- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
hülye kérdés, de nincs olyan oldal, amely meghatározza a service taget véletlen?
-
EstiloL2
tag
Az normális, hogy decemberben vettem a gépet, és már 9%-os az akksi elhasználódottság? Eddig összesen 2x használtam akksiról, vásárlás után rögtön 4% volt az elhasználódás.
-
cellpeti
nagyúr
üdv
UEFI van nekem is az E4300ason, de le van zárva. Ötlet a jelszóra?
-
m.tomi4
tag
válasz
Avicularia #30184 üzenetére
okés megvan
köszi szépen
-
choco01
addikt
Hali.
Laptop képernyőjét alkoholos ablak tisztítóval szabad takarítani?
Köszi. -
soldi3r
veterán
válasz
Avicularia #30186 üzenetére
detto...
-
-
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Egy E6420-as laptopot tervezek venni, de azt olvastam par tesztben, hogy a vga (hd3000) homerseklete konnyeden felmehet (i5 procival) akar 90-100 fokra is.
Ez mennyire igaz, illetve ajanljatok e a gepet osszessegben? Nekem nagyon tetszik es eddig csak dell gepeim voltak.
Koszonom
Fulmi -
SzaboZE
addikt
válasz
Avicularia #30172 üzenetére
Nem fordítva volt ez?
Latitude-nél a control point manager tartalmazza az akku házirendet.
-
m.tomi4
tag
válasz
Avicularia #30172 üzenetére
hogy állítottad be n5010-en azt hogy ne töltse az aksit?
nekem is n5010-em van. -
Avicularia
veterán
N5010-ben be tudom állítani, hogy ne töltse az akksit ha be van dugva a hálózatba. Latitude 6320-ban nem találok ilyen opciót, csak normál és express töltés közül tudok választani. Van rá valami beállítási lehetőség, hogy ne töltsön rá folyton az akksira?
-
oncsi
őstag
-
tobias40
veterán
válasz
B-L-A-C-K #30158 üzenetére
Sajnos nincs ott jel csak a fel és le gombokon van vmi fényerő sárgával...
Utólag gondolom nem lehet rá megoldani...
Azt olvastam hogy ez a széria billentyűzet háttér világítós,ezért is vettem meg,fontos lett volna de mostmár mindegy..
Olyat szerettem volna hogy a billentyűzet rései között legyen világítás vagy a gombokon a betű világítana az meg még jobb!
Sokat írok gyenge fénynél és emiatt kellett volna a világítás... -
mghltm
addikt
-
mghltm
addikt
valoban nem lathattal, de a magyarazat egyszeru: nincs belole gyari hattervilagitasu. az atg-nel lehet vele kapcsolgatni a kijelzo kavajaba szerelt lampakat. a megoldas hasonlit a lenovo thinkpad-edekehez.
-
oncsi
őstag
A D620-D630-on mindegyiken van a jobb nyílon világítás jel, de még nem láttam, hogy bármelyik világított volna
-
mghltm
addikt
válasz
B-L-A-C-K #30159 üzenetére
ha felrakod a dell szoftveret, akkor a kijelzon valoban latod a futo operacios rendszer alatt, amikor modositod a billentyuzet vilagitas allapotat. magahoz a vilagitas mukodesehez nem szukseges a driver.
(#30162) B-L-A-C-K en nem bantasbol/rossz indulatbol irtam amit irtam
-
mghltm
addikt
válasz
tobias40 #30154 üzenetére
ha a jobbra gombon van kis jelzes, akkor vilagit
fn + jobbra gombbal lehet ki/bekapcsolni
(#30158) B-L-A-C-K a vilagitashoz nem kell driver, ki mondta ezt neked?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
tobias40 #30154 üzenetére
A legegyszerűbben ha megnézed a "jobbra nyíl gombon" van e a nyíl mellett egy ilyen kis jel, ha nincs akkor nem világítós kivitel.
-
tobias40
veterán
WI-FI problem megoldva...
---DELL 5420
Azt hogy tudom meg hogy világítós-e a billentyűzet?
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Valakinek Latitude E5530-ashoz nincsen egy normális színprofilja?
-
choco01
addikt
válasz
tobias40 #30149 üzenetére
Nem tudom,nem vagyok benne biztos de valahogy úgy tudtam meg hogy Eszköz kezelőben még az ismeretlen hálózati kártyaeszközre mentem Tulajdonságok majd a Részletek és ott valamelyik lenyitható résznél valamelyik Azonosítóból megtaláltam,de lehet hogy Aida-ba is látható.
Ha óvatosan,szépen lecsavarozod a csavarok még kopni se fognak,de ha kopik ha nem Garancia marad!
-
tobias40
veterán
És a billentyüzet világítást tudja ez a gép?
Ha igen akkor hol lehet bekapcsolni vagy beállítani? -
tobias40
veterán
sziasztok.
Tegnap vettem egy dell 5420-at. de látom hogy van pár eszköz pl nincs wifim sem
Hiába töltöm le a drivert a dell.com-ról nem tudom feltenni mert nem kompatibilis a rendszerrel se win 7 32\64Eszközkezelőben a Hálózati vezérlő mellett van sárga felkiáltó jel és uanez a háttértár vezérlőnél is!
-
Krystal_s
addikt
Nem frissítettem még a Windowst. Alap win7 SP1 64bit van fent. Reggel rátelepítettem a legújabb Intel Centrino driver+szoftvert. Majd most d.u. töröltem az egészet és megint feltelepítettem.
Azóta már megint belassult a net, majd utána megint jó lett. Nem tudom mi okozza. Lehet, hogy a Routerben kéne állítani. 40hz-ről visszaállítottam 20hz-re ,de utána is volt lassulás. Egyszer pedig akkor javult meg ,amikor a másik gépemen kikapcsoltam a Wifit. Aztán megint lassú lett és akkor már nem segített a másik gépen a kikapcsolás. -
Krystal_s
addikt
válasz
soldi3r #30135 üzenetére
Igen feltettem az egészet. szoftver+driver, 83Mb a telepítő.
Lehet a Routerben kéne állítani valamit, csak nem tudom mit, vagy a másik gépemmel vesznek össze ? Az is Wifit használ, de ott nem veszek észre semmi hibát.
Valahol pedig olvastam itt a fórumon, hogy másnál is volt ilyen, csak még nem találtam meg.premete: Értem.
-
Krystal_s
addikt
Mindenkinek köszönöm a segítséget. Még a Wifi problémát nem tudtam megoldani, pedig feltelepítettem a legújabb driver-t az Intel oldaláról.
Tehát a tünet annyi, hogy 99%-os jelerősség, megy rendesen a net és egyszer csak nem jönnek be a weboldalak, lemérem a net sebességet és 0-1Mbit-re esik le. Ilyenkor bontom a kapcsolatot, újracsatlakozás és megint jól működik egy ideig.
Nem tudom mi lehet a gond driver, vagy wifi eszközF12- lefuttattam a diagnosztikát, minden jó volt, de a Wireless Wan -nál azt írta Not installed.
Mit kellene megnéznem, vagy átállítanom, hogy kizárhassam a hardver hibát ? -
Dhampir
félisten
válasz
Krystal_s #30111 üzenetére
Szia, ez gázos gépnek tűnik. Jobb lenne kicseréltetni vagy ha nem lehet, akkor elállni a vásárlástól, és másutt megvenni egy bontatlan példányt.
Jó esetben ajándékot sem úgy kapunk, hogy valaki előttünk már felbontotta és használta vagy evett belőle.
Renew gépek esetén jobban rendbeteszik a gépet újraforgalmazás előtt, de azok legalább olcsóbbak is.
-
Krystal_s
addikt
válasz
vwpolopg #30123 üzenetére
4.20 verzióval volt gond és itt van pár cím, ahol írtak róla....
4.30 a legújabbhttp://prohardver.hu/tema/azonnali_notebookos_kerdesek_oraja_2/hsz_2310-2310.html
http://itcafe.hu/tema/hdd_problema_segitsetek/hsz_28770-28770.html
http://itcafe.hu/tema/hdd_problema_segitsetek/hsz_28762-28862.html
http://mobilarena.hu/tema/re_teszt_hard_disk_sentinel_s_m_a_r_t_okosan/hsz_2751-2851.html
SzaboZE: Köszönöm, próbálom letölteni, mert nem adtak semmit a géphez, a weboldal meg nem annyira átlátható. Most hulla fáradt vagyok, de d.u. megkeresem a Dell Diag. programot.
-
Kari1
aktív tag
Elég vicces lenne ha nem írhatnád le a véleményed egy boltról... (nem is értem miért lenne ez üzletrontás ha "hivatalos" forrásból szerezted be)
Amúgy ha online rendelted akkor 8 nap elállási jogod van. Ennek nézz utána. -
-
premete
veterán
-
Krystal_s
addikt
Nálatok a Wifi jól működik ? Intel Centrino Advanced-N 2230, 15.3.1.2 legújabb drivert tettem fel. Másik emelten vagyok és a jelerősség 99%. nagyon jó, de netezés közben néha úgy belassul a net, hogy a 15Mbit helyett fél-1Mbit-el megy vagy leáll és nem töltődnek be a weboldalak sem (másik gépen jó).
Kapcsolat bontás- csatlakozás és megint jó lesz egy ideig. -
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s #30113 üzenetére
A HDSentinel volt bugos
A legújabbal is megnéztem, az meg 100%nak írja 0 hibával. pff durva már mik vannak, köszönet egy kedves barátomnak, aki rákeresett és megtalálta ezzel kapcs a leírásokat, akik ugyanígy jártak a HDSentinel miatt...még gépet is cseréltettek.
albi31: Seagate hdd
-
Krystal_s
addikt
válasz
Krystal_s #30111 üzenetére
Megint csökkent a kondíció 92%-ra. Az a fura, hogy a Sentinel nem hibás szektorokat ír, hanem figyelmeztet, hogy vannak gyenge szektorok, már 14 (egyre több), amiket nem tudott olvasni és a Reallocation Event Count részen van felkiáltójel, nehezen olvasható, amit még nem tudott áthelyezni.
Az áthelyezett szektorok száma pedig 0. (Reallocated Sectors Count) -
Krystal_s
addikt
válasz
Dhampir #30097 üzenetére
Valaki már törölte a gyári Ubuntut, mert a Windows maradványai voltak láthatók.
Én is most telepítettem a win7-et, minden driver-t feltettem (alapból semmit nem ismert fel), majd a hangos ventit is megoldottam. Egyik szerelő ismerős segített rájönni a hibára és Bios-t kellett frissítenem. Órák óta állítom, tesztelem...közben észrevettem, hogy mozog a billentyűzet, vissza kellett pattintani, tehát ezt a gépet már valaki szétszedte.
Most pedig feltettem a HDSentinelt , ami kiírta, hogy csak 96%-os a HDD.
Szép napom volt... Nem is tudom mit tegyek, mert csak a színe miatt (pink-fekete) vettem meg, ami elég ritka..[ Módosította: philoxenia ]
-
albi31
aktív tag
válasz
runner 125 #30107 üzenetére
Killnek?dehogy vagyok konkurencia,ő csinálja a Budapest környékét,én meg a Dunántúlt meg sorolhatnám...tudod hány ügyfelem volt,aki így kezdte:össze tudunk futni Budapesten?..mondom,persze,leteszem a pákát,kikapcsolom a gépeket,és már indulok is...
csak nem ildomos ajánlgatni mást,mert akkor ezt én is megtehetném minden ügyfelemmel kapcsolatban,akik innen voltak,egyszerűen megkérem őket,és kész,nem hiszem,hogy normális lenne..és ő ezt elsüti minden fórumon:ASUS,DELL,HP..a többit már meg sem néztem..
Az aláírásom is a pöcök gyerek végett van,amúgy soha nem hirdettem magam,sorry! -
runner 125
nagyúr
válasz
albi31 #30106 üzenetére
Nohcsak, konkurencia, vagy mi va'?
Nem kell felrántani magatokat egy ilyen beszámolón. Elégedett, és boldog volt, mert töredék áron szervizelték a gépét, és nyilván olyan "szolgáltatást" kapott, amit egy hivatalos szervizben nem élhetne át. (Nah jó, Dell NBD esetében igen.)
KillHates-t én is ismerem, tényleg korrekt, egy gépünket épp most küldött vissza. -
albi31
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- HP Elitebook 820 G3 laptop (13/i5-G6/8GB/128SSD)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest