- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Alienware gépekhez is a Dell support assistot kell felrakni?
Egy haverom gépét fogom tisztítani és software-esen is rendbe rakni. Kérdés, hogy ha 2017 óta nem volt BIOS update akkor engedjem a support assistnak frissíteni?
Köszi
-
válasz
somasz #69278 üzenetére
Szuper. Viszont most nézem, hogy a monitoromon csak 1DP port van és 2 HDMI.
Mi a jobb? Venni egy usb-c > DP port majd egy DPport > HDMI átalakítót, vagy vegyek egy DP port elosztót amit a monitorba dugok és akkor a laptophoz csak az usb-c DP port átalakítót veszem meg?
Köszi
-
Sziasztok!
Adott egy Dell E7480. Na már most úgy alakult, hogy elég sokat kell ezen dolgoznom és a kicsi kijelző kényelmetlen így rákötném a monitoromra ami viszont 4k és a HDMI csak 30hz-en tudja.
Kérdés, ha veszek egy USB-C - DP port átalakítót akkor ha az USB-c-be dugom akkor meg tudja majd hajtani a 4k monitort 60hz-en?
Köszi
-
Sziasztok!
E7470-ben szeretném cserélni a ramot 1x16-ról 2x8-ra. Ebben 7-es kaby lake van. Jelenleg 2133-as ram van benne. Mi a max amit támogat? Van valami ajánlott típus?
Köszi
-
Sziasztok!
Adott egy veterán Dell E6530. Újabban azt csinálja, hogy hol működik a billentyűzete hol nem. Lehet ilyenkor érintkezési probléma?
Budapesten Ti hova vinnétek szervizelni? (Én egyébként szétkaptam és úgy láttam, hogy a csatlakozók rendben voltak)Köszi
-
Sziasztok!
Van egy E7480-om és most vettem észre, hogy "csak" single chanel 1x16GB ram van benne. Általános felhasználás mellett (office, böngészés) hozna érzékelhető gyorsulást 2x8GB?
Ha igen milyen ramot vegyek bele?
Köszi
-
válasz
Vigyorka #66957 üzenetére
Neked sem ment Bt? En is ezzel kuzdok es van egy ismeretlen eszkoz az eszkozkezeloben... kiprobalom a modszeredet hatha. Ha ez sem segit akkor rendelek egy adaptert ebay-rol.
az eseteleg tudja valaki hogy egy 5470-be melyik a legujabb intel wifi-bt adapter ami belemegy?
koszi -
Köszi srácok.
Sajnos az a cink, hogy nem enyém a gép de a héten meg fogom nézni. Meg a bios-ba is bemegyek hátha ott látom és csak deaktiválva van.
Ha kiderül, hogy nincs akkor lehet bele venni olyan bővítő kártyát amivel lesz?
-
Sziasztok!
Vettem egy Latitude E5470-et HQ6440-el. A problémám az, hogy nincs Bluetooth... A win 10 hibakereső az írja, hogy a készülék nem alkalmas bt-re csatlakoztasson külső adaptert.
Ez lehetséges, hogy egy ilyen gépbe nem raknak BT-t?
Support assist fent van és minden drivert elvben telepített.Valami tipp?
Köszi
-
Sziasztok!
Uj Latitude szeriarol van valami info? Ha jol emlekszem a 7490 volt az utolso ket eve azota nagy a csend... -
Sziasztok!
Adott egy Latitude E7480 kaby lake-el amiben HD620 van. Na már most a Dell oldaláról leszedhető legfrissebb IGP driver az tavaly júniusi, holott a 7-es széria még mindig kap normál támogatást az Intel-től. Kérdésem, hogy valahogyan fel lehetne hegeszteni egy újabb drivert a gépre?
Mert ha letöltöm mondjuk az Intel oldaláról akkor azt nem engedi telepíteni...Köszi
-
válasz
donjohnson #63891 üzenetére
Köszi.
Komolyan mondom, hogy nem hiszem el. Azt hiszem írok egy levelet a kollégának és itt a HA-n is lesznek lépések...
-
Nem igazan serceg. Inkabb bizsereg. Olyan hangja van mintha jarnanak benne az elektronok.
a laptopok szoktak ilyen hangot adni pl ha be van kapcsolva az Intel C-state. Na ez is olyan. De valami eszetlen hangos. Meg zene mellett is lehet hallani. Felveszem es felteszem yt-ra.
-
Sziasztok!
Vettem itt a HA-n egy Latitude 7480-at. Ilyen refurbished darabot. A srác valami pót töltővel adta és mondta, hogy majd küld eredetit. Meg is jött, de egyrészt ez nem az a vékony amivel adják alapból másrészt meg úgy serceg, bizsereg, hogy egyszerűen zavaró, másrészt nem tudom, hogy mennyire normális-e ez a hang.
Szerintetek eredeti? Kérjek egy másikat?
Köszi
-
Sziasztok!
Most vettem egy E7480-at.
Tudom, hogy a dell-nek van egy szoftvere amit ha feltesz az ember az automatice felkínálja az össze telepíthető driver-t. Mi is annak a neve?
Köszi
-
Sziasztok!
Elhagytam a gépemet (valószínűleg a kocsim mellett)
Tracking program nem volt rá instatllálva. A Dell-re bereggeltem mint lopott gép.
Valami tipp, hogy ha becsületes a megtaláló hogyan tudnám visszaszerezni?
Köszönöm
-
Sziasztok!
Van egy E7440-em i5-4200u, 8gb-rammal, ssd-vel. Azt vettem észre, hogy ha kábellel csatakozom a nethez akkor rengetegszer kifagy az Edge, és lassabban töltenek be az oldalak. (Digi 1gbit) Ha wifin állok rá sokkal gyorsabb.
Lehetséges az, hogy ilyen sávszélhez kevés a proci és egyszerűen nem bírja?
-
Sziasztok!
Lenne egy E6320 aminek betört a kijelzője. Tudtok valaki megbízható kollégát aki vállalja a cseréjét, vagy egy jó szervízt. Gondolom paneltól függően olyan 15-20000 Ft lesz?
Köszi
-
Sziasztok!
Dell XPS 15 és a Precision 5510 között a videokártyán kívül van bármi különbség? A Precision elérhető magyar billel?
Köszi
-
válasz
Forest_roby #54164 üzenetére
Csak az otthoni routerrel csinalja?
-
-
Sziasztok!
Csomo webshop ugy hirdeti az uj xps laptopokat, hogy magyar billentyuzettel jonnek. Ez eliras vagy tenyleg van magyar billentyuzetes verzio?
Koszi
-
Sziasztok!
Elvben az E7440 fel van keszitve HSPA+ fogadasra ami tud 40 mbitet. A gepemben van jelenleg msata ssd es hdd is. Kerdes hogy igy befer-e a modul vagy az ssd-t ki kellene kukazni. Illetve 4g modemet lehet bele rakni?
Koszi
-
Sziasztok!
Most ha lecsukom a fedelet és tápról megy a gép azt állítottam be, hogy ne csináljon semmit. Viszont szeretném, ha minden egyes nyitásnál új kérné a jelszót. Ezt be tudom valahogy állítani?
Köszi
-
SD kártya olvasó tökéletes. 40MB/s-el olvas (ennyit tud a kártyám) Végre. Köszi Dell
Az új Intel Driver is tökéletesen működik.
-
!!!E7440 A18 BIOS!!!
- Addressed SD card detection issue.
- Addressed boot to OS problem with specific USB device attached.
- Fixed MSATA port setting incorrect.
- Addressed incorrect warning message shows up with E-dock. -
Sziasztok!
E7440 dokkolora teve dp porton keresztul hany herz-en tud maximum meghajtani egy 4k monitort?
Koszi
-
válasz
SzaboZE #52174 üzenetére
De ami nekem van az lassabb, és kényelmetlen. De mindegy ezen kár vitatkozni. Nem te fizettél ezért a gépért és nem te szívsz vele. Pattogok? Kicsit vegyél vissza, jó? Fél éve áll fent a probléma, supportnak mindenkinek írtam. Engedd már meg, hogy havonta egyszer megkérdezzem a topikban, hogy valaki talált-e már megoldást.
-
Sziasztok!
<DELL E7440>
Van mér bármiféle megoldás az SD kártya olvasó problémájára?
Köszi
-
Sziasztok!
E7440.
Az utóbbi időben azt csinálja a gép, hogy ha leveszem a tápról lefagy a rendszer. Ilyenkor ha röviden megnyomom a kikapcs gombot, akkor belép az alvó üzemmódba, majd innen gond nélkül ébred, de azért elég frusztráló.Valami tipp?
Köszi
-
Tegnap este 2 órát próbálkoztam a létező összes driverrel, de tényleg semmi. Ha a DELL-ét teszem fel, akkor kb 5 perc alatt érzékeli az SD kártyát de nem tud vele mit kezdeni, ha a gyárit, akkor meg egyáltalán nem érzékeli a foglalatot. Amint hazaértem Magyarországra, futok vele pár kört, aztán megmondom hogy cseréljék ki a gépet egy 7470-re.
-
-
Sziasztok!
E7440 tulajokat kérdezem. Az SD kártya olvasó problémára van már valamilyen működő megoldás?
Köszi
-
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy mi a legfrissebb Haswellre telepíthető Intel driver? nekem most a 20.19.15.4331 van fenn. Ez azért érdekes, mert az intel oldalán valami 15.xx a legfrissebb...
-
Sziasztok!
Lenne egy kérésem, akinek E7440-e van i5-4310-el. Nekem ugyanez a gépem van 4200-al. Az egyedüli játék amivel játszom az az Age of Empires 2, viszont egy fél óra után be thorthlingol a CPU meg a GPU is, főleg ha sok elem van egyszerre a képernyőn. Valaki akinek a fent említett konfigja van meg tudná nézni, hogy a 4310-el is csinálja-e?
Köszi szépen.
-
Sziasztok!
Van már olyan kicsi 1tb-os vagy 750gb-os vinyó ami befér egy E7440-be? Most 500 van benne de jól jönne egy nagyobb, viszont anno még nem volt nagyobb ami nem lógott volna ki.
Köszi
-
Sziasztok!
E7440, win 10 alatt van megoldás az SD kártya olvasó működési hibájának elhárítására? Sajnos egyáltalán nem működik az A16, A17-es bios-okkal, az A15-el meg a proci órajele ragad be.
Illetve még egy olyan kérdésem van, hogy az Intel Management Engine Components Insteller Driver-t érdemes-e felrakni?
Köszi
-
Sziasztok!
E7450-be tenyleg nem fer be hdd? Elvben ugyan az mint az elodje abba meg gond nelkul bemegy. -
-
Sziasztok!
Dell E7440, W10, nem működik az sd kártya olvasó. Eszközkezelőben látom az adaptert, de elvben minden ok vele. Driverből mit kéne ellenőrizni, hogy biztosan fenn van-e?
Köszi
-
Latitude-hoz kepest milyen az xps-ek osszeszerelesi minosege, illetve tartossaga?
-
válasz
szabonagyur #48958 üzenetére
Annyira nem vészes. Ez inkább csak a régi énem, ami hetente cserélte a procit, szóval bátran beszéljetek le, ha cserélni szeretném.
Más: Az XPS-ek a Latitude-hoz képest milyennek mondhatóak összeszerelés és strapabíróság szempontjából? Eszméletlenül bejön az új 15-ös széria... (Erről nem kell lebeszélni)
Köszi
-
válasz
szabonagyur #48955 üzenetére
Csak a lapot cserelnem. Meg semmit nem tudok. Csak neha kicsit elfogy a 4200u. Sokszor bongeszes kozben erzem, hogy nagyon akad. Bar ez lehet nem a procitol van csak akkor meg mitol?
-
Szerintetek az i5 4200u-t érdemes lehet lecserélni egy i7 4600u-ra?
-
Dell E7440 A16 BIOS update!!! hátha megoldja a sleep problémát.
-
válasz
szabonagyur #48724 üzenetére
De azokban nem skylake van... Csak emiatt kérdeztem.
-
válasz
szabonagyur #48642 üzenetére
És a Haswell IGP meg tud hajtani két FHD meg egy 4k monitort egyszerre?
-
válasz
somasz #48637 üzenetére
Igen köszi sikerült. Elég nagy élmény ez a több képernyős mód. nem is értem eddig miért nem használtam így...
Nagyon király ez a dokk is. Az is tetszik, hogy megdönti az egész gépet így kényelmesebb számomra a gépelés.
Monitorokból amúgy csak azonos felbontásúakat lehet egyszerre bekötni vagy bármilyen kombó működik?
-
Sziasztok!
Én is beszereztem egy dokkolót. Kicsit furán áll benne a gép, de működik. Egy olyan kérdésem van, hogy hogyan kell beállítani másodlagos kijelzőt, úgy hogy úgy lehessen használni mintha ott egy másik gép lenne. Például az egyik monitoron olvasok egy PDF-et, a másikon meg mondjuk egy excelt szerkesztek.
Köszi
Ok megvan, csak jobbra kellett vinnem a kurzort..., de a monitor meg balra volt.
Az meg lehet oldani, hogy továbbra is legyen a laptop kijelzője az elsődleges, de jelenleg a másodlagos jobbra van a gépemtől, viszont a win úgy állítja be mintha balra lenne.
-
Sziasztok!
E7440-hez, hol lehet olcsón dokkolót kapni? Néztem a gyári kb 60 000 Ft, annyit most nem szánnék rá. Jó lenne számlaképes magyar forrás.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro