Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
E6410 lazuló zsanérjára van házi megoldás?
Azon a ponton, ahol legtöbbet van nyitva, kezd kotyogni, nő a holtjátéka, engem meg kezd idegesíteni.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
egon111
csendes tag
Sziasztok.
Van 1 Dell 6410 gép aminek zizeg a töltője, a gép még garanciás NBD, a töltőre érvényes ez?Mennyire súlyos hiba ez? -
szatomi30
tag
válasz runner 125 #32288 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséged
-
Chaser
legenda
válasz spacewalkers #32289 üzenetére
Persze működik. Amikkel nekem nem volt bajom a samsungok, 120-as 22-23k körül van. Sata1 kicsit visszafogja de úgy is számottevő a különbség hdd-hez képest.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
spacewalkers
csendes tag
Sziasztok!
Egy Dell Inspiron 1525-ösöm van, és gondolkodom SSD beépítésen.
Elmélet a következő:
- optikai meghajtó ki, helyére tálcában a winyó ami eddig is benne volt (ebay, pipa)
- SSD a winyó helyéreMilyen SSD-t vegyek bele?? (Jelenleg egy WD2500BEVS-75UST0 SATA 250-es winyó van benne)
A milyen SSD-t úgy értem, hogy egy SATA-csatolóval kevés van, SATA2 SATA3 -ból sokkal nagyobb a kínálat, ilyenekkel is működni fog? (Nyilván a SATA sebességével, de ez most mellékes)
Általánosságban kell valamire különösen figyelni?Előre is köszönöm!
-
runner 125
nagyúr
válasz szatomi30 #32263 üzenetére
Sajnos elég gyatra. Abszolút consumer vonal, olcsó műanyagokból, érdekes illesztésekkel. A pozitív érv, h vékony a háza, és 3 év az alap garija (ami már szerviz, de legalább 3 év.)
Minőséget tekintve a fém palmrest-tel rendelkező G580 sokkal jobb.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
MurdR
veterán
Urak az mitől van, hogy bekapcsolásnál a dell logónál belassul az egész, és kb 5percig megy a csík, aztán meg fekete képernyőn a bal felső sarokban egy kurzor villog.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Loretto
veterán
Nah minden oksi. Fényerő is fingerprint is. Eszközkezelőben minden rendben volt. Köszi mindenkinek!
Soirée...
-
premete
veterán
válasz runner 125 #32280 üzenetére
Ott van a link a képen; arra céloztam, hogy aki az E6220-ast keveri az E6230-assal, attól az E6430-as pár csavarjának a kitekerése sem várható el, továbbmenve, én nem is szeretném, ha az én gépemet ilyenek elkezdenék szétszedni.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Aske
aktív tag
Nekem csak az intel hd4000 driver feltelepítése után működött a fényerő állítás.
-
törölt tag
-
-
mghltm
addikt
válasz Loretto #32268 üzenetére
a ramot nagyon egyszeru boviteni: a hatlapot le kell venni par csavar eltavolitasa utan es szabadon hozzaferheto szinte a teljes gep, beleertve a memoriat is. ha kedvet kaptal a szereld magadhoz, nagyon jo doksi van hozza a dell oldalan
a fenyerot az fn + fel/le gombokkal kell/lehet valtoztatni
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Loretto
veterán
válasz runner 125 #32269 üzenetére
Igen ez. Ha eszembe lesz megnézem majd. De naagyon nagyon rendben van, és a 97Wh akkuval, kicsit kilóg hátul, de plusz akkuidő aranyat ér.
Amúgy csak ámulás bámulás nah...Soirée...
-
runner 125
nagyúr
válasz Loretto #32268 üzenetére
Ezt a konfigot választottad?
Mert, ebben valóban az van, de igazából mindegy is, mert nem sokkal marad el tőle az iHD4000.Ha, valamikor szétkapod a memória miatt, nézd majd meg légyszi, h a WWAN csatinál szerepel-e esetleg mSATA felirat.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Loretto
veterán
Sziasztok!
Nos megjött a 6430. Nem is HD4000 hanem NV 5200 van benne. Ami viszont érdekes volt, nem merték tudták vállalni, hogy a plusz 4 giga ramot beszerelik sérülésmentesen, így csak 4 giga van benne.
Kicsit olvasgattam, de a fingerprinthez milyen progi kellene?Mod: 15 munkanap a pixelgarancia. A fényerőt nem kellene állítani az FN/ fel le nyíllal?
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
premete
veterán
válasz kutyuska #32264 üzenetére
5550 módosított drivercsomag , ezzel megy az E6230-asban is.
Tartalma.
5550drv\
HJKK7_A00_setup_ZPE.exe
hogyan telepitsem.txt
wwan.JPG
wwan2.JPG
wwan3g.JPG[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
kutyuska
aktív tag
válasz premete #32261 üzenetére
Köszönöm az önzetlen felajánlást.
Nem akarok küzdeni vele, van a melóhelyen elég teszteli valóm.
Működőképes megoldást keresek.
Hamarosan lesz a közelemben egy E6220, amiből átrakhatom az 5550-est egy próba erejéig az E6230-ba.[ Szerkesztve ]
" Babra munka, de megéri! "
-
szatomi30
tag
Sziasztok!
Erről a masináról mi a véleményetek? Felveszi a versenyt netán le is hagyja a Lenovo G580AH gépet?
Internetezésre, adattárolásra, tanulásra ( szövegszerkesztés, táblázatkezelés), filmezésre, és néha játékra kellene
Köszi a válaszotokat!
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz kutyuska #32258 üzenetére
A driverben, hogy felmenjen ki kell cserélni a dell_wwan_sysID.dat fájlt, vagy telepítés közben, amikor hibaüzenettel leáll, a /tempből kiszedni a driver mappákat, és azokat betallózni az eszközhöz..
Szerinted a Dell Wireless 5550/5560-nak a gyári firmware-je milyen? Delles, az Ericsson nem működik Dellben, sem Lenovoban, sem HP-ben.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
kutyuska
aktív tag
Sziasztok,
A DW5550 és 5560 WWAN modulok között van valami lényeges különbség?
Műszaki spec alapján nem láttam semmi eltérőt. Viszont az áruk igencsak különböző.
E6230-ba kellene." Babra munka, de megéri! "
-
somasz
Topikgazda
ST alapján konfig nézés ugye másnál se megy jelen pillanatban? Remélem nem csak nálam problémás...
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
soldi3r
veterán
válasz runner 125 #32246 üzenetére
nem en voltam, de igen, lattam en is nehany hasonlo gepet mostanaban
mondjuk nem kulonosebben erdekel, a funkcionalitasan nem valtoztat, csak nem illene ilyennek tortennieE30 (oo=[][]=oo)
-
meowmeow
csendes tag
Sziasztok!
Egy Dell Vostro 3460-asom van, és a kijelzőn megjelent pár olyan függőleges pixelsor, ahol nem jelzi ki rendesen a pixeleket - pontosabban egy sárgás-zöldes-pirosas csíkot látok, pont középen. Amennyire utánanéztem, szalagkábel-hiba, kérdés csak annyi, hogy ezt garisan cserélik-e?
Köszi előre is
-
soldi3r
veterán
válasz runner 125 #32244 üzenetére
a palmrest es a keyboard bezel korul levo kalyhaezust diszcsik kopik nalam erosen
E30 (oo=[][]=oo)
-
runner 125
nagyúr
válasz soldi3r #32242 üzenetére
Nem tudom mennyire lehetett egyedi eset, de az E6530-at hordozom én is, persze gyári plüssbevonatú Dell táskában, kb 4 hónap alatt nem észleltem rajta még semmit.
A billentyűzet viszont szvsz ultra király, legalábbis én nem cserélném semmire.
-
Loretto
veterán
válasz runner 125 #32241 üzenetére
Hmm, most néztem én is hogy 15 nap, szalonban 3 hetet mondott. Sebaj.
Soirée...
-
soldi3r
veterán
válasz runner 125 #32241 üzenetére
kinek a pap... en sem a 6330-tol sem a 6430-tol nem vagyok eldolve, az x200-am jobb masina volt
sot, a festekkopas miatt kicsit meg csalodott is vagyok, igaz, azon kivul nem sok gondom akadt vele, mondjuk a billentyuzet + trackpiont lehetne jobb[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
Loretto
veterán
válasz runner 125 #32239 üzenetére
Azért egy 3 hetes pixelhiba garit kértem, az a 3900 már nem osztott, úgyis nyüstölöm majd eleget.
Soirée...
-
-
Loretto
veterán
Noh holnap vagy utána egy 6430 tulaj leszek, kíváncsi vagyok nagyon. Pécsi laptopszalonban csak 5430at lehetett megtapogatni, de az sem volt épp legalja
[ Szerkesztve ]
Soirée...
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Dell Studio 1537-es laptopba lehet világító billentyűzetet utólag rakni, hogy működjön?
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
törölt tag
A 3521-hez előretelepített win8 van. Kaptam hozzá egy lemezt:
Operating System
Already installed on your computer
Windows 8 Recovery Media For Windows 8 Products 64 bit.Ez akkor csak ilyen helyre állító, vagy konkrét win 8?
Ha valami gebasz lenne a géppel, akkor erről kell bebootolni?
Illetve, ha én a zsugorításnál megadom, hogy mennyi legyen az új, azt létrehozza. Nos a kérdésem az lenne, hogy ha a recoveryval visszaállítom (fogalmam sincs, hogy azt hogyan kell), akkor az újonnan létrehozott partíciót is visszaállítja?Válaszotokat előre is köszi!
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Hátha van még aki D630-at hajt.
Sajnos az enyém meghalt. Alkatrészei eladóak.but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
soldi3r
veterán
a wifi ledet mi vezerli? az oprendszer? nalam valamiert hasznalat kozben nem vilagit, XP-n le van tiltva a wifi kartyam, ugyhogy ott normalis, de linuxon hasznalom es ott sem vilagit
E30 (oo=[][]=oo)
-
Köszi srácok megoldódott a probléma. Feltettem azt a böhöm nagy AMD drivert, majd rárakta a 13.4-et, és minden ok. Az Intel driver kicsit régi kiadás, ez látszik a skin-ből, is meg a ventit sem kezeli valami kímélően, de legalább az AMD driver ok, és ez a lényeg.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
sziszi111
csendes tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni , hogy minden inspirion 7720 ban van billentyűzetvilágítás mert pár helyen ki van írva sok helyen meg nincs oda írva hogy lenne benne konkrétan ez a típus érdekelne i5-3230M Processzor / 8GB / 1TB / NVIDIA GeForce GT 650M / DLL 7720_151788 / ha lenne valakinek ilyen típusszámú legyen szíves írja már le nekem hogy van e benne billentyűzetvilágítás meg hogy van e benne msata csatlakozó segítségeteket előre is köszönöm ! !
-
Sziasztok!
Vettem egy Dell Inspiron 7520 laptop-ot. Leszedem innen az Intel HD4000 driver-t. Amikor fel szeretném rakni ez az üzenet kapom: This computer doesnot meet the minimum requirements for installing the software. Ez mi a rossebtől van? Már mindent próbáltam, de semmi... Valami tipp?
Köszi
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
törölt tag
Adott egy Dell 3521.
Biosban állítottam az időt, mert késett, a ventilátor elkezdett maxon pörögni, majd újraindítottam, a winben is pörgött még elég hangosan, majd befejezte.
Néztem, A05ös a Bios.
A dell support oldalán a 3521hez tartozó A08as biosban már orvosolták a ventilátort, igaz?
A másik, hogy ha service tag alapján kerestem, akkor ott nem jelenítette meg a Biost, mint kategóriát, viszont ha simán 3521-hez, akkor meg megjelenítette.
Lehet ezt így telepíteni, illetve érdemes-e.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
scapegt
őstag
Adott egy Dell 7520-as noti. Tegnap kaptam egy SSD-t, amit a gyári HDD helyére tettünk és mivel még nem vettem HDD keretet a gyári winyónak, ezért egy külső 2,5-es házba téve próbáltuk megnézni a winyó tartalmát. Sajnos sikertelen volt a kísérlet...vajon miért? Nincs jelszavazva. Ha SSD-ről bootoltam Windowsban nem láttam az USB-n rádugott gyári HDD-t. Lehet ezzel kezdeni valamit?
Érdekelne az is, hogy ha veszek egy HDD keretet (DVD író helyére) és abba teszem, azt fogja látni a notebook?
-
-
Aske
aktív tag
Sziasztok!
Latitude 5530E.
Hogyan tudom működtetni az ujjlenyomat olvasót?
Driver felment, Authentec AES2810.
-
-
Aske
aktív tag
Nekem 7520-hoz a 13.6 beta driver ment, gond nem volt vele. Működött rendesen.
http://www2.ati.com/drivers/beta/AMD_Catalyst_13.6_Mobility_Beta2.exe
szerk. 3rd gen intel proci van benn igaz?
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
Üdv!
Kollégámnak van egy Dell Inspiron N5010 (P10F001) típusú notija, aminek a billentyűzetéből kitört az "F" billentyű.
Valószínűsítem, hogy ezt nem tekintenék garanciális problémának, bár ki tudja.
A kérdésem az lenne felétek, hogy van-e a "topiklakók" közül valakinek ilyen típusú notiból - vagy olyanból, amiből át lehetne rakni - származó rossz billentyűzete, amiből ki lehetne szedni az "F" billentyűt?
Ha valaki tudna segíteni, akkor kérem privátban keressen meg. Köszönöm!
Nyilván nem ingyen kellene.
-
akyyy
senior tag
tudna valaki adni egy ati drivert a notihoz? (inspiron 5520)
radon 7670M-es kártyaamiket lelek nem megy fel, gyári régi már ami fent volt meg meghülyült.
win8 oprendszer.
-
sdombi
tag
válasz #99343872 #32209 üzenetére
Nos, 2 HDD hely nincs ebben a gépben méretéből adandóan ehhez nincs annyi hely szimplán.
Két megoldás van:
- vagy mSATA-s SSD-vel rendelni a gépet, ilyenkor lesz mSATA port az alaplapon, ha nem mSATA-val van rendelve a gép, akkor nem lesz az alaplapon mSATA csatlakozó sem (ja és itt a Dell szerint a max kapacitás 32GB) Forrás: Storage Devices rész
- vagy optikai meghajtó száműz, HDD Caddy-t beleraksz helyére és akkor oda bele tudod tenni az alap HDD-et, majd a HDD helyére a rendes méretű SSD-t.
- vagy 7720-as gépet venni, mert abban alapból 2db teljes értékű HDD hely van -
törölt tag
Hello, van egy 7520-as (vagy 15R SE) notebookom. Létezik olyan variáció, amiben a normál meghajtó mellett van egy ssd is. Vennék bele én is egyet, de nem tudtam könnyedén leszedni a hátlapot, feszegetni viszont egyelőre nem akartam, ezért az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e arról, hogy az ssd-vel nem szerelt konfigokban a hely azért megvan neki?
-
sziszi111
csendes tag
sziasztok laptop vásárlás élőt álok azt szeretném kérdezni hogy ezen a gépen : http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/dell/Dell_Inspiron_7520_Intel_Core_i5_3210M_4GB_1TB_AMD_Linux_Fekete_galvanizalt_aluminium_mehsejt_szerkezettel_DXHU272167976_7655.html
közepes beállításokkal el futnak a játékok ( far cry 3 ,sniper elite v2 ,battlefield 3)
segítségeteket előre is köszönöm ! ! ! -
premete
veterán
Miért nem keresed fel a Dell oldalát és választod ki service tag alapján a rendszerinformációt? Nem hiszem, hogy manapság itt a topikban sokaknak lenne D600-asa. De ha már ilyen lusta vagy, megkerestem neked:
266 MHz
128 MB, 256 MB, 512 MB, 1 GB
DDR SDRAM, 3,3 V
Maximum
2 GBEladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Skizz
addikt
Sziasztok
D600-ba vennék egy kis ramot, elviselhetetlenné tenni a rettenetet. Milyet lehet? Szerintem gyári 266-os, 512-es modul van benne. Mit enne meg?
-
üszök
őstag
Nekem Win7-el ott van a tálcán a rejtett ikonok között a touch pad.Ott lehet ki be kapcsolgatni,meg állítgatni.Persze ha fenn van hozzá a Driver. Ha Win8-at használsz akkor nem tudom.
Szerk. Mintha valami olyan lett volna,hogy hiába kapcsoltam ki,ha megütöttem,vagy elhúztam rajta a kezem,vissza kapcsolt ha jól emlékszem.
És ez a legolcsóbb Inspiron,aminek netezés közben van,hogy teljesen le áll a ventillátorja,Chromban 8-10 megnyitott oldallal.[ Szerkesztve ]
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- BestBuy topik
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- További aktív témák...
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest