Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolvar
senior tag
válasz
Gyarmati_ #63217 üzenetére
Persze az idézőjeles megoldás de így nem derül ki az átalakító jó-e vagy sem és 100%-ra kellene tudni
Ugye hdmi displayre csak aktív játszik vettem is de megadta magát hiphop ezért próbáltam alternatívát.A régi dell-en ami cserélve volt azon még display volt a kimenet de már gyak csak a hp árult így notit sajna ami nálunk nem játszik.
-
zedok
őstag
válasz
Gyarmati_ #62979 üzenetére
Sziasztok!
Próbáltam frissiteni, de az augusztusi a legfrissebb szerinte. Az intel oldalarol letoltott pedig nem akar telepulni, probaltam eggyel regebbit is. Arra hivatkozik, hogy nincs alairva.
Mas otlet ehhez? Amugy szerintem ebben van a megoldas valahol, ha meg tudom trukkozni a dolgot.
-
Dhampir
félisten
válasz
Gyarmati_ #62904 üzenetére
"Baki" akár egy üzleti Latitude-nél is előfordulhat.
Például itt olvasható az Árukeresőről a legalsó 1 évvel korábbi vélemény, tapasztalat, amiből idézem:
...a borítólemez levétele után egy felesleges csavart találtam az egyik hangszóróra tapadva, amitől a membrán megsérült.
Korábban "premete" fórumtársunk írt a Lengyelországban összeszerelt gépének hibáiról, például itt olvasható az egyik tapasztalat, de a keresőből lehet még tunkolni. Kiragadva az egyikből idézem:
1, lat. E6400: billentyűzet lefogató csavar 2 helyett 1, wwan egyik antenna nem ér el a modemig, egyik csatlakozón sincs védőkupak, csak szigetelőszalag-darab, nem is elvágva, elharapva, vagy tépve.. MADE IN POLAND
2, Lat. E4300: WWAN egyik antennakábele hiányzik (természetesen wwan ready a cucc) MADE IN POLAND
3, Latitude E6400: HDD heret rögzítőcsavar 2 db hiányzott MADE IN POLAND -
Sand
csendes újonc
válasz
Gyarmati_ #62899 üzenetére
Undervoltoltam én is, csendesebb lett, melegedésről még nem tudok nyilatkozni. Játszottam egy órát (picit lentebb vettem a Minőséget a GeForce Experienceben), az elején még nem nyúlt az akksihoz, aztán utána negyven perc múlva elkezdte jobban pörgetni a ventillátorokat és láttam, hogy megint bekapcsolt a Hybrid Power. Pedig előzetesen a Dell Power Managementben direkt a hálózatról való üzemelést választottam. Szóval az tuti nem állítja le a Hybrid Powert. Így hát visszaraktam Adaptive-ra, mert úgy tűnik játék közben mindig merülni fog az akksi egy idő után...hacsak rá nem jövök, hogy lehet kikapcsolni ezt a Hybrid Powert.
Néztem a magok hőmérsékletét is, olyan 84-88 között mozogtak átlagban, néha néha egyik kiugrott 92-94-re egy pillanatig, de nem volt benne rendszer. (Mint pl: neked, hogy az egyik mag melegebb volt.) -
Sand
csendes újonc
válasz
Gyarmati_ #62897 üzenetére
1, Nézegettem a Dell honlapját, de ott ömlesztve annyi szar driver van, gondolom a fele se kell ténylegesen. De majd ha lesz időm, végigböngészem utánaolvasva.
2, Az lesz, ha nem múlik el a dolog. Majd az első ponttal egybe megcsinálom.
3, Azt én is kiválasztottam, Adaptive-on volt és átállítottam a hálózati használatra, de ettől függetlenül ugyanúgy használta az akksit hálózatra kötve is, amikor jobban dolgozott. Szóval az szerintem csak az "akku-védelem" módja, vagy nem működik megfelelően.
Ezt a tool-t meglesem, az enyém is elég hangos, ha minden beindul. A melegedésre nincs panaszom. Mindenesetre ha undervoltolom akkor még kevésbé melegedik, ami miatt nem megy olyan durván a venti és akkor lehet nem nyúl az akksihoz ha hálózatra van kötve. Ebben az Intel XTU-ban akkor látod a hőmérsékleteket is, ugye? Nem kell ahhoz is még külön letölteni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen processzort vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- OLED TV topic
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- További aktív témák...
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Lenovo Legion 5 (Ryzen 5 6600H / 16GB DDR5 / 512GB / 15,6" 144Hz / RTX 3050ti 4GB) ÁFA-s szla
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Blabok nyakrögzítő M méret
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest