Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
válasz FRENK1988 #34649 üzenetére
Dupla vga-s gépben csak iylet vegyél Dell XPS1730M
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
zapikanka
tag
Sziasztok,
hozzájutottam egy Dell Inspiron 3537 típusú laptophoz aminek a háza nem tetszik. Érdeklődnék, hogy van e lehetőség egy fém házat venni rá külön, vagy legalább egy erősebb burkolatot, mint amilyen ezen a gépen is van: Dell Inspiron 5521.
Előre is köszönöm.
Szép estét!
-
veterán
válasz Tamás9x #34653 üzenetére
azt ugye tudod, hogy az összes 9-es geforce videókari gyári sorozat-hibás az xps-ben?
nekem is volt xps-em 1 év alatt kettő halt be, az elsőt kettétörtem, a 9800gtx-et nem volt humorom bga-zni, vettem egy m17x r2-t.
ez most jó, és halkabb is, gyorsabb is, igaz volt egy kis szívás az amd driverrel/crossfire-el, de most már jó az is.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Tamás9x
őstag
Nekem nem volt semmi bajom velük pedig ha 50db noti nem fordult meg a kezemben akkor 1 sem, sőt mind túl volt húzva, a hűtés alul van méretezve ez tény, mindenkinek hűtőpaddal adtuk a szériát azóta is üzemelnek hibátlanul legfőképp cad-ra vásárolták. 9800gtx-nél az s-videó hiánya zavaró inkább
Moste egy Clevo x7200-ast nyúzok GTX460M-sli-vel alapon lassabb mint egy 9800MGTX sli oc változat
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
somasz
Topikgazda
válasz szabonagyur #34662 üzenetére
És a másik delikvens se két vgás gépet akar, csak felsorolt két vgát olyan gépekből, ami belefér a keretébe.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Carryboy
tag
Az előbb megjelent a kijelzőn egy vízszintes vékony csík. A gép nincs két hetes, 5537-esről van szó. Csak gondoltam szólok, hogy belekerüljön a statisztikába. A csík bekapcsolás után azonnal látszik. Még érvényes a pixelgarancia, holnap intézkedem.
-
Tamás9x
őstag
Csak hogy ne agyon offolásból szóljon minden kommentem, Dell xt2-es géppel volt valakinek tapasztalata? Ilyet nézett ki magának a párom, egy kicsit ódzkodom tőle.
-
-
Tamás9x
őstag
Tuti nem szedett össze valami port? 90 fokig garanciálisak a forrasztások és maga a GPU is. (amiről persze sokan nem tudnak) Bacsis mostani 9800gt-sli rendszerét kb 1 évig majdnem minden nap 2-3 órát nyúztuk majd meglett a 9800gtx-sli rendszer amit ennyin hajtunk (650/930/1625) a mai napig, semmi baja nincs. Szigorúan hűtőpaddal, 80 fok feletti értéket még sosem mértem, pad nélkül elkandikált 103 fokig, ott le is kapcsolta a bios.
Egy hibás forrasztás magában nem hiba, ha társul mellé egy mindennapi hőtágulás ami nagyobb mint 40 fok akkor van baj. 20-60 (Ez ROHS és nem ólmozott így ridegebb) az évek sajna ezt igazolják.
-
HaZse
őstag
Dell Latitude E6320-asba létezik IPS panel?
A másik kérdésem, hogy én egy PR02x dokkolóval használom. Windows 7 alatt DVI-HDMI átalakítóval van rákötve az erősítőm a hang miatt, de sajnos nem adja ki a hangot. Viszont Linux alatt (UBUNTU GNOME) alatt meg kiadja a hangot sőt a DTS-t is.
A kérdésem, hogy milyen alkalmazást, drivert kell feltenni, hogy windows alatt is működjön.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
horalmada
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám merült fel, hogy vásároltam nemrégiben egy dell inspiron 3521-es laptopot (core i-3, 8gbram, 8730m vga ) de valami nem igazán szuperál rajta videólejátszás közben Olyan mintha kicsi fps lagg lenne, beakadozik a kép enyhén. Nem igazán tudom mi lehet a probléma, próbáltam, hogy a hol a sima integrált vga-val hol pedig a dedikált vga-val játsszam le a filmeket, de egyik sem segített. Szerintetek mi lehet a probléma ? Esetleg a windowsnál lehet valami? Több lejátszót is kipróbáltam ( vlc, bs player, power dvd ) mindegyiknél ugyanez a hiba.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
SzaboZE
addikt
A videokártya driver kell a hdmi hanghoz. A biztonság kedvéért persze a delles hangkártya driver is legyen fent. Ezek után a hangbeállításoknál a lejátszóeszközöknél ki tudod választani (ha már csatlakoztatva van a hdmi eszközöd).
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
-
HaZse
őstag
válasz SzaboZE #34671 üzenetére
Köszi, de sajnos ezeken tűl vagyok. Még mindig nem érzékeli a HDMI-t. (se a monitort, de az Onkyo TX-SR608-ast)
Az intel driver 2013.0222.-i dátumű. Lhet, hogy az intel honlapjáról kellene letöltenem a drivert?
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
rayoliviero
veterán
válasz SzaboZE #34673 üzenetére
Tényleg olyan rosszak a Vostrok, mint ahogy itt néhány hozzászóló beállítja? 15-ből 10-et javítottak... Mert nekem van egy 3550 és nem tudok rá semmi negatívat mondani (az árához képest), hibája soha nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz SzaboZE #34672 üzenetére
Ez olyan mint a láz 40 foknál már baj van, pedig csak 42 foktól csapódik ki a fehérje ez a 90 fok egy etalon érték, gyárilag 1 órán keresztüli 100%-os kihasználtság mellett nem lehet 90 foknál magasabb a gép CPU,GPU maghőmérséklete. Az már más kérdés, hogy ezen tesztekhez miylen körülmények voltak biztosítva, tuti nem takarón használták a gépet (én így tudom, ezt verték a fejünkbe a suliban)
-
senior tag
Sziasztok,
Dell Latitude E5530-as laptopban SSD-t raktam a HDD helyére, és az ODD helyére pakoltam a HDD-t.
Mindent sikerült frankón megcsinálnom, csak 1 gondom van: a vinyó ugyebár a dvd helyén csücsül, és emiatt állandóan megállás nélkül világit a dvd aktivitást jelző led zölden, piszok erős fénnyel.
Nem lehet ezt vhogy kikapcsolni? Eléggé zavaró. BIOS-ban nem találtam beállítást, google sem adott eredményt erre.
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
Carryboy
tag
Sziasztok!
Kinek milyen tapasztalata van az 5537-vel kapcsolatban? Gondolok itt összeszerelésre, illesztési pontokra, melegedésre, kijelzőre, megbízhatóságra.
Mert a lecserélésén gondolkozom!
Ráadásul bejött ez a kijelző hiba is.Köszönöm mindenkinek aki válaszol!
-
SzaboZE
addikt
válasz rayoliviero #34675 üzenetére
Hát én ugye csak rosszal találkozok munkám során.... A hűtésen kívül más gond nem szokott lenni.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
veterán
válasz Tamás9x #34667 üzenetére
Tuti nem...
Nekem pad nélkül, furmarkban sem ment 88 fok fölé a kártya, mégis megdöglött.
BGA-zni nem akartam 15ezerért (20ért szállítással), sütőzni nem volt kedvem, szétszedtem, és árulom a darabjait. 80ezret már sikerült kiárulnom belőle, szóval jelenleg 180-ban van az r2.
Ez vanどんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Ukraan
aktív tag
Helló!
Én is beálltam a sorba... Egy 3521-esssel sz*pok éppen(i3, HD4000, 7670m, Win 8.1 64 bit). A wifi kártyát képtelen vagyok beüzemelni(a Win látja talán, de bekapcsolni nem lehet), illetve a VGA-k közül csak az AMD drivere működik, az Intel nem talál kompatibilis hw-t. Minden driver a hivatalos support oldalról való. Tudnátok ötletet adni, hogy lehetne megoldani a problémákat? Ha sokszor felmerült dolgokról kérdezek, bocs, de most csak telefonról netezek, nem olvastam vissza a fórumba. Köszi!BÚÉK!
-
horalmada
csendes tag
válasz Ukraan #34687 üzenetére
Helló!
Hasonló helyzetben voltam én is, talán annyi szerencsém volt h nekem a hivatalos szoftverekkel ment nagyjából. Intel kártyánál, ha sikerül szóra bírnod a wifit, akkor az alap windowsos illesztőprogram keresést próbáld ki nekem az segített . ( de lehet hogy már próbáltad)
Esetleg, neked nem akadt problémád videólejátszással ? Nekem valamiféle fps lagg van, és nem tudok rájönni mi lehet ( win 7 64bit) ... -
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy 3521-es gép. A08-as Bios van rajta.
A kérdésem az lenne, hogy érdemes-e A12-es verzióra frissíteni.
Előre is köszi! -
cellpeti
nagyúr
feltettem a W7 64bites verziót a gépre, 5.perc után kék halál. Jól kezdődik...
Tigris, tigris, csóvafény...
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
A Dell Wireless 1504 wifi kártyának mennyi a maximális sebessége (Mbps)?
-
Killer01
őstag
Sziasztok, kinéztem 2 gépet de kéne egy kis support Az egyik egy Vostro 2551-es (i3 3227u), a másik Inspiron 15 3521 (i3 3217u). Asszonynak lenne net/video meg ilyesmik, max én kínoznám meg néha valami komolyabbal. Ezért gondoltam hogy elég az integrált vga, viszont mindkét gép (gondolom a dedikált vga hiánya miatt) csak 4 cellás akkuval van. Mennyit bírnak ezek a 4 cellások, mire számítsak? Illetve melyik gépet ajánlanátok a kettő közül?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Avicularia #34696 üzenetére
Nekem 72 a plafon, nem értem...Milyen driver van fent?
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Dell 1520as laptopba a milyen winchestert vegyek gyakran ismételt kérdései alatt ajánlott 250es esetleg 500as vinyók közül bármelyik belerakható?? Gondolom a lényeg, hogy ne legyen az új sata 2 a csatija?!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- DIGI internet
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Dell Latitude 5490 (14" FHD IPS, i5-8350u, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, UHD 620, 4G LTE Modem, 1 Év Gar.)
- 3 db laptop eladó BONTÁSRA/ALKATRÉSZNEK
- Laptop javítás ingyenes bevizsgálás minden esetben
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest