Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
GWben úgy volt megoldva, hogy non-combat területen (gy.k.: városban) a skillpontjaidat szabadon újra eloszthattad, a skilleket tetszőlegesen variálhattad. Ezeket le is tudtad menteni template-ekbe és 1 kattintással vissza is tudtad tölteni.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz FehérHolló #2740 üzenetére
Ez így van a GWben. Nem olvastam bele, hogy hogy is nézne ki pontosan ez a rúna rendszer. (Nem akarom magam nagyon beleélni, amikor még legalább 2-3 hónapot, vagy többet kell várni a játékra). A D1-2höz képest szerintem már a mostani állapotában is jobbnak tűnik számomra.
Csak azt remélem, hogy nem lesz olyan nehézkes a "retalent", mint a WoWban. Ott főleg a hibrid classoknak kellett volna legalább 3 vagy több spec ág, nem kettő.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz mongoose123 #3007 üzenetére
Így van. Szép dolog, hogy mit gondol a Blizzard, az meg egy másik, hogy mit akar az Activison. Szerintem tisztában vannak vele, hogy az emberek nagyon nagy része megvenné a 4. részt is, még akkor is, ha ismét le kell csapni diablo-t. Ilyen ez a popszakma.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Wolverine #3082 üzenetére
Csodálom, hogy még nem hangzott el a "persze a köcsög aktív wow-osok meg kapnak kulcsot" dolog.
Azt egyébként lehet tudni, hogy mikor szórják ki a kulcsokat? Vagy akár naponta is kimehet néhány száz darab?
-
-
CactuS
Arcképgyáros
"BioWare and LucasArts are pleased to announce that Star Wars™: The Old Republic™ will launch on December 20, 2011 in North America and on December 22, 2011 in the European Launch Territories! "
Mégis kihozzák idén az SWTORt. (Szóval még 2 óra és a Blizzard is átteszi decemberre? )
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Viktor77 #3106 üzenetére
Igen, kicsit beteges a kiadás ideje. Az apukák meg örülni fognak amikor a karácsonyi dömpingben még kereshetik az SWTOR DVDt 22.-én a boltokban
Plusz van egy olyan érzésem, hogy a Tabula Rasa sorsára jut. Csak azért megsürgetik az év végi kiadást, hogy ne legyen a megjelenéskor konkurencia.
-
CactuS
Arcképgyáros
Más az end-game, és megint más a fejlődés. Wow-ban is vehetsz cuccokat, amik kb 5-10 szinttel később már jóval gyengébbek, de addig viszont segítik a fejlődést (gyorsítják).
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Wolverine #3346 üzenetére
Akkor meg minek várnak vele 2012-ig?
BBFC-re anno kikerült egy 07/12/2011es dátum is, ami "elfogadható" lenne.
Viszont az FB-os akció ideje egy kicsit ellent mond:
Sweepstakes Starts
October 11, 2011 @ 11:00 am (PDT)Sweepstakes Ends
December 12, 2011 @ 11:59 pm (PST)Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
"A béta célja - ahogy sokszor elhangzott - a launcher, a patcher és a szerverek tesztelése. Erre elég az, amit elérhetővé tettek."
Tehát nem a bug-keresés, content-tesztelés a cél.( a nagyközönség számára) Akkor most miről beszéltek?
A driver-hibákat meg nem szeretném kommentálni, eleve viccnek tartom az egészet 2011ben. Az, hogy "náluk minden gépen jól futott" vagy azt jelenti, hogy kamuztak, vagy azt, hogy elég szűk gépparkon teszteltek.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz wikings2 #3355 üzenetére
Sehol egy szóval nem írtam, hogy baja lesz a játéknak, vagy optimalizálatlan lesz. Az egyik kolléga hozott fel egy konzolra írt játékot, hogy PCn voltak gondok bizonyos hardverekkel.
-
CactuS
Arcképgyáros
Jópár éve wowozok, azt hiszem elég átfogó képet kaptam már a Blizzard hozzáállásáról (akadálymenetes üzemeltetés és társai). De ha jól látom, akkor SC2vel is játszol, így neked is lehet róla fogalmad, hogy néha a hosszú fejlesztési idő ellenére is mekkora bakik, hiányosságok maradnak a játékban. De ez sem tartozik igazán ide szvsz.
Én leírtam, hogy a CE videóanyagának release date-je Decemberre volt megadva, ami az eredeti "rövid béta" és pressure teszt elméletet támasztaná alá (amit aztán töröltek). Széles hardware tesztre pedig talán nem a legjobb megoldás a szűk closed beta-invite. Mindegy, BlizzCon után kiderül.
De nem igazán értem azt, hogy ehhez hogyan is jön egy konzol-game PC problémája. (pl: irhattad volna ennyi erővel a Duke nukemet is, az is kb ilyen remek példa lett volna. (AoC, WHO talán már egy fokkal jobb példa lenne)).
Illetve a wow is csak egy játék, és ez is csak az. Függetlenül attól, hogy mmorpg, cmorpg, fps, rpg, tps, h&s bármi.
Végezetül: Nem volt problémám, és nem is akarom, hogy bárhová tedd. Ha félreértettél valamit, akkor sajnálom, és köszönöm.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Wolverine #3361 üzenetére
Elképzelhető, bár én még reménykedem abban, hogy a Blizzconon bejelentik, hogy csak szivatták az EAt, és kihozzák idén. ( Erre mondjuk elég kicsi az esély, lévén, hogy anno nem sürgették magukat pl az AC indulásakor sem...)
A harcrendszer sajnos olyan amilyen, kb mint a Cabal Online/WHOban volt. Gyk: ha van egy 5 seces spelled, és elkasztolod a melletted álló mobra, akkor az betalál, függetlenül attól, hogy 5 sec alatt már a terem másik felén van a mob vagy sem. Kb mint Wowban a hunter disengage skillje. Amíg nem érsz földet, addig hiába repültél 2 km-ert, akkor is agyonvág a mob által castolt spell.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz wikings2 #3363 üzenetére
Itt írtak róla, illetve Youtubeon van fent egy rakat videó ezzel kapcsolatban. [link]
Scholes9: PE-t így nemtom hova tenni, hogy mi lehet az.
Wolverine: Kár, jó poén lett volna.
-
CactuS
Arcképgyáros
az pedig, hogy ez csak egy jatek, szimplan nem igaz, a mogotte levo szolgaltatas nelkul; max a dobozt nezegetheted
... Mögötte lévő szolgáltatás? Miben több mint bármelyik másik MMORPG, vagy online játék? (Pl: GW, ahol szintén nem fizetsz havi díjat) Azért több, mint egy játék, mert Online játszhatsz? Hagyjuk már...
Nem igazán értem minek kell hibalista, de legyen 1-2 ami így hirtelen eszembe jut:
Én SC2őt ismerem a legkevésbé, de ha jól tudom kb 1 évet kellett várni, mire a balance-t + pár az elején beigért feature-t betettek (chat talán). Tévedek?
Wow: Elég 1 szó: blink... +alarani lagok hosszú ideig és ennek letagadása, arénában: hit-lag szintén
Dio 2: hit-lag, balance probléma (Frost orb vagy mi volt a neve), Dzsungelben a kis egymáson álldogáló tűzokádók.
Dio3: hit-lag
SC: Azzal nem volt bajom, hosszú évekig játszottunk vele a megjelenése után.
Hit-lag: Nekem idegesítő "bug", nem szeretem ezt a fajta "ütközés" vizsgálatot. Lásd lentebb. És innentől nem kívánok többet beszélgetni arról, hogy "több, mint egy játék".
Legyen szép napod!
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Lejárt a szerk idő.
Azért nem akarok többet erről beszélni veled, mert alapjaiban mást értesz az alatt, hogy mit kapsz azért amiért fizetsz, nem azért, mert bunkó akarok lenni. Csak felesleges vitázás lenne belőle, ahogy már eddig is, és nem lenne meg a közös hang...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Cyberbeni #3371 üzenetére
Igen, rosszabb, de ki mondta, hogy ez nem rosszabb? Online játékoknál bizony előfordul az, hogy gond van a szerver oldalon. És?
Scholes9: Ööö Project Entropia-ra gondolsz? Ott is játszottam anno, de régen csak pár hónapot.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Wowos példákra nem igazán sikerült reagálni, bár mint mondtad azt nem ismered annyira.
Balance is oda tartozik, mert alapvetően befolyásolja az általad említett játékélményt. (Tabula Rasa megvolt? Gondolom nem, mert akkor oda sorolnád.) Ha wowoznál, akkor tudnád, hogy milyen radikális változásokat csinálnak egy egy classal rövid időn belül, esetleg kiegészítő után hotfixel. Nem 1-2%os változásokról van szó, tehát nem finomhangolásról.
"a hitlag meg - azon tul, hogy azert nem sorolhato egy kategoriaba, azzal, hogy szarul jelenik meg a jatek, szetesik a kep, vagy szetfagy minden masodik indulasnal (merthogy sok megjeleno jateknal ilyen komolysagu hibak fordulnak elo)"
Vannak ilyenek. És? Illetve nem mondtam, hogy egy kategória.
a szerkre: Igen, így működik egy online játék, ha a szerver-kliens közül valamelyik megvadul, akkor nem tudsz játszani. Ki gondolta volna...
Nem a homokba dugom a fejem, csak nem bírom, ha hülyének néznek.
Ne akarjál már mindent szájbarágósan elmagyarázni, sacc/kb tudom, hogy működnek az online játékok, majd 10 éve játszom őket aktívan. (pár CB is becsúszott már...)
Ne akarjál olyan dolgokat a fejemhez vágni, amiket nem is mondtam. (pl: hitlag egy kategória a széteső képekkel, új feature beépítése, stb)
Köszönöm! Ha esetleg egyéb észrevételed van, azt max privátban. Szerintem már sikerült így is eleget szemetelni a topikba mindkettőnknek, térjünk vissza a Dio3hoz.
Wolverine: igen az, és a blizzard sajnos úgy tűnik ezt a megoldást részesíti előnyben. Nagyon idegesítő tud lenni, illetve tudott lenni, mert már nem wow-ozok. (Akkor igencsak "bug" szaga van, ha nem vagy losban és kapod az ívet pl arénában)
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz wikings2 #3378 üzenetére
Hitlag:
Van A és B karakter. A támadni akarja X spellel Bt, aminek a castolási ideje mondjuk 5 sec, hatótávja mondjuk 5 méter. A elkezdi castolni a spellt. A szerver megnézi A és B közt a távolságot, ami a spell kezdetekor mondjuk 3 méter. Eközben B elkezd futni és 5 sec múlva már 45 méterre van, de megkapja a spell sebzését, mert a szerver a spell elcastolása után már nem ellenőrzi le a távolságot A és B között.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Helmoras #3381 üzenetére
Gratulálhatsz az FS!en Alephnek [link]
Mint írtam, több módon is le lehet ezt programozni. Blizzard így oldja meg, van rá a linkelt oldalon más megoldás is. Le is írják a cikkben, hogy valójában nem lag, viszont egyszerű és gyors kifejezése a dolognak.
Lentebb leírtam, hogy mire is gondolok, és hogy működik a Dio esetében.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Leírjam még1x, amit írtam, vagy visszatekered és elolvasod, majd elnézést kérsz? Mert ilyet szintén nem írtam, hogy baki.
Fehérholló: Egy rakat játék megy ezzel a megoldással ( WHO, GW, WoW) Van ahol kevésbé idegesítő, és van ahol jobban kijön a dolog. GWben HoHban nem zavart, amikor úgy ütöttek le, hogy már ott sem voltál?
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
[moderálva]
Wolverine: Nem is várom el a Diotol. WHOban sokkal idegesítőbb volt, mert az egy RvR alapú játék volt. PvEnél Coopban ez max a közös röhögést eredményez, meg egy "ez miii már ott se voltam" felhördülést.
Amikor utoljára Mage-eztem, akkor a blink még mindig beleakadt a tárgyakba. Azóta javították? (Talán a warrior ugrás szintkülönbségét már megcsinálták, ha jól emlékszem.
Range check az van, működik is rendesen, itt is a PvP résznél voltak problémák (LoS)
[ Módosította: 7 ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Ghoosty #3446 üzenetére
"Jelen esetben a moddolás azt takarná, hogy saját battle net szervert indítasz magadnak..."
Itt már borult a bili, akárcsak a privát wow szervereknél.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz coolpet #3508 üzenetére
Kizárt, hogy ezeket a megjelenéskor vetted volna ennyiért (talán a megjelenés + 2 év után). Nem igazán találsz manapság semmilyen frissen megjelent játékot 8.000 Ft alatt.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz -conrad- #3576 üzenetére
Elvileg rosszul gondolod. (SC2+Wowos kérdés volt)
Blue post: "You can log on both at once. Just keep in mind that RealID tends to send message to whichever account/game signs in first." forrás
Más: Diabloban az AHval most mi a helyzet mostanában? Kicsit összezavarodtam ezzel kapcsolatban. Ha nem akarom kivenni a pénzt IRL pénzbe, akkor nem von le "jutalékot" a rendszer? Ha viszont kiveszem, akkor a paypal és a Blizzard is lecsíp majd belőle egy darabkát?
Belevágtam az APbe miután megláttam az első képeket a pandákról, így már én is fix D3 tulaj leszek.
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz FehérHolló #3583 üzenetére
Értem, akkor kb olyan mint a wowban a "közös" AH, és a rendes AH. Pénzes AHban venni is csak IRL pénzért lehet majd cuccokat?
-
CactuS
Arcképgyáros
Engem az érdekelne, ha külön lehet betenni a fizetősbe és külön az aranyas AHba - tehát ha jól értettem, akkor nem átjárható, hanem az aukciót indító dönti el, hogy hova teszi -, akkor a legjobb/jobb cuccok nem csak az IRL pénzes AHban lesznek?
-
CactuS
Arcképgyáros
-
CactuS
Arcképgyáros
Nem igazán értem a dolgot... Mivel kötve vagy 1 évig, hogy fizeted a wowot, akkor mielőbb ki kéne hozni a diablot, hogy addig legyen meg a "hype", amíg ketyeg az egy év. Amikor lejár, akkor már ne érdekelje a népet annyira.
-
CactuS
Arcképgyáros
Mivel nagyon sokan éltek az APvel így ők kötve vannak a wowhoz, hiába játszanak a diabloval ketyeg az előfizetés akkor is. Másrészt jan 20. körül jár le az 1 hónap az SWTorban így akinek mégsem jött be az "endgame" vagy maga a játék, akkor ott a lehetőség, hogy a Blizz visszarángassa magához azokat az embereket, akik nem hosszabbítanak.
-
CactuS
Arcképgyáros
Kicsit kezd elveszni az az Early 2012, ha így folytatják, akkor még a 2012Q1 se lesz meg. [link]
-
CactuS
Arcképgyáros
We probably won’t end beta until shortly before release, and traditionally we’ve tried to announce release dates about two months before release. I couldn’t speculate how invites might ramp up or down when the beta finally comes to a close, it definitely is not coming to a close yet though.
Ennyit a hideg téli éjszakai hentelésről.
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát miután végignéztem pár guildtársamat, ahogy ZAból DCzik, majd beloggol, nekiáll HSelni és eladogatni a cuccait már nem tűnt annyira feleslegesnek.
Noha soha életemben (kivéve talán a 90es évek elején a 286osomon vagy a 486osomon) nem kaptam be vírust, se keyloggert, nyugodtabban alszom, ha a telómon van egy ingyenes authenticator.
-
CactuS
Arcképgyáros
A ctrl+c, ctrl+v-t ugyanúgy loggolja egy keylogger.
Az onscreen keyboard - főleg az alap windowsos - pedig ugyanazokat a jeleket küldi, mint a rendes billentyűzet. A jobbak ellen meg létezik olyan keylogger, ami "lefényképezi" a képernyő billentyűzetet minden egyes klikkelésnél.
A megjegyeztetésnél szerintem ugyanúgy behúzza, mintha beírnád, de ebben nem vagyok biztos.
-
CactuS
Arcképgyáros
Nem hiszem, hogy a clipboard-ról olyan nehéz lenne lehúzni a szöveget. Lehet, hogy az utolsó kis keylogger nem tudja, ezt nem vitatom, de kétlem, hogy ez lehetetlen feladat lenne. Gugli: [link]
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Early 2012 volt tavaly, aztán volt a 2012Q1, ha jól emlékszem. Korai 2012nek nem nevezném a 2. negyedévet. De majd jön Wolvi és megmondja.
po1son: 2 hét még sok idő.
-
CactuS
Arcképgyáros
Ez most jelenthet jót is, és rosszat is, nem? (Talán inkább rosszat)
US fórumon már mennek a poénok:
He was in charge of the following game elements;
1) The Mystic
2) The Cauldron of Jordon
3) The Neph Cube
4) Charms
5) The attack/defence stat system
6) ScrollsIt was a no brainer...
-
CactuS
Arcképgyáros
Így van. Továbbá a tooltipben át is váltja a különböző ratingeket, pl a haste-et, mastery-t %-os formába, hogy még egyszerűbben átlátható legyen.
-
CactuS
Arcképgyáros
Próbáltam visszakeresni, hogy végül írt-e vagy sem a Blizzardnak reklamáló levelet, mert eléggé elpörgött a topik a banhammerje óta. Ameddig eljutottam addig nem találtam hozzászólást a részéről, hogy elküldte volna.
Egyébként nekem is már x éve van Logitech (Revolution, MX Performance) egerem, felprogramozva shift+xyz kombinációkra, és eddig nem volt semmi gond vele.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz megint én #4727 üzenetére
Nem, mivel nem lesz közös AH az amcsikkal.
Nem értem a felháborodást. Amióta léteznek MMORPGk, azóta vannak kb goldsellerek. Most legalizálja a Blizz ezt a fekete kereskedelmet, és ezért ő a köcsög szemét?
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Wolverine #4884 üzenetére
Azt remélem, hogy azért a Panda meg a D3 nem fog nagyon egymásra csúszni. Mindkettőt nagyon várom és mivel AP miatt van fix Panda bétám így azt is nyúzni szeretném amint lehet.
És mi a helyzet az EUs béta kulcsokkal? Ha jól emlékszem azt ígérték, hogy az EUsoknak is megy majd egy szép adag. (Bár gondolom ha lesz is, akkor az ebből összejött javításokat majd egy 0-day patchben lehet letölteni, ha az FSen nem fake volt a kép, akkor a kliens már "retail" lett. (Bár wowban nem RC tag-et szokott kapni a PTRen a végleges változat?).
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Wolverine #4895 üzenetére
Nem meglepő, kicsit rosszul fogalmaztam talán. Az a meglepő - számomra -, hogy a beta kliens már "retail", EUban meg még mindig "csak" 10-25-50 kulcsokat osztogatnak, illetve, hogy ezek mellett még mindig nagy kuss van a kiadás dátumáról.
Mondjuk, ahogy néztem a változásokat nem bántuk meg, hogy nem jött ki év végén. Az új rúna rendszer - szvsz, már amennyit látok belőle - sokkal jobb lett az előzőnél, tartós kis game-nek ígérkezik.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest