Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1203
addikt
válasz
MostaPista
üzenetére
Igaz külföldi oldal de elég részletes....
- [link] -
csaba1203
addikt
válasz
Bull Boss
üzenetére
Sajnos 7440-es tulajként ugyanezt tapasztalom a wifi a gyenge pontja ennek a szériának beleértve a sűrű wifi dobálásokat is...
Próbáltam már én is mindent driver le fel stb a helyzet mit sem változott ez van vagy megszokod vagy eladod de ezt leszámítva minden másban tökéletes nálam. -
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Nemrég frissítettem a Dell Command Update-n keresztül az Intel grafikus driver-ét.
Most akartam fényerőt állítani az Fn+Fényerő fel,le gombokkal de semmi reakció...
A csúszka megjelenik és mozog is fel alá de nem történik semmi.
Aztán olyat is csinál ha mondjuk 5 percig nem használom a gépet fogja magát és megemeli a fényerőt.
A gépem Dell 7440. Valami ötlet vagy megoldás esetleg? -
csaba1203
addikt
Olvasgatva a hozzászólásokat ez a bios frissítés dolog engem is mindig visszatartott.
7440-re most ugye az a28 az aktuális hoz ez valami eget verő újdonságot a gyárihoz képest?
Nekem az i7-es 4600u-s procival szerelt változat van. -
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Tudna valaki válaszolni a 66685-re?
Nagyon megköszönném.... -
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Azt miből veszem észre ha döglődik a hálókártyám?
Dell 7440.
Fura dolgokat produkál a gépem de lehet csak a net van leterhelve.
Sokat szakadozik és a letöltés is van, hogy elindul 1,5 Mb-al aztán 10s után nulla lesz majd eldobja a netet. -
csaba1203
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Több,mint egy éve nyüstölök egy ilyet i7-es procival és eddig semmilyen relytélyes hibája nem volt.
Vannak itt többen is,akiknek ilyen gépük van és nem volt semmi gondjuk vele.
Nagyon szeretem gyors,kompakt,jó kijelző csendes nekem napi használatban van és a Laptopszalon-ból vásároltam 1 év garival anno. -
csaba1203
addikt
válasz
Chaser
üzenetére
Használtan vettem Laptopszalonos gép és minden eredeti rajta.
A gyári akksim a múlt héten hullott el benne.
Most egy utángyártott muzsikál benne feleannyi volt csak és amennyit én akkuról használom bőven megteszi.
Ha mégis elhullana az alaplapom ki fogom cseréltetni mert nagyon megszerettem ezt a gépet. -
csaba1203
addikt
válasz
zolmesz
üzenetére
Igen feltelepül magyarul csak épp a lényeget nem tudja vagyis az összes beállítási lehetőség hiányzik belőle.
Amúgy köszi,hogy megpróbáltad te is.
Ami most fenn van 2.2-es azzal be lehet lőni,hogy takarékos vagy teljesítmény centrikus legyen az akku használata de angol nyelvű.
Ez marad. -
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki megadta magát a notim akkumulátora felpúposodott még jó,hogy észre vettem.
Kérdezném van-e értelme gyári akkut venni bele vagy jó az után gyártott is?
A típusa Latitude E7440. -
csaba1203
addikt
-
csaba1203
addikt
válasz
nemeth.akos
üzenetére
Hétvége nem számít bele úgy tudom tehát hétfőn még nyugodtan elállhatsz a vételtől.
-
csaba1203
addikt
válasz
nemeth.akos
üzenetére
Ha internetről rendelted és új gépről van szó,akkor valószínű,hogy elektronikus számlát kapsz.
Nézz körül a leveleid közt.Ha nem találod,akkor vedd fel a kapcsolatot azzal az üzlettel,ahonnét rendelted. -
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Adott egy 7440-es gépem,ami tegnap este óta olyat csinál hogyha netezés közben világosabb hátterű oldalra lépek megemeli ha sötétebb oldalra megyek visszaveszi a fényerőt.
Olyan,mint a mobiltelefonok automata fényerő szabályzója.
Ez valami szoftveres hiba vagy a képernyőm kezd elhalálozni? -
csaba1203
addikt
Milyen gombot nyomhattam be ha a Youtube kereső sávjába gépelve a betűméret összeugrik a felére.
Sötét témára állítva pedig egy fehér csík látható csak és nem látom mit gépelek.
Dell 7440. -
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Egyik pillanatról a másikra repülő üzemmódba került a gépem és hiába kapcsoltam be a wi-fi csúszkát állandóan visszaugrott.
A repülő üzemmód gombja inaktív és bekapcsolva maradt ragadt.
A vírusirtóm törlése után újra lett netem viszont a repülő üzemmódot továbbra sem tudom ki-be kapcsolni pedig van wi-fi kapcsolat.
Valami ötlet mi lehet ez? -
csaba1203
addikt
Megjött a 7440-em.
Ez tényleg nagyon jó a hűtése szinte be sem kapcsol csak ha valami videót vagy filmet nézek rajta.
Kijelző nagyon szép a gép gyors szóval nekem bejön és nem bántam meg,hogy a 6540 visszament.
Nagyon egyben van,amit kaptam a Laptopszalonból,mintha új lenne. -
csaba1203
addikt
válasz
DarknessHope
üzenetére
Azért ez már egy használt autó ára

Végül is ha kibír 6-7 évet akkor nem sok érte.
Kérdés kibírja-e? -
csaba1203
addikt
válasz
z0d1@Ku$
üzenetére
Gondolom ha sokat van hordozva,ami nálam havi 2 max

A 6540 egy más világ az a hardcore userek gépe rájöttem.
Bitang erős jól összerakott gép.
A villodzást,ami miatt visszaküldtem ATI driver frissítés megoldotta azt mondták.
A lényeg ez a gép elég kell legyen számomra.
A kijelző biztos szokatlan lesz a mérete miatt a 15-ös után. -
csaba1203
addikt
válasz
tuareg85
üzenetére
Nálam igazából a hűtés is alapon fog menni,mert nem használom olyan gépigényes dolgokra,mint amiket te írtál.A vastagsága se mérvadó egy gépnek ha olyan proci van benne és alul méretezték a hűtését.
A most kapható notik meg szinte papír vastagságúak mindegy mit vesz az ember.
Laptopszalon-tól veszem kapok 1 év garit ha véletlen lesz valami megjavítják de inkább ne legyen.
Sok notim volt már ez a 14-es méret még nem.
Ahogy néztem annyival nem kisebb,mint egy 15-ös. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Nintendo Switch
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Büszke apukák és anyukák topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest