Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Üdv!
BONTATLAN Romoss Sense 8+ powerbank 30000mAh eladó!
[link]
Új Asus Zenbook 14 OLED UX3402ZA-KM134W Menta zöld eladó!
[link]
Bernafon Neo 112 BTE hallókészülék eladó!
[link]
Ha valaki új telefont akar venni, van számára egy olyan telefonom, aminek az IMEI számát elfogadták a telefon csere programban.
A többit privátban! -
LeventeV
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy az Otiban labormintát mikor lehet beadni?
(Már le van véve a minta, csak be kellene vinnem.) -
Zola007
veterán
válasz Cs1csó #155055 üzenetére
igazából egyetlen egészséges embernek sem indokolt 100 kiló felett lenni még ha 190 cm magas is
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Eladó egy két hetes Samsonite Ecodiver duffle táska. Gurulós változat, repülőre is felvihető kézipoggyászként. TSA számzárral...vízálló, minden franc.
Samsonite márkaboltban vásárolt, garival, számlával....kecses kis Samsonite lepellel (ha nem használod ne porosodjon ) A bolti ára alatt jóval.Debrecenben házhoz viszem és az itteni topiclakóknak 5 ezer ft kedvezmény jár a kiírt árból.
-
hdanesz
őstag
válasz hdanesz #155065 üzenetére
Bocsánat, ez lemaradt. Van egy eladó Logitech Z623 szettem is.
Infó a hirdetésben. -
Manitou
veterán
Eladó bontatlan Lego Technic készlet, alkuképes.
[link] -
Zola007
veterán
-
zsolti1debre
tag
bocs a hülye kérdésért, de nem vagyok jártas a számítógépes játékokban (értsd nem vagyok fiatal suhanc, aki keni vágja a játékolást). a gyerek játszani akar pc-n a fortnite nevű általam ismeretlen játékkal. mondta, hogy vegyük meg. utánanéztem, hogy hol kapható. kiderült, hogy ingyenes. lehetséges ez?? vagy valami hamis átverős oldalt találtam meg? vagy hogy van ez? mi kerül akkor pénzbe?
-
sto1911
veterán
válasz zsolti1debre #155069 üzenetére
https://www.fortnite.com/
Gondolom valami battle pass-t vagy skint akar vetetni veled, mert amúgy ingyenes.
-
diablo1984
veterán
Alaojáték ingyenes és játszható, a kiegészítők fizetősek ha nem jó a random figura és mondjuk saját skinre vágyik.
-
Cs1csó
félisten
válasz Zola007 #155068 üzenetére
10-ből 9. A lényeg a KALÓRIADEFICIT. (az az 1 mondjuk valamilyen súlyos anyagcserezavarban szenved, falási kényszer betegségben vagy folyamatos éhségben szenved, stb., bár az ilyen is lefogy ha kalóriadeficitben van az más kérdés, hogy túléli e)Elhagytam a "nasit" és a kenyeret a vacsorát vékonyabbra vettem a reggelin is módosítottam egy kicsit - az ebéd változatlan maradt - és elkezdtem - újra - heti 2x1 órát súlyzós edzést csinálni teremben (ez mellékes csak hogy némi sport is szinesítse a fogyást csinálok hasprést is, hogy a hasam ha majd lefogyok egy fokkal jobban nézzen ki) és 3 hónap alatt lefogytam 10kg-ot, aztán jött a karácsony aminek a végén nem híztam vissza de stagnáltam (gondolom december közepéig fogytam majd karácsony alatt szilveszterig azt vissza is szedtem) de most megint odafigyelés van.
Jah nem hiszek a "fogyókurában" mert benne van a "KÚRA" szó, ami ugye eseti jelleget takar és az a "jojóeffektus" melegágya. ÉLETMÓDVÁLTÁS ez az ami kell, persze 1-2 hetente lehet egy "bűnöző napot" beiktatni amikor mondjuk sörözik az ember, vagy chips-et eszik esetleg csokit stb. a kulcs, hogy ne ebből álljon ugye minden nap és a többi nap tartani a további szigorúbb menetrendet. -
nagyúr
Így van, ingyenesen játszható játék, de a skinekért / kiegészítőkért fizetni kell. A gyerekeim évekig játszották ingyen, aztán volt egy pont, amikor már igény támadt a fizetős tartalmakra.
Egyszer érdemes venni vbuck-ot, mert ha egyszer megveszi a battle pass-t, utána meg tud vele "keresni" annyit, hogy elég legyen a következő pass-ra, meg kap ajándék kiegészítőket, szóval végülis egyszeri befektetés, ha játszik vele. -
nagyúr
Akinek DIGI előfizetése van, megnézné nekem, hogy a Da Vinci csatorna normálisan bejön-e? Nálunk napok óta ilyen 1-2fps-el jön a műsor és nem tudom, hogy nálunk van-e a hiba, vagy a szolgáltatónál. Csak ez az egy csatorna.
-
nagyúr
Köszi! Fura, hogy napok óta nem veszik észre...
-
zsolti1debre
tag
köszönöm a válaszokat a játék kapcsán!!
-
Atomantiii
addikt
Szénkefét hol lehet venni? Flexbe kellene, mert elkopott.
-
mezis
félisten
-
sto1911
veterán
Tégla társasházban hőhidas penészedésre van valakinek ötlete? Szellőztetés, fűtés, stb. megvan, valami végleges megoldást kellene keresni.
-
nagyúr
válasz sto1911 #155086 üzenetére
Nálunk ugyanez volt, frissen felújított lakásban
A festő javaslatára belső hőszigetelést csináltunk 2cm XPS lapokból (az ablak körül az egész külső falat leburkolta, plusz az ablak kávát körbe szintén belülről).
Az eredményről egyelőre nem tudok nyilatkozni, mert nincs 2 hete, hogy kész lett, de a szoba érezhetően melegebb lett, a fal is tapintásra. Tavaszig ha nem kezd újra penészedni, akkor sikeres volt.
Ja, a festékbe tettünk penészgátló adalékot, de láttam a festékboltban olyan adalékot, ami kerámia nanogömbökből van, a festékbe keverve hőszigetelő, nem engedi a felületre kicsapódni a nedvességet, esetleg azzal érdemes lenne tenni egy próbát, ha nem akarsz ilyen drasztikus megoldást. -
sto1911
veterán
válasz Aryes #155091 üzenetére
Térjünk erre vissza tavasszal, kíváncsi vagyok beválik-e.
@mezis: csak nem kell eladni, annyira nem vészes a helyzet. Csak nem mi lakunk benne, így mi nem tudjuk megoldani
@Csöves: a szavót használják jelenleg.
@lappy: lakásban szárad, és csak azoknál ami külső fal.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz sto1911 #155086 üzenetére
Sajnos ezzel küzdöttünk mi is. Vol szavo is. Mikor felújítottuk azt a szobát (mi vagyunk legszélen), belül akartuk szigetelni, de ugye ezzel csak eltüntettük volna, hogy ne látszódjon sajnos, de akkor pont kezdték el szigetelték kívül is. Ekkor lemondtunk a belső szigetelésről. “Csak” festés volt. Itt szárítjuk a ruhákat is. Figyelünk a szellőzésre is. Ez kb 3 éve. Azóta nincs penész.
Szerintem nem lesz más megoldás, ami végleges, illetve a szakik szerint. -
Atomantiii
addikt
válasz KROK640 #155087 üzenetére
Attól függ, ha tényleg csak nagyon kicsit jön elő akkor érhet valamit egyébként felesleges pénzkidobás. Múltkor ismerős festett valahol és kiderült, hogy éveken keresztül fújogatták a sarkokat szavóval a penész ellen, nem akart rajta megtapadni a festék csak nagy kínlódások árán végül.
-
KROK640
nagyúr
válasz Atomantiii #155095 üzenetére
óó, ezt jó tudni.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
nagyúr
válasz Pyttawrx #155094 üzenetére
de ugye ezzel csak eltüntettük volna, hogy ne látszódjon sajnos
Ez azért nem így van, mert ha légmentesen körbe van ragasztva az XPS, akkor nem tud alámenni a nedvesség, így nem is fog alápenészedni.
Ha meg mégis, akkor is le van szarva, mert úgysem tervezzük leszedni a szigetelést
Inkább amiatt aggódom, hogy a mellette lévő fal is penészedett, de az nem külső fal, nem tudom ott a hőhíd mennyire érezteti majd a hatását, ráadásul egy szekrény lesz ott előtte
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest