Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz SzaboZE #63598 üzenetére
ha baja van a gépnek, és 1 hónapon belüli a vásárlás, sokszor azt mondták a 80-as számon, hogy inkább vigye a kereskedőhöz, hogy DOA-ztassa le, hány ilyennel jöttek már be hozzánk is
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Chaser
legenda
vidd v küldd vissza kérdés nélkül, ennyi, csatold mellé a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletet
az előző elállásnak semmi köze a mostanihoz, mivel "újraindult" a két hét, 50. gépnél is jogszabály szerint elállhatsz - más kérdés az már nem életszerű -
ha kivánságműsot szeretnének ott van tibi bácsi műsora, egyelőre kötelezettségeik vannak_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
INMOTEP
őstag
Üdv kis infóra volna szükségem mert valamit nem értek .Nemrég vásárolt dell E6430 as notebook-ról volna szó Kiváncsiságból jobban utánna néztem ennek a tipusnak és látom lenni kellene benne kamerának is .De nekem a kijelző felett csak 2 kis luk van azthiszem a mikrofonok .A Gyárban kilopták belőle vagy mivan ? Nincs kamera kivágás sem semmi
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
INMOTEP
őstag
válasz somasz #63613 üzenetére
Tehát csak a lapkát kell cserélni és a keretet ? Ha igy van ez nagyon jó ,egyre jobban tetszik ez a Latitude sorozat .Pofon egyszerű a ram ,hdd,proci cseréje is .Ilyen géppel még nem találkoztam ,amikor megvettem első dolgom az volt hogy szétszedtem ,leszedtem a hütést megnézni milyen a paszta rajta .Hát alig volt rajta valami szürke megkeményedett valami....... .Le is töröltem és frissen felpasztáztam .Kifujtam és kész is .Úgy hiszem ez a gép nagyon sokáig meglesz nekem
-
SzaboZE
addikt
Értem, csak te a gyártót szídod, miközben nem a szerívzt hívod ki vagy viszed vissza a gépet. Ha magad nem indulsz el egy irányba, csak keseregsz rajta, hogy drága gép, hülye hiba, akkor nem jutsz előrébb. Az 5591 amúgy az üzleti belépő szint, fordíthatnám úgy hogy olcsósított munkagép. Ebben a kategóriában nem fogsz olyat találni, amibe nem lehet ilyen szinten belekötni. Se fémváz, se komolyabb kijelző, a szükséges minimum, műanyag házban. Ha szeretnéd, akkor már másnap jön a szervíz és cseréli a problémás alkatrészt. A kereskedőnek pedig vissza kell vennie, ha a törvényi keretek között maradsz.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
válasz INMOTEP #63620 üzenetére
Erős magnézium alapú ház, strapabíró a szerkezet, sokáig jól szolgálhat. Gyárilag valóban nem sok paszta van rajta, de nem véletlen, annak csak a hűtendő és a hűtő felülete közötti réseket kell kitöltenie. A több paszta csak kinyomódik közülük.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
Tomdriver
őstag
Sziasztok!
A Dell G5 (15 5587) billentyűzeten nem találom, hol lehetne a háttér világítás színét megváltoztatni. Menüben sem. Most piros.
Ebben esetleg tud valaki segíteni? -
dWan
tag
válasz SzaboZE #63622 üzenetére
Nem szidom, vissza fogom vinni. Belépőszint vagy sem, ez a technológia hány 10éves? El ne mondja nekem valaki,hogy ezt a gyártó ilyenre tervezte.
Értem én hogy cseréli, de mivel eddig már 4ilyen gépet találtam időközben ami így működik,mi a garancia arra hogy alkatrész cserével megoldható ez a probléma? Ha cserélt gépre meg nem tudom érvényesíteni a 14napos elállást hiába hívnám a szervizt.
-
SzaboZE
addikt
válasz Dhampir #63627 üzenetére
Ha jól tudom létezik fehérrel is, de abban másik bllentyűzet van.
https://www.worldbolding.com/home/2018/7/12/dell-g5-gaming-laptop-review
"You have the option of red backlighting and....red backlighting. You can turn the brghtness of the lights down, but can't change the color. "
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
feltétlen szükségesd van új gépre? ha cégre kell, használt is ugyanúgy elszámolható, akár magánembertől is adásvételivel, nem kell számla feltétlen
én is gondolkodtam új gépben, de sem a dell, sem a többi gyártó csilliókba' kerülő új szériás gépei nem győztek meg
jó ideje 8570-em volt, akartam váltani egy újabbra, erősebbre, szebbbre, kis kutya fülére, legyen cpu kraft, jobb kijelző
nos, hd+ felbontású lg paneles pwm free kijelzős gépem volt, ips közeli színvilággal, konzumer gépekben a fhd ips max annyiban volt jobb, h fhd, de maga az ips panel nem volt jobb, sőt...aztán beugrott egy új szériás elitebook, talán g5, core i 8xxx szériás 4 magos cpu-val, hát nem jobb abban sem a kijelző ( : mindkettőnek vannak hiányosságai, enyém gyárilag túl hideg, az viszont túl meleg, sárgás, laza fél millió körül van listaáron
mit ad isten, meglátok aprón egy k_vad i7-es 8570-et, alap hd kijelzővel, de jó áron..meg is vettem, átpattintottam az enyémbe a k_vadot, a 2 magos i5 ment a hd kijelzős gépbe, azt már el is adtam, 15e ft-ba került a kvad 3740qm, tartós turbó 3,5ghz all core, és ez a gép le tudja hűteni, stressz tesztnél 80-90 fok, valós dolgoknál max 80 fok lehet a teteje, belepattintottam 2x8gb ramot, 500-as samsung ssd-t, egy 5591 árán kb 4db ilyen konfigú gép jönne ki ((( : ha meghal', az egész úgy sem fog, ha nincs is alkatrész, még mindig kisebb a bukta, mint egy most újan 4-500e-be kerülő gép értékvesztésén egy éven belül
akku időben rosszabb nyilván, meg igp-ben, ellenben van normális "beültetős" dokkoló, és teljesítményben nem sokkal marad el egy akár 6 magos új genes géptől így - max ha olyan hűtés van benne ami tud all core max turbót hűteni -
dellben pl 6530-at lehet így upgradelni, igen masszív gépecske az is, anno kijelzője nem győzött meg
csak egy ötletszerk:
és tömegre kb annyi a gép, mint a dell 5591 4 cellás akkuval, ellenben ez masszív alu házas és magnésium ötvözetes belseje van, szerelni meg álom - az említett dellt nem ismerem ilyen szempontból -[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Dhampir #63633 üzenetére
mivel pwm-es volt, így nem tudok a minőségről nyilatkozni, mivel addig a kis ideig is míg használtam, fájt tőle a szemem, max fényerőn is, de ránézésre mai hd/fhd csodákhoz képest rendben volt a színvilág, nem akartam magam elhányni ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
zolmesz
aktív tag
válasz csaba1203 #63618 üzenetére
Én most töltöttem le a DPM 3.2-es verziót a Dell oldaláról.
Telepítés közben ez is szól, hogy ez csak részleges, és töltsem le az "egészet" az MS Store-ból, de tovább lehet menni, és települ, és el is indul.
Mondjuk én "Support for Dell G3 3579" szűréssel mentem, de gondolom a program nem annyira típus specifikus.
(nem tudom, segítségedre volt-e a hozzászólásom, de gondoltam, hátha ) -
Francia91
veterán
válasz Chaser #63632 üzenetére
A 8560 és 8570-es EliteBook-ok tényleg nagyon egyben vannak a mai napig, és szerintem a hardver is elég általános felhasználásra
Én a Preci M6600-asomat szeretem, és nehezen válnék meg tőle"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
csaba1203
addikt
válasz zolmesz #63635 üzenetére
Igen feltelepül magyarul csak épp a lényeget nem tudja vagyis az összes beállítási lehetőség hiányzik belőle.
Amúgy köszi,hogy megpróbáltad te is.
Ami most fenn van 2.2-es azzal be lehet lőni,hogy takarékos vagy teljesítmény centrikus legyen az akku használata de angol nyelvű.
Ez marad. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz csaba1203 #63638 üzenetére
Feldob egy ablakot, amiben van egy további információk nevű akármi. Arra kattintva felvisz a Dell oldalára, és már tölti is a hiányzó cuccokat, csak telepíteni kell. Ma délelőtt csináltam, innen tudom.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Chaser
legenda
válasz Francia91 #63637 üzenetére
3740qm-mel és 16gb rammal, azért picit túl van az általános felhasználás kategórián... egyszerűen nincs értelme cserélnem, mert esetleg minimálisan kapok jobbat 3-4x-es felárért hw-ben, minőségben meg biztosan rosszabbat kapok, panelben is talán egy zbook dreamcolor ips panel jobb, a sima ips nem
itt a hat éves akku is, 92% valós kapacitással, de volt több 100%-osom is, csak azpokat már eladtamdWan
új g szériás elitebookot én sem szívesen vennék pl, vadiújnál is volt többször alaplapcsere...
viszont az említett modellnél pont az a pláne, ha megdögli is magát minimális bukta van, új gépnél az a bukta már akkor megvan, ahogy kihoztad a boltból
h melyik meddig fog működni? azt max a jövendőmondók tudják ( :
régebbi szériák mindegyik gyártónál minőségibbek voltak, dellnél is, 7440-et akartam másodgépnek, de letettem róla, mindenütt csak a hulló alaplapokat olvasom
lehet még párszor lukra futsz az új csudagépekkel' és másképp gondolkozol_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
The DJ
addikt
A touchpad bal gombjáról megy a diskurzus? Mert nálam is problémás 5580 alatt és már eljutott arra a szintre a dolog, hogy zavar, hogy vagy nem érzékeli a klikket, vagy néha duplán is. Egeret nem használok, csak touchpaddal operálok egész nap, szóval elég zavaró, ha nem megy rendesen a klikkelés. Ezek szerint nem csak nálam áll fenn ez a probléma.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
dWan
tag
válasz Chaser #63643 üzenetére
Egyáltalán nem ismerem a használt piacot sajnos. Mit lenne érdemes néznem ott? Full hd kijelző nem elvárás, de az m.2 SSD és a trackpoint igen. Azért gyanítom h így kevés gép lenne "amivel keveset bukhatnék".
The DJ,
Jaja arról,meg a középsőröl. Esetleg ha garanciában javíttatod, érdekelne hogy megoldották e -
Dhampir
félisten
válasz Francia91 #63637 üzenetére
Az M4600-ra én is visszatérnék, de leharcolt állapotban, gyári teljes idejű garancia nélküli és aranyáron elsózandó példány már nem kellene.
(#63645) dWan
Egyáltalán nem ismerem a használt piacot sajnos
Szerintem az nem baj.
Nem csak a vázat kell nézni, sok az elavult technológiájú gép.
(#63644) The DJ
Ez lehangoló.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
ha m2 kell akkor a 8570p pl már nem lesz neked jó, mondjuk amit m2 ad pluszban, az max akkor releváns, ha videót vágsz v mozgatsz vele, egyébként lényegtelen - track pl van 70-ben, de kihagyták a középső egér gombot, így mondjuk érdekes ( : , én viszont egeret használok, bár a pad meglepően jó -
van fenn g1 g2 zbook is, azokban már ha jól rémlik van m2 is
dellekből meg nem tudom, nem követem már egy ideje, 6530-ban még biztos nincs, 40-ben lehet van, de passzolomcsaba1203
és legalább ugyanannyian, akiknek elhullott ( : ha meg nem újan vetted, nem tudhatod volt-e benne már lap csere
viszont már annak is elég kellemes az ára, hatalmas érvágás akkor sincs ha kukázni kell, annak az ára is annyi mint egy 400-es gép értékvesztése max fél év alatt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
csaba1203
addikt
válasz Chaser #63648 üzenetére
Használtan vettem Laptopszalonos gép és minden eredeti rajta.
A gyári akksim a múlt héten hullott el benne.
Most egy utángyártott muzsikál benne feleannyi volt csak és amennyit én akkuról használom bőven megteszi.
Ha mégis elhullana az alaplapom ki fogom cseréltetni mert nagyon megszerettem ezt a gépet. -
Chaser
legenda
válasz csaba1203 #63649 üzenetére
ugy. akkut nem raknék olcsób gépbe sem, azon nem érdemes spórolni
ha elhullana és cseréltetni akarnád, nyugodtan vehetsz másik gépet, alaplapcsere szervizben többe kerül mint egy komplett gép használt alaplapban 7440 esetében én nem bíznék
de mivel már nem drága, így persze nem akkora érvágás, én is úgy vagyok vele ha elhullik a 8570 elhullik, addig is szerettem használni, talán van még tartalék lapom is hozzá valahol, de ha nincs se érdekel egy hasonló kategóriás gép újan 400e és felette, fél év alatt többet esik az értéke mint amit a gépem ér, ssd-t meg ramot úgyis el tudom adni, cpu-t is, mondjuk így nézve már kihozatalkor esik annyit az új gép értéke mint a mostani gép alapjának az értéke, ssd, cpu és ramok nélkül_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Microsoft Excel topic
- Gaming notebook topik
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest