Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
scapegt
üzenetére
Értem, köszi. Az az igazság, hogy tudtam, hogy nem lesz örök életű. De kényelmi szempontból elég sokat használom (lakás különböző pontjain, nem mindig van kedvem magammal húzni a töltőt.) 2 Hetente utazom, akkor megint csak akkuról használom. Csak azon lepődtem meg, hogy így egyik pillanatról a másikra nagyon durván leromlott... A hűtőben tartós módszerhez meg... Hát, akkor inkább bevállalom 1,5-2 évente az új akkut, de akkor használom is. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a hirtelen romlás lehet-e pl egy másik hw meghibásodásától (tehát ha veszek új akkut, nem szeretném ha 1 héten belül lenullázódna).

@(#32117) Chaser: Köszi. Milyen akkut vegyek bele szerinted? 3-400 töltés azért nekem elég soknak tűnik, bár 2 év alatt összejöhet. Esetleg van valami, ami méri ezeket? Már csak érdekességképp is... Hogy hányszor töltöttem újra? Esetleg használt akkuról mi a véleményetek?
-
Chaser
legenda
válasz
scapegt
üzenetére
Tapasztalatból, mert szemrevételeztem.
szerk: Valszeg mert egy szutyok sony vagy sanyo van benne, az ilyen. Főleg ha olyan gépben van ami nem hűvös.
szerk: Nem kell hűtőbe tenni az akkut, ez tévhit. Száraz, hűvös helyen kell tárolni. Amit te csináltál az annyi, hogy teleraktad ciklusokkal, amiknek a száma véges. Nyugodtan benne lehet hagyni a gépben, de nem kell hobbiból lemeríteni, kommersz akkuknál 3-400 ciklus a max, aztán kuka. Ami redukálhatja ha meleg a gép az akkunál, vagy ha 0 közelébe van merítve, azt nem szereti az akku. 1ébként használat nélkül is 3-4 év alatt meghalhat egy kommersz sanyo vagy sony akku, legtöbb gépben olyan van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Spórolós topik
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- Autós topik
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Goddess of Victory:Nikke
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest