Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
pomk
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #6734 üzenetére
Itt "csak" 600 Ft-al drágább, de biztos forrás, és a megrendelt áron szállítják attól függetlenül, hogy a megrendelés és a beérkezés között drágult-e a termék.
Eddigi információm alapján többed magammal csak ajánlani tudom őket! -
pomk
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #6738 üzenetére
Idáig aki írt ide, és előrendelte náluk a D3-at, mindenki azon az áron fogja megkapni, amennyiért előrendelte függetlenül attól, hogy időközben drágult-e vagy sem. Erről külön emailt is kaptak/tunk.
Én nyugodt szívvel tudom ajánlani őket. De ha biztosra akarsz menni, írj egy emailt vagy hívd fel őket! -
Ptech
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #7226 üzenetére
Én még 9990-ért rendeltem elő tavaly, de amikor megváltoztattam a mobilszámomat a rendelőlapon, akkor eltűnt a rendelés. Írtam nekik mailt, semmi válasz nem volt. Aztán fel is hívtam őket, és azt mondták, hogy valszeg csak egy ezressel drágábban kapom majd meg..
De még ez sem biztos, azt mondták, majd írnak mailt a részletekkel.
Ez volt három napja, kíváncsi vagyok mi lesz. Lehet, hogy inkább a zavvi-ról kellene rendelnem. -
WayneGace
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #7240 üzenetére
CDG-nél, ha jól tudom posztert adnak mellé. Most komolyan létezik, hogy bármely kiadó tiltaná azt, hogy a bolt saját költségén még adjon valami pluszt a játék mellé?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
MegalodonS
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #7240 üzenetére
Miert nem logikus??Aki tobbet ad es jobb aron attol vasarolnak!
Gondold el,van ket bolt az eggyikben posztert meg egerpadot adnanak a dio 3 melle,a masik bolt nem tudna ilyet adni akkor hol vasarolnal?? A Blizz eggyenlo eselyeket szeretne es tokre igazuk van
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz HartgeH3-2.8 #7243 üzenetére
Meex-nél CE mellé jár BattleNet authentikátor is.
Lesz egy eladó⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
DonMedve
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #7251 üzenetére
Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
persil
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #7435 üzenetére
"üdvözlöm az egerének a mikrokapcsolóit"
Egyet kell kattintani csak, bármilyen messzire is menj.
Amúgy nézd meg a mai dátumot.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Ilsyde
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #7677 üzenetére
Real Money Auction House
Lenyegeben ugyanaz mint az eBay, csak a Diablo 3-ba beleepitve. Barmit meg tudsz venni vagy el tudsz adni ami egyebkent is pottyan, meghozza rendes penzzel (euro, font, dollar stb.).Azert van mindenki raizgulva mert ha talalsz valami durva targyat akkor lehet hogy jo penzert el tudod majd adni stb.
Vagy nem. Egyelore talalgatunk hogy mi mennyit fog erni es mekkora lesz a tulkinalat meg a kereslet.
-
Cadal
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #7677 üzenetére
Itt egy hasonló korábbi kérdésre már össze lett szedve pár hír róla: [link]
a hivatalos AH FAQ megtalalhato itt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Ilsyde
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #7680 üzenetére
Fognak esni szettek meg unique-ok alacsonyabb szinteken is. Az mar mas kerdes hogy hany embernek eri meg ilyesmire penzt kolteni.
Ugyanez a baj a cuccokkal amiket NPC-ktol veszel vagy craftolsz. Kis ido mulva talalsz valamit ami jobb vagy majdnem ugyanolyan jo (mivel szinteket lepsz, ergo jobb cuccok pottyannak). Szerintem az lesz hogy 60-as szintig nem erdemes penzt/aranyat/alapanyagot pazarolni semmire.[ Szerkesztve ]
-
execute93
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #7821 üzenetére
Honnan rendelted? Nekem elv. itt lesz 15.-ére.
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
Djuree
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #7821 üzenetére
futároknak oda szokták adni megjelenés előtt 1 nappal.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
execute93
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #7830 üzenetére
Elvileg 00.00-tól már menni fog.
-
warcat
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #7839 üzenetére
Nem lagol később,alapból cachelget a játék indítás után jelenleg,neki meg nincs külön hddje sem amire a videót vehetné fel,szóval nem csoda hogy akadozgat.
EA: It's in the crate!
-
Djuree
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #7842 üzenetére
én is asszem vele kezdek majd
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Cyberbeni
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #7875 üzenetére
azért 5k-s, mert rá van írva a dobozra 5 darab k betű.
#7880: diablo3.hu-n rendelte elő szerintem
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #7909 üzenetére
Szerintem legrosszabb esetben is csak egy 12 órára kell számítani, ha nem egyszerre indulnak a régiók.
Viszont, ami szerintem jó hír, az előbb linkelte valaki, ott olvastam, hogy a régiók közti aukciós házban nem lesz átjárkálás, tehát ilyen szinten nem lesz előtted senki, mert akikkel egy régióban játszol majd, azok mind egyszerre kezdenek.
Az meg, hogy néhány kínai pár óra alatt kipörgeti a cuccot előttem, sosem érdekelt Akkor is így lenne, ha egyszerre indulnánk.
Szerk.: meg is van.
"Thinking more on the matter, characters on other regions are non-transferable and items found cannot be sold on other region’s auction houses"[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Ptech
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #7957 üzenetére
Kb sehogy, mert nem lesz ilyen. A PvP egyetlen formája valószínűleg a WoW-szerű aréna lesz.
-
bolha23
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #8303 üzenetére
Ismereteim szerint jelenleg nincs az a gép amin ne jelentkezne ez a tünet. Nálam is megvan, pedig 99%-ban tökéletesen fut még 4 fős coop-ban is. Konfigom az adatlapomon.
-
mongoose123
aktív tag
válasz HartgeH3-2.8 #8308 üzenetére
nincs optimalizálva a játék még.
-
emre33
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #8308 üzenetére
Azt is nézd, hogy a srácnak milyen pingje van.. Nem zöld, tehát szar...
ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
sith7
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #8300 üzenetére
Ez az az oldal [link], itt az én procim és az övé van összhasonlítva, a VGA - nk meg ugyanaz, ezért gondoltam, hogy nem lesz gond nála sem.
-
Cadal
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #8314 üzenetére
"Pinget nem tudom hol nézted"
A gombok mellett van egy függőleges kis csík, az jelzi a pinget. Zöld jó, sárga gyengébb és a piros rossz!
-
persil
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #8305 üzenetére
Jézus fasza...
Nem elülső, meg hátulsó, hanem előtérben levő program, illetve háttérbe tett program esetében mennyi legyen a max fps.
De, ha rajtatartod a pointert egy rövid ideig, akkor ki is írja.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
MegalodonS
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #8505 üzenetére
-
Ptech
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #8505 üzenetére
Akkor az tévedett. Mindig van zero day patch, mivel folyamatosan dolgoznak rajta az aranylemezre kerülés után is.
-
need
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #8504 üzenetére
köszi a linket..
VI kerület meg nekem nincs messze..
na és persze akkor már csak ki kell várni a megjelenést..D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Sonja
nagyúr
válasz HartgeH3-2.8 #9603 üzenetére
Nyomom, már 4. szinten vagyok és van pár jó fegyverem is!
Csokis666#2992 a nevem!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
MegalodonS
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12101 üzenetére
Teljesen igazad van!!
Europaban adjak ezt a gagyi plasztik verziot, USA meg adja az embereknek a szep,szines,dombornyomott,papirdozbozos verziot!!A mai napig nem ertem a miertjet?
-
BoC1ka
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #12136 üzenetére
dehogy haragszom Szakmai gyakorlatot csinálok oroszba még nemtudom hova megyek,,,ezért lesz érdekes ha európai részre meek akkor nincs gond, de ha megint szibéria akkor az már keményen Ázsia...Hát ott nemfogok utazni, csak oda ki meg egyszercsak majd vissza. A diablo-t meg alap h viszem magammal...ha már asszonykát nemtudom
YNWA
-
Xmodule
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #12927 üzenetére
Ez jogos kérdés. Személy szerint nem azért nem vettem dobozost mert doboz fóbiás lennék Csupán itt ahol élek nem volt annyival olcsobb a dobozos sem. Ráadásul joval késöbb kaptam volna meg, ha éppen el nem téved a postán. Amugy szerintem ha olcsobb lenne a digitális forma akkor is sokan a dobozost vennék meg, mert szeretnének valami kézzel foghatót. Magam részéröl nem fontos, hogy most kézzel fogható legyen. Játszani tudjak rajta. Ennél a diablo3 nál meg ugy voltam vele, hogy ja esetleg nincs is netem szoval nem tudnám majd letölteni az sem gáz, mert net nélkul játszani sem lehet vele ugye. Na mindegy
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Ilsyde
őstag
Miért vesznek az emberek Steamen játékot mikor boltokban és más helyen olcsóbb?
Ugyanaz rá a válasz
-
kexksz
addikt
Nem akarnak vacakolni a postával, várakozással, boltba menetellel, instant megveszik a fotelből ülve és kész.
@Ilsyde: Ez ilyen formában helyetelen, mert itt a dobozos és a nem dobozos változatot is be lehet ugye regelni BattleNetre, Steamnél meg egyértelműen ez az indok rá.
-
bolha23
aktív tag
A magam részéról azért vettem közvetlenül a Bneten a játékot, mert nem érdekel a doboz,és a lemez.
Van itthon elég nem győzöm pakolászni őket. Csakúgy mint a több száz darabos kazettagyűjteményemet, amit már nincs is eszközöm lejátszani.Az következő indokom az, hogy egyszerűen vannak olyan cégek akiket szívesen megtámogatok a közvetlen vásárlással, ha azok minőségi terméket adnak ki a kezükből. Sajnos egyre kevesebben vannak, de a Blizzard mindenképpen ilyen.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz HartgeH3-2.8 #12990 üzenetére
A Diablo történetéről.
10 perc után kikapcsoltam, mert majdnem elaludtam.⭐ Stella
-
Gyuri27
félisten
-
headhunter86
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #12997 üzenetére
Rossz a link. Helyesen: link
-
Gyuri27
félisten
-
ooooobi
senior tag
válasz HartgeH3-2.8 #13712 üzenetére
a jätékban ezt a nevet lätjäk a csapattärsak, meg itt
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Cyberbeni
addikt
válasz HartgeH3-2.8 #13712 üzenetére
-
Wolverine
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #13717 üzenetére
Pedig egyszerű: ahhoz, hogy játssz, kell egy BattleTaget csinálnod. Amíg ez nincs kész, addig nem fogsz Diablózni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Viktor77
titán
válasz HartgeH3-2.8 #13717 üzenetére
BattleTag nélkül nem tudsz játszani. Ráadásul játékban is ezeket fogod látni, ha másokkal játszol együtt.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Wolverine
félisten
válasz HartgeH3-2.8 #13720 üzenetére
Mert a karakternév nem egyedi a Diablóban, a BattleTag viszont igen. Senki sem mondta, hogy BattleTagnek valós nevet kell megadnod; az is egyfajta nick lesz.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Helmoras
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #13915 üzenetére
Én haverral megyek konzolok szervízébe 9-re aztán meg vissza éjfélre
-
Peddy789
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #13989 üzenetére
Kezdjük azzal hogy NINCS a neten frisebb vezió, ez egy általános tévhit. Amit pár hete leszedtünk pl énis, az 70mbal ksiebb volt mint ami a DVD-n van jelenleg, és ezért kelett ujra leszedni, mert szarvolt a downloader és nemtöltött le egy 70mb részt amit lekelett volna.
Hát mostmár vszeg olyan lassú lesz a letöltés hogy ink hagyd a fenébe majd felteszed dvd-ről.
Én letöltöttem még jó rég mert tudtam hogy addigra nemis lesz dvd olvasó a gépben
-
rt06
veterán
válasz HartgeH3-2.8 #13989 üzenetére
valoszinuleg nem lesz lenyeges elteres a letoltheto es a lemezen szereplo verziok kozott
igaz ugyan, hogy a dvd-nek ido kell, amig elkeszul, csomagoljak, szallitjak, de a letoltheto valtozat is joideje elerheto mar, s az egyetlen modositas (tudtommal nem volt tobb) csak egy 60MB meretu file-t erint, igy gyanithatoan a letoltendo frissitesek nagyjabol ugyanannyi adatot fognak jelenteniPeddy789: a file benne volt a korabbi verzioban is, letoltesre is kerult, viszont a tartalma nem volt ugyanaz, mint a legfrissebb verzional
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
execute93
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #14017 üzenetére
Ez szép, én ilyet nem is kaptam.
Szerk.: De személyesen veszed át?
[ Szerkesztve ]
-
front3r
őstag
válasz HartgeH3-2.8 #14017 üzenetére
Én is pont most kaptam.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Diablo IV
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest