Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Azt be tudom állítani, hogy lecsukásra csak a képernyőt kapcsolja ki a noti? (7480)
-
pohár
félisten
válasz KISDUCK #64400 üzenetére
valószínűleg hamarabb le lett gyártva, sokat állt raktáron a nagykerben, a boltban, a te számlád a mérvadó, ha lejár a DELL rendszerében látható gari (majd utána fog kelleni javíttatáshoz a számla/garjegy)
whyy... ez nem a szervizek passziója, a DELL követeli meg a címkés fotót
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Volt már előnyötök cégen kívül abból, hogy az Intel vPro technológiáját alkalmazó processzort használtatok?
Ki tudtátok használni?Főleg amiatt érdekel és gondolkodtatott el, mert például az Intel i5-8250U és az i5-8350U processzor között ilyen tudásbéli eltérés van.
-
pohár
félisten
válasz KISDUCK #64405 üzenetére
nincs semmi baj, milliószor találkozunk ezzel a szervizben, ha esetleg szervizelésre kerül a sor, max átállítatjuk a DELL-esekkel a dátumot a számlád alapján (téged elhajtanak a 80-as számon, mert nem üzleti notebookról van szó, e-mailben mondjuk megoldhatod a dolgot)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
őstag
Quadro M5000M kártyát keresek, ha esetleg tudtok valami jó beszerzési forrást azt (akár privátban is), nagyon megköszönném.
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
fanti
addikt
Sziasztok!
Nem találom win10 alá touchpad drivert Vostro 7580-hoz.
Tudtok segíteni, mert így csak az alap win10-es driver von fönt, és nem a szinaptikos.
Köszönöm!
-
XZoli
aktív tag
Véget ért a "gondtalan" 3 év lejárt a garancia egy alaplap 3 kijelző cserénél tartok idáig. Most meg a wifi driver
nem akar települni Dell Inspiron 7559 laptopom van a wifi vezérlő két éve ki lett cserélve Intel 8265 -re működött rendesen idáig, de most újra telepítés után a legutolsó Windows 10x64 verzió nem települ fel valaki esetleg?Asus TUF Gaming X570-PLUS (Wi-Fi) AMD Ryzen 7 5700G 3.8GHz Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB GDDR6 PULSE 32GB Ram
-
Sz.Miki
őstag
Használ valaki Dell G5 5590 gépet?
Szemezgetek egy ilyen géppel, körbenéztem a konkurens gyártóknál is, de a legstabilabb szervizháttere a Dell-nek van mind közül..
Érdekelne, hogy aki már régebb óta használja, a műanyag ház mennyire marad szilárd? Értem ezalatt, hogy nem kezd-e el pattogni recsegni ropogni a burkolat.
Jelenleg egy 10 éves Dell Studio XPS 1640-et használok, aminek a múlthéten tönkrement a billentyűzete de amúgy is nagyon kevés már a gép teljesítménye, viszont állapotra olyan mint új korában. Sosem kellett szervizeltetni. Szóval elégedett voltam vele.
Azt figyeltem meg, hogy a legtöbb gyártó borzasztóan túlárazza a gépeit, és a legtöbb esetben jól láthatók a spórolás nyomai is..
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Sz.Miki #64414 üzenetére
Esetleg a gamer notebookok topikban is lehet róla tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
Sz.Miki
őstag
válasz Dhampir #64417 üzenetére
Nagyon tanácstalan vagyok, 10 éve nem volt ennyire nehéz a választás, 300-ért vettem az xps gépet tudtam mit varhatok tőle, és úgy is lett, sokáig elegendő volt játékokhoz a HD4670m és a T9900 processor is, a készülék háza a zsanérok a mai napig kifogastalanok. Hasonló ár/érték arányú gépet szeretnék, de ahogy nézem az már csak 6-700 ezerért lehetséges? Az már irreális kiadás lenne egy laptopért otthoni használatra. :/ hát nagyon nehéz lesz ez a választás.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz KISDUCK #64400 üzenetére
Na válaszolt a bestbyte:
"Természetesen a Dell oldala csak azt az információt tartalmazza, amikor legyártották Kínában, behajózott stb…
Garanciális eseménykor ezért szokták a gyártói szervizek bekérni a végfelhasználói számlát is (dellből is, Asus is stb), mert ez mutatja a valóságot. Ehhez igazodnak ha már a delles oldal azt mutatná hogy lejárt az garancia."Hát igazából ti is ezt írtátok, szóval csak vigyáznom kell a számlára.
-
yanna
addikt
Hali!
Az normális történet, hogy dokkolóval kb. 3-szolros a boot ill. leállási idő?
Nem tesz a sírba +10-15 másodperc, csak érdekel a dolog. -
Louro
őstag
Sziasztok!
7577 (boldog) tulajdonosa lettem. A 3d mark-kal kíváncsi voltam a terhelés alatti zajra és hát tényleg porszívó feeling van A hangot szerencsére lehet javítani EQ-val. A kamera se olyan vészes, mint a YT review-okon.
Az a lenne a kérdésem, hogy a ventillátorokat hol lehet lejjebb tekerni? A Dell Power Management 3.4.0, 3.0.0 és a 2.2.1 verzióiban sincs nekem olyan opció, hogy Thermal Management. Csak akksira vonatkozó rész.
Mess with the best / Die like the rest
-
Ispy
veterán
Nem tudom le lehet-e tekerni, általában energiagazdálkodási sémát tudsz beállítani, hogy inkább a power a lényeg (több zaj), vagy a csend (több meleg).
Én még nem láttam laptopban vent fordulat állítási lehetőséget (de ez nem jelent semmit).
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
somasz
Topikgazda
Milyen gép, milyen dokk, milyen táp?
Azt is meg kéne nézni, hogy a dokkon visszavesz-e a teljesítményéből a gép. Pl. proci terhelés alatt mekkora frekire ugrik. Ebben az esetben lehet, gyenge a táp. Próbáld ki másik táppal.
Ki kéne próbálni másik dokkolón, lehet, az a rossz.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
DELL NSW6272 töltőnél normális az ha nincs a gépbe dugva, akkor villog a fehér led a dugó végén? Ami a gépbe megy dugó, azon körben az a fehéret világító gallérra gondolok.
Ha be van dugva a gépbe és tölt, akkor folyamatosan világít.
Ha nincs a gépbe bedugva, de feszültség alatt van, akkor szabályos ütemben fel-felvillan.
Eddig még nem figyeltem erre fel. -
yanna
addikt
válasz somasz #64429 üzenetére
Tehát akkor nem normális.
Precision M4800 a gép, 240W-os a táp, E-Port Plus PR02X a dokkoló.
A dokkolót a PH apróról vettem, küllemre teljesen újszerű, úgy tűnik mindene működik, már amiket eddig próbáltam. Másikkal nincs lehetőségem kipróbálni.
Terhelésen a proci max. órajelen ketyeg, a teljesítménye rendben van.
Ha időm engedi összehasonlítom az időket, valamint próbálgatom az USB eszközöket variálni.
Köszi! -
Louro
őstag
Na még a hétvégét megvárok és ha nem javul a helyzet, lehet nem leszek sokáig Dell tulajdonos. Ez a sípoló hang borzasztó. Csak emiatt fülhallgatót használjak?
Oké, hogy gamer laptop, de nem hiszem el, hogy nem tudták volna valahogy elkerülni ezt a fütyülő megoldást. Teljesístmény jó és a kéz alatt nem forrósodik, de ez....
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
Az utódgépnél (G5 5587) is azt írta egy felhasználó, hogy "hangos hűtés terhelés alatt (filmnézés, netezés alatt teljes csönd, renderelésnél azonnali gyereksírás a szomszéd tömbben)". Persze ez csak egy vélemény volt, de a hűtés megoldása hasonló a 7577-hez, ha jól gondolom.
-
Louro
őstag
válasz Dhampir #64434 üzenetére
Böngészés, filmezés, tanulás alatt síri csend. Mivel SSD van benne, semmi hang.
De amint jön a játék, nem tipikus ventilátorhangja van, hanem sípol. Bár tegnap azt is kipróbáltam, hogy hangosabbra vettem a játékot, hogy mennyire bírom, de nem bírtam elvonatkoztatni a sípolástól. Lehet egy folyamatosan zajos játékban nem zavaró, de egy lopakodósban vagy egy stratégiaiban már kellemetlen.
-
wwhy
veterán
Honnan tudható, hogy az alaplapi SSD slot PCIe avagy SATA3
A kézikönyv szerint mindkét típust fogadhatja a 7390, jelenleg SATA3 van benne, de cserélném gyorsabbra.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
-
wwhy
veterán
válasz tylerddd #64445 üzenetére
Tehát: Dell cserére küldött egy SATA3-as M2 SSD-t, ami ST szerint OK. Ugyanakkor amit a szerviztechnikus kivett/elvitt az egy Toshiba X5 PCIe kártya volt. A gép nálam van első pillanattól, SSD nem volt cserélve, így kaptam. Tehát vagy az ST-nél írták el vagy a konfig volt jobb.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
embe
nagyúr
Ha már nvme ssd a téma.
Remélhetőleg holnap ideér egy nvme ssd, melyet egy E7470-be szándékozok beletenni.
Jelenleg csak egy Sata ssd van benne.
Biosban a Sata beállítás AHCI-ra van állítva, ez maradjon is ezen ugye?
Kell esetleg valami mást beállítani az nvme ssd-hez? Még nem volt ilyenem, ne kelljen 2x telepítenem és belaknom, mert utólag tudom meg hogy mit és hogyan kellett volna beállítanom.
Köszi a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs