Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hokunda
senior tag
Szóval próbálok kulturáltan fogalmazni ezzel a szemétbe való játékkal kapcsolatban.
Ugye Uber Tristram.
Smiter kell, megvan a budget cuccnál jobb hozzá. (Mara, Dracula, Shako, HoZ...)
A minionok lemennek 1-2 hp potion után gond néllkül (Lilith, Izual, Duriel)
Eddig nem is vészes, jön a másik 3.
MrLama meg 1001 youtuber guideját megnézem, először csalogatod Mephistot, aztán Baal, végül Diablot, a tervet fújom kívülről. És utána mi az isten jön?
Semmi, az! 3*3 kulcs kuka. A betöltőképernyő után halott vagyok, nem, nem tudok rejut használni, semmit, ahogy lemegy a loading az ember már halott! Mephistot nem kellett sehova csalogatnom, mert ott áll közvetlenül a spawn pont mellett a minionjaival és nincs reakcióm, 2.5 millió arannyi újraéledés után minden esetben meghaltam bárminemű mozgás, kattintás vagy billentyű lenyomása nélkül.
Mi a szar ez a bug? Vagy mit kellett volna tenni? Mondom mégegyszer, nem volt mozgásom, semmi reakcióm, semmi billentyű vagy egérmozgás a loading screen után ez fogadott, Idegességemben csak a játékot töröltem le, a karaktereket egyelőre még nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest