, 'asszem megy Smiternek fejesbe
-
wm2
őstag
esett egy tal armor is, ezt gris coronat meg tal armort tz nélkül mire összeszedted fhu
na hogy nézek ki?
közel a lvl 98
-
wm2
őstag
meg ne felejtsük el ezt a pajzsot sem, pont most esett a corona pit tz-ban, arról jutott eszembe
-
wm2
őstag
Itt a life meg a resist:
-
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Reset óta az ingame chat üzeneteim nem jelennek meg.
Elég "vicces" így pl. a trade...
Valami ötlet esetleg? -
_ocsisajt
őstag
Wow! Karaly!
Na, nekem meg első +3 enchantos staffom (amióta nézem és szedegetem fel őket)
Mekkora örömködés volt, aztán nézem táblázatot, hogy a Stalagmite-nek mennyi lehet a max sox...
Reakcióm: [link]
Fun fact: Egy run alatt jött egy Gothic Staffal amin +2 ES volt... Maradtam sajnos a Gothicnál... -
Smite
tag
Még jó hogy múltkor volt róla szó, hogy ki mennyire nem szereti a Vortexet:
Low res, de SSF. -
_ocsisajt
őstag
Nyah, rendet raktam NLHC-n minden accon. Szaladtam gyorsan párat.
Kettő loot, egyik mák (Tudom, nem 15ED... Amúgy is akkor fix 4 soxnak kellene lennie...), másik meg aranyos.
(Wep speedek Ama nézőpontból) -
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01 #18363 üzenetére
ty
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01 #18361 üzenetére
Hüle kérdés: Mennyire fontos a superior mod? Sztem nem, mert nem adódik bele smite-ba a plusz (ED) damage, nem? Maximum ha tömeget oszlatsz zeal képességgel, de az sokadlagos prioritás, nem?
tl;dr: elég sima 5 sox PB is? -
_ocsisajt
őstag
válasz
_ocsisajt #18359 üzenetére
Copjon le... Ama 12/16... Nehogy adjon egy sorcot...
Uber szakik!
Melyik lenne nagyobb upgrade smiternek?
Black Flail-> PB Grief
VAAGY
Guardian Angel + Sol -> Badass EDs Chains of Honor?
Uppolt HOZ Ummal -> Eth whateva 40 AR ExileOrder érdekelne... Melyik legyen első, második majd harmadik project!?!?
-
_ocsisajt
őstag
Hehe!
Nyah, az ilyen dropokat szeretem!
(Gore 188-as)
Kis szünetekkel csak kiadta mostanra a 3x3-at, nagyon genyau volt a droprate...
Később (orromon folyik ki a sok teleport) hátha jön a 20/20-as soso torchSetup nithre: Veil, Magi, spirit pajzs, hoto, dungo, fburn, tal amu, nature, perf dwarf, amit használok sárga boots
(105 fcr pipa, 70 fhr)
-
törölt tag
-
_ocsisajt
őstag
"így sajnos Charsi
"
Insert ancient aliens meme: "Softcore" felirat.Nem tudom mi volt tegnap meg lesz ma, de tegnap is csak maradék kulcsokért rohantam el, 3 lem, 1 ohm random helyen...
Most meg zárásként a harmadik key (most megent mehetek a többi keyért 🙈) plusz ist az egy órás TZ végén, ippeg... (Pul, Lem a két másik jó rúna egy óra alatt)
Ehhh -
wm2
őstag
kár, hogy az ED full low, így sajnos Charsi
-
Win-T
őstag
Üdv!
Azt meg tudom nézni valahol, hogy upgrade után egy unique itemnek mi lesz a stat követelménye? Nem szeretnék belefutni abba, hogy uppolok valamit aztán nincs elég str vagy dex felvenni.
-
_ocsisajt
őstag
Rohadj meg 5 sox...
-
kökény
aktív tag
köszi mind2-nek!
@Vismajor01: állványra gondoltam, esik onnan fegyó ispontos megnevezést ne várj tőlem, ennyire nem érdekel.
-
kökény
aktív tag
Sziasztok, 3S Phase Blade-t hol érdemes farmolni, én próbáltam már szinte zero MF-al bocis pályán(Hell-en), ACt 2 sivatag(ott esett 5 likas) armor állványok stb... de csak nem akar esni
-
_ocsisajt
őstag
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #18337 üzenetére
de attól is függ, hogy mi esik éppen, én nem költöttem feleslegesen drága ST pajzsra HC-n, bőven beértem az olcsójóska Kurasttal, sokszor még Heraldot sem vettem ha nem esett, mert Kurast 4 gyémánttal jobb volt, csapott egy nagyot meg adott resistet, smiternek több nem is kellett, aztán nyugodt szívvel be lehetett vele halni
a Vortex mánia onnan is jön, hogy régen voltak ilyen ebuged pajzsok, de alapvetően nem lehetetlen öltöztetni csak HC-n pl. teljesen felesleges erre egy vagyont pazarolni, Sc NL-ben szokták úgy maxolgatni ahogy fent leírtam, ott olyan cuccokkal operálnak, ahol ez belefér, és a legtöbben azért is szeretik, mert kevésbé buzis
-
_ocsisajt
őstag
Hááde ugyanezt mondom én is! Hogy max blockig felrakod dextetet, többi mehet akkor vitára. Ha olyan pajzsod van amin gyárilag kevesebb block van, akkor több dexet kell elpazarolnod, ergo (csikidám) kevesebb hpd lesz, főleg buffolva!
Arra lennék kiwi, hogy a többlet armor hosszútávon toughness szempontjából jobb, mintha több hpd lenne... Annnnyira lusta vagyok ezt leszimulálni.
(PvP nem érdekel, hc-n nincs)
#18336: Ezzel eddig is tisztában voltam, pont ezért nem értem, miért mindenki a vortexet erőlteti, amikor egy targe sokkal jobb blockban. Dilemmámat fentebb kifejtem.
-
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #18331 üzenetére
max block = több élet, mint max block nélkül vitára nyomni mindent, és ez még HC-ban is így van, egy Paladinnal kötelező a max blockra menni!
kikerestem:
at level 99, wielding a 65% chance to block shield, it takes 244 dex to have 75% block.
at level 99, wielding a 65% ctb shield and a +10% icb amu, it takes 213dex to have 75% block.
in the case above, 10%icb is virtually 31(!) dexterity
Erre még rárak az amu 20-at meg a gyűrűd mondjuk 15-öt és teljesen ok vagy vitával a csini kis Vortexedben. PvM-ben olyan gyorsan csapkodsz, hogy teljesen felesleges min max-ot nézni, de PvP-ben 1-2 hitre van lehetőséged, jobb esetben. -
shotika
őstag
Az mi amu. Kéne indítani egy Bowazont?
-
kökény
aktív tag
Öv is kiesett, TZ bocis pálya
Jó ez a játék, mikor már szétvágna az ideg, mindig megdob vmi használhatóval.
-
_ocsisajt
őstag
(Tudom)
A konzisztencia érvelésedet nem tudom elfogadni, mert ha végtelenbe nyúló sebzést nézel, akkor a 46-46 is ugyanannyi mint a 22-70, tehát ez ki is esett.Igen, valóban... A rondachenak leheletnyit jobb az avg-ja, de annak picit megint kisebb a block értéke.
Szerintem többet ér a magasabb block értékből visszamaradó dex-re nem rakó, ezáltal vit-re halmozható attribútum, mint az armor különbözet. De ezen egy maxrollos szimulálás biztos segíthetne, csak ugye ezt akartam a kérdésemmel kikerülni.
(Majd lehet holnap leregenerálok saját gearre relevánsan egyet) -
wm2
őstag
válasz
_ocsisajt #18329 üzenetére
Zakarum: konzisztens a csapása, a min és max dmg is 46-46
a legjobb avg damja a sacred rondache pajzsnak van asszem, lehelletnyivel, és eléggé szerették a classic PvP-sek:
A Vortex meg jól néz ki. Ehhez kell egy jó str dex gyűrű és str dex amu. Vagyis nem árt.
Ilyesmi:
Most ne kérdezd 10% block mennyi + dex. Sok.
-
_ocsisajt
őstag
Gz, de ezt sosemnem értettem, hogy miért erőltetik a vortex shieldet (guideok főleg a vortexet), meg ezt? Sosemnem raknék belőlük ki exilet... Sacred Targenak van a legjobb blokk rétje, 1-1-ben ugyanaz az avg damage smitenak is, mint ez (meg vortex)... Armor miatt??? Nem ér többet a kevesebb dex rakás maxblokk eléréséhez+több hp marad vs armor?
-
wm2
őstag
hahh kár, hogy nem ber vagy jah
-
wm2
őstag
el is adtam, és craftoltam az árából egy nagy semmit
-
wm2
őstag
hopp egy exile base tz tal tomból
-
kökény
aktív tag
Első ist-em, és pont most kockában is tudtam egy ist-et upgradelni
[kép]
-
_ocsisajt
őstag
Elolvastam ezt:
https://news.blizzard.com/en-us/diablo2/24061888/diablo-ii-resurrected-ladder-season-6-coming-soon
Fejlövés:
T0k0m fog új karikat* kezdeni, már kezdek beleunni, hogy nincs új kontent sem amúgy sem... Régóta nem ripeltem úgy sem (kopp-kopp)... Ott vannak a szépen épülő mostani ladderes karik amik transferelnek úgy is non-ladderbe...
Én akkor maradok NLHC hamarosan. Valaki esetleg? Vagy aki váltana szoftról szezont tol majd? Tegnap kiütöttem egy új torcsot, pally egész jól bírja! Ama 17/11, azt odaadom szívesen ha valaki javat vagy bowat indítana és segítek fejlődni természetesen majd NLHC-ban!(Meg van rakás tarcsi cumóm)
*Újra felépíteni egy pörgös sorcit, egy encsa sorcit, egy bobarbit, egy pallyt torcsokra/annikra, no meg a main bowat megent!
-
sumdudum
tag
Szóval egy enchantolt Lightning fury amazon nem váltja ki a korai Sunder Charm hiányt? BO-barb mindenképpen lesz, csak nemtudom, hogy elsőnek vagy harmadiknak. Season 1-ben játszottam utoljára..
-
shotika
őstag
válasz
sumdudum #18315 üzenetére
Én még nem toltam dupla karival. Legtöbbször Lighting trapes assával kezdek, mert ez kb minden ellen jó. Nem kell neki nagy resist se, mert a Shadow master küldöm előre - bossoknál meg a csicska tankol.
Ha sikerül Um rúnát szerezni, akkor meg mehet a Crescent moon, amivel még gyorsabban írt. -
sumdudum
tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket!
Ugye 23-án hajnalban ladder reset lesz a D2R-be és azon morfondírozok, hogy milyen support karival kellene kezdenem a laddert. 2 accountom van, az egyik csak buffolásra van használva ez lenne az első karakter amit felhúznék olyan 60 körüli szintig.
2 karakter közt vacilálok, az egyik egy BO-barb, a másik egy Enchant Sorc.
Ha enchant sorc-al kezdeném akkor a fő accounton indítanék egy lightning javazont (gondolom ez megoldaná a Hell szinten lévő immun problémám).
Vagy ha BO-barb akkor meg valami sorc-ra gondoltam (pl. ES/Nova vagy klasszikus blizzard) 2ik karakternek ami a főkarakter lenne ugye.
A cél MF és/vagy Rúna farmolás pl. Hell Cow stb..Mi a véleményetek? Rosszul gondolkozom az enchantolt ligthning javazonnal? (soha nem indítottam még amazont így nincs tapasztalatom vele) Van esetleg jobb ötletetek?
-
_ocsisajt
őstag
Naná, hogy 13 coldos a Blizzardos Ormus...
-
_ocsisajt
őstag
Má' megint egy Pul...
(Rohadt JAH-ot nem adja, kellene enigma.Bereket nem konvertálom össze, annyira hülye nem vagyok...)
Jajj de jó! Tudok sok-sok excep uniq wepet meg rare armourt uppolni...
-
wm2
őstag
be szoktam dobálni kockába a kék gyűrűket, néha ad jókat, néha
-
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika #18308 üzenetére
Itt az összekukázott smiterem.
Tudom, Goblinnal mégjobb lehetne a CB... ÉÉÉS érdekes, találtam én már magas hps javazonos skillert, meg mindent (teli vagyok mule karinál csak skillerekkel amiket megtartottam), de COMBAT pallyt nem...https://youtu.be/h4jNRuOxynw
(Life tap wand és uppolt pdiamondos Moser swapbe) -
_ocsisajt
őstag
válasz
shotika #18308 üzenetére
Én pont ezért csináltam egy budget/mid gear smitert (amit találtam ládában)...
Volt a 22 napos terror, ott a három óránkénti napos eseményt ki is használtam majdnem 100%. Az elsőnél (meg azért hajnalban nem keltem fel, de mivel keltem korán 12-be, a kora reggelit már nyomtam) csak egy charmot szerváltam, de a többinél a sok accra tudtam.Lett is csomó annim, abból pár egész jó.
-
shotika
őstag
válasz
_ocsisajt #18306 üzenetére
Annihilus charm már nagyon kéne, de sose akkor jön Diablo, amikor barbárral vagyok. Van coldos és lightingos Wizzem, LF ama, Summon nekro, trapes Assa, de eddig egyikkel se tudtam leverni. A legközelebb talán a summon nekroval jutottam, de amint leér kb 2mm-re Diablo hp-ja, ott már nem segít a csicskán a crushing blow, és folyton visszahealeli magát... (ráadásul Beast fegyo van a nekromon, tehát küldi rá a Fana aurát is)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Vismajor01 #18303 üzenetére
Nyah, most beesett egy 936-os Tal armor, jó hogy beszéltünk róla.
Griffonról nem akarunk beszélni esetleg?
Majd megnézem a Tal Rasha variációt! Occy random teleport képessége kizárt, hc-ban öngyilkosság! Marad a dupa IST-es Baba. -
_ocsisajt
őstag
Kezd kialakulni a gearmentő kari, ha esetleg borulna Pew-pew!
Ennek az az érdekessége, hogy semmit sem tradeltem, minden cuccomat találtam hozzá!
(még hátha egyszer beesik egy 4 socketes 3 ES staff swapba, ehhh)
A tank frozen orb ->Diszklémer: Nem akartam már 37 FCR alá menni... Tudom, rakhattam volna oda spéci ringeket is... (Wisp projit még átgondolom, lehet becsúszik a jobbik amit találtam)
-
_ocsisajt
őstag
válasz
Ez ES hibrid, oda ment el ugye negyven pont... (telekinesis meg ES max) Meg csak két skillerem van...
Ez van, nekem állandóan rippelt, de valami istentelen béna és szerencsétlen módon a blizzardom, most bírja ha beletelézek véletlen keményebb pakkba is...
Így is bőven jó P3-ra.
Sőt, most nézegetek +3 ES 4 sox staffokat, traderien... Swapba, hogy még jobban bírja. -
Vismajor01
addikt
válasz
Hazudtam, csak 500 mf
-
Vismajor01
addikt
válasz
_ocsisajt #18302 üzenetére
Én kiszerettem blizzből, nagyon nem használom szegényt, pedig első kari volt a holy grailben, vele raktam össze enit
De nálam tal armor+amu+belt, occyval meg shakoval, így olyan 570 mf van elég jó resekkel.
Meg mi ez a dmg, fele skillpont warmthba ment v mi?
Enyémnek tal cuccban NW nélkül is 7-8k blizz körül jár, ugyanezen a szinten
-
_ocsisajt
őstag
Nyah, így a szezon végire összeállt az MF blizz is. xD
Meg is van a 400 feletti MF (duplaIST-es baba)
... P3-ban Andy meg Meph TZ a feladata... (9 frame bőven elég telére)
-
_ocsisajt
őstag
Amikor megláttam waddafakkoltam, aztán rájöttem, hogy valszin attack speed nélkül nem ér olyan sokat... (ugye?)
(jah az IST-et az casualba adta pár perccel előtte)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest