Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rebourne

    aktív tag

    válasz granini #45759 üzenetére

    "Oke, de azon pl senki sem kesereg hogy a Call of Duty-t nem tudja a legdurvabb fokozaton vegigjatszani mert az AI irracionalisan eros es 1500 meterrol fal mugol hattal is fejbelonek.. ;] meg azon se kesergunk hogy nem jarunk minden hetvegen golfozni meg vitorlazni mert az a felso tizezer szorakozasa..
    Akkor miert kesergunk azon, hogy egy jatekban - aminek 4 kulonbozo nehezsegi fokozata van. - nem tudunk azonnal a legmagasabbon menni.. Lehet, hogy 2014 oszen en fogok itt a leghangosabban toporzekolni hogy meg mindig nem tudok Tormenten farmolni, de elore azert nem temetek valamit amirol meg egyaltalan nem biztos semmi se.."

    Szerintem félreérted a kesergés tárgyát. Persze mindenkinek megvan a saját keserve, de szerintem a többség nem azon sopánkodik, hogy nem játszhat rögtön a legnehezebb fokozaton, hanem hiányolja a hagyományos Diablo jellemzőket, mint az offline, az RNG térképek, és a permanence (egyszeri, végleges, örökös hatású válaszási lehetőségek); valamint a jutalmazást rossz minőségűnek és túl ritkának tartja. Erre még rájönnek a fejlesztés közben történt változások, főképpen a kereskedés eltörlése a kiegészítőben. A jutalmazáson kívül ezek objektív dolgok, amik kevesebbé, egysíkúbbá teszik a játékot, mint ami lehetne, és attól is, mint ami a Diablo 2 volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés