- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Adott egy Dell Inspiron 1520-as laptop. A gazdája panaszkodott, hogy sokszor hihetetlenül elkezdenek akadni a filmek, meg úgy általában az egész gép használhatatlan szintre lassul. Eredetileg 32 bites win 7 volt rajta, de menet közben fel lett bővítve 4 GB-ra, így gondoltam tegyünk egy probát a 64 bit-essel. Én nem tapasztaltam az általa említett problémát. HD sentinel szerint vinyó remek állapotban van, bár tudom, hogy ez nem feltétlenül garancia bármire is. Feltettem az új rendszert, és az elején nagyon szupernek tűnt, aztán másnapra csak előjött ismét a szaggatás filmek alatt. Mire gyanakodnátok? Ezek szerint nem feltétlenül software-es volt a gond.
-
Peace
nagyúr
Hali!
Van itt előttem egy Inspiron 7720-as NVIDIA M650-es videókártyával. Leszedtem a legújabb drivert a hivatalos oldalról windows 7 64bit-hez, de nem akarja feltenni. Azt mondja, hogy előbb az intel illesztőprogramot telepítsem. Konkrétan már minden drivert telepítettem a dell oldalról, nincs már ismeretlen eszközöm sem. Valami ötlet, hogy miért nem akar ez menni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ASUS Zenbook Flip S UX370 ultrabook - 13,3" FHD, i7, 16 Gb/512 Gb, 1,1 kg, kiegészítők
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER