Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
addikt
válasz
kutyuska
üzenetére
A csatoló egyforma, a kártya maga úgy néz ki, nem. Ha jól emlékszem sok helyen le van írva, hogy csak a delles fér bele rendesen az e4200-ba, vagy van egy másik még, ami csak egy csavarral rögzül.
Ezért szopó megvenni az e4200-at ssd nélkül. Majdnem én is elcsábultam párszor, de drága bele külön a passzoló ssd.
-
somasz
addikt
válasz
kutyuska
üzenetére
elsőre elég szopó kicserélni, nekem másodiknál már könnyebben ment...
Bal oldalt és középen ki/átnyomod a kijelző felé a palmrestet, így jobb oldalt marad egy műanyag kampó kb. a hangszóró helyénél, ami fogja. Ezt egy kicsit meg kell mozdítani a körbekerettől elfelé valamivel, ami odafér. Magát a palmrestet a zsanérok fele kell egy kicsit tolni, a keretet meg egy kicsit magad felé húzni. Elvileg így működik. -
premete
veterán
válasz
kutyuska
üzenetére
5550 módosított drivercsomag , ezzel megy az E6230-asban is.
Tartalma.
5550drv\
HJKK7_A00_setup_ZPE.exe
hogyan telepitsem.txt
wwan.JPG
wwan2.JPG
wwan3g.JPG -
premete
veterán
válasz
kutyuska
üzenetére
A driverben, hogy felmenjen ki kell cserélni a dell_wwan_sysID.dat fájlt, vagy telepítés közben, amikor hibaüzenettel leáll, a /tempből kiszedni a driver mappákat, és azokat betallózni az eszközhöz..
Szerinted a Dell Wireless 5550/5560-nak a gyári firmware-je milyen? Delles, az Ericsson nem működik Dellben, sem Lenovoban, sem HP-ben. -
peter76bp
aktív tag
válasz
kutyuska
üzenetére
Köszi, így már értem mire gondoltál
Ez mindenképp hasznos leírás, mondjuk a rendszerpartíció mérete más lenne, de gondolom ezt meg tudom majd oldani egy partition wizarddal.De ha reinstall válik szükségessé bármi miatt mégiscsak kellene majd egy rendes telepítő. Kaptam olyan tippet, hogy Dell Supporttól kell kérni telón és elvileg küldenek postán. De ha lenne akárhonnan letölthető verzió annak jobban örülnék

-
Avicularia
veterán
válasz
kutyuska
üzenetére
Mivel ide írtam, vélhetőleg rendelkezem Dell laptoppal. Akad itthon egy latitude 6320 és egy inspiron 7720.
Az utóbbiban 4 db. usb3-as port van viszont csak 10/100-as hálókártyát rakott bele a dell.
Hálózat gigabites, cat6-os kábelekkel. Latitude-al kb. 65-70 megabájt/mp el tudok a nasról ami egy zyxel-320-as másolni. -
premete
veterán
válasz
kutyuska
üzenetére
Ha oda van írva, akkor igen (elméletileg, ha utólag nem cserélték ki.
Az enyém i5 3320, 8GB 1600 Mhz ram, 256 GB sata3 ssd, webcam, magyar backlit keyboard, IPS panel, Bluetooth 380, Intel 6205 wlan, 6 cellás, 99%-os akku, ~6 óra netezéssel, garancia 2017.01.30-ig, helyszíni.
Már csak az árak/alkotórészek összevetése miatt.
-
tragiQss
tag
válasz
kutyuska
üzenetére
A Dell-nél rögzített eladástól számítják az 1 év +3 hónapot.
Teszik mindezt azért, mert a rendszerükben nem az az időpont szerepel, amikor te megvetted a gépet, hanem az, amikor a nagyker(??) vásárolta és úgy számolnak, hogy kb. három hónapon belül biztosan eladják.
Én szeptemberben vettem a sajátomat, de júliusi volt az eladás dátuma a dell rendszerében. -
tragiQss
tag
-
BigBlackDog
veterán
válasz
kutyuska
üzenetére
5430-as Dellhez keresek hdd caddy-t optikai helyére. Tudna valaki linkelni esetleg egyet, ami biztos jó, nem lóg ki, nem lötyög?
Egy ilyet nézegettem, csak hát nem a legolcsóbb, plusz nem kevés idő és némi kockázat, hogy ideér-e. Viszont ezen, mintha lenne külön led az előlapján, a benne lévő hdd adatforgalmához, vagy rosszul sejtem? -
mghltm
addikt
válasz
kutyuska
üzenetére
en ezt raktam fel anno: Samsung PM800 64GB THN SATA2 SSD VBM1AD1Q
service tag alapjan talaltam meg a drivers and downloads/sata alatt

-
azreon
tag
válasz
kutyuska
üzenetére
Köszi a segítséget.
Igazából a probléma nem az, hogy hogyan kell átköltöztetni a windowst hanem, hogy milyen olcsóbb alternatíva lenne. Az OCZ Noct-t azért hoztam fel példának, mert jóval olcsóbb lenne. Egy rendes 1,8-as SSD 30K Ft felett van, míg a nocti kb 15K Ft. A csatlakozó részt tudom, hogy különböző. De mivel üres az mSATA hely a gépben ezért jó alternatíva lenne. Hogyha működne... -
mghltm
addikt
válasz
kutyuska
üzenetére
kozben talaltam egy kepet fw frissites utanrol, ugyanaz az ssd tipusa mint a tiednek

Új hozzászólás Aktív témák
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Steam topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ennyiért business class tatyókat lehet venni.
És minden megy tovább, szerintük (amik szerint) joguk van ehhez 

Ez mindenképp hasznos leírás, mondjuk a rendszerpartíció mérete más lenne, de gondolom ezt meg tudom majd oldani egy partition wizarddal.