Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blabcsi
senior tag
-
mghltm
addikt
szokasos napi hulye kerdesem: nincs valakinek fiat 126 ( kispolszki ) szivocso? vagy ezzel kompatibilis, benzinallo, kb 40mm hosszu es kb 40mm atmeroju gumicsovet vadaszok
mintadarab van csak szetszakadt allapotban
-
hucsikoi
senior tag
válasz
werszomjas #47035 üzenetére
Liga kész. PH!orma1 Liga
-
hucsikoi
senior tag
válasz
werszomjas #47035 üzenetére
Akkor már ketten vagyunk.
Láttam én is és épp onnan jött az ötlet, hogy csinálni kellene egy debrecenit is.
-
hucsikoi
senior tag
Az F1 liga játékban részt vesz itt valaki? Arra gondoltam, hogy létrehozhatnánk egy saját debreceni PH-s ligát, ha van rá jelentkező.
-
GIJoe
addikt
512 DDR RAM 1000 Ft
512 DDR2 RAM 1000 Ft
Fénymásolópapír 500 Ft (500 db. os)
Media-tech Adapter 90W Autós - MT6253 6000 Ft
IDE SAMSUNG DVD-RW 2000 Ft fekete SH-S182
IDE SAMSUNG DVD-RW 2000 Ft fehér SH-S222
MATROX G55-MDHA32DB Dual head 1500 Ft (AGP)
ÚJ Acer Notebook Akkumulátor TM00741 5000 Ft
(Acer TravelMate 5200 5620 7520 5720 5520 7720 sorozatú
notebookokhoz!) -
Stylie
aktív tag
Cuccok, csökkentek az árak:
16 GB Class 6 Micro SD kártya cserélhető 2db 8 gigásra
Sony Ericsson Xperia Arc S minden gyári tartozékával - 30K
Bluepanther ITV5 tv okosító minden gyári cuccával - 10K, Logitech K230 billentyűzettel, Genius DX7100 egérrel - 16K
14" 4x100-as acélfelni 165/70 kíváló gumikkal
-
ViragL
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy precíz GSM szervizet: Egy Lenovoban kellene hangszórót cserélni.
Keresek még melegburkolót, laminált parkettám nagyon recseg, kellene valami profi megoldás.Üdv
-
törölt tag
Urak! Kellene egy kis segítség!
Ethernet kábel csatlakozót lehet valahogyan cserélni a vezetéken?
Vadi új notim két pár napja azt írkálja ki hogy nincs internetcsatlakozás blablabla... Mire rájöttem hogy a csatlakozó könnyen kimozdul a helyéről,és megszűnik a jel. Nem a noti hibás,kipróbáltam másik internet kábellal,azzal tökéletes. Wifi nem opció csak végszükség esetén,mert a lakás legmesszebb pontján van a gép,ruotert megint nem szeretném cserélni nagyobbra.
Teljes vezetéket megint elég macerás kicserélni egészen a routerig, mert a lakás teljes egészében át van húzva,sarkokban elrejtve mindenhol. Szóval csak a csatlakozót ki lehet e cserélni a kábelen?Köszi előre is!
-
mezis
félisten
válasz
Bjørgersson #47022 üzenetére
Egy régi orosz közmodás: "Az embert az öltözete alapján fogadják és az esze alapján búcsúznak tőle."
-
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #47022 üzenetére
Ez megint valami facebookos hatódj meg sztori?
-
Bjørgersson
félisten
"Tegnap este haveromat vártam a Bárka előtt. A korlátnál ott állt egy hajléktalan ürge és kéregetett... adtam neki egy kis aprót meg zsepit (Media Marktos újságba fújta az orrát).
Elkezdte sorolni nekem a történetét, de nem nagyon figyeltem, mert havert vártam. Egyszer oda lép egy fazon és németül elkezd dumálni. Lévén, hogy angolos vagyok egy szót sem értette belőle, de a hajléktalan (mint később kiderült 2 nyelven beszél) simán eldumált vele. Na ezután kb. egy órát beszélgettünk irodalomról, Pilinszkyről meg hasonlókról. Meglepően magasröptű és szofisztikált beszélgetés volt... Na ezért nem szabad első ránézésre ítélni"
Szomorú
-
wwhy
veterán
Eladó egy vadonatúj HP ProBook 430 laptop /i5 CPU, 4GB DDR3 RAM, 500GB HDD, webcam, stb.). Speciális tartozék: 3 év NBD gari, azaz a hiba bejelentése utáni munkanapon a szerelő házhoz jön javítani.
-
Fagyi
aktív tag
Napok óta szivat a chrome! Valakinek ötlet? Adathalászat és kártékony programok elleni védelem bekapcsolása- kikapcsolva. Több helyhez sem tudok kapcsolódni ugyanígy: Ncore, bank, ..stb.
De más helyekhez igen. Mi a f@x stórakozik velem? Wifiről vagyok itthon a nem kapcsolódik rá senki más.
Rejtve, titkosítva van egyébként is!Nem lehet kapcsolódni az igazi www.tigaz.hu webhelyhez
Jelenleg valami zavarja a(z) www.tigaz.hu webhellyel létesített biztonságos kapcsolatot.
Próbálja meg újratölteni az oldalt néhány perc múlva, vagy miután másik hálózatra váltott. Ha mostanában új Wi-Fi hálózathoz csatlakozott, az újratöltés előtt fejezze be a bejelentkezést.
Ha most akarja felkeresni a(z) www.tigaz.hu webhelyet, akkor egy támadó esetleg hozzájuthat az Ön személyes adataihoz. Az Ön adatainak védelmében a Chrome addig nem tölti be az oldalt, amíg nem képes biztonságos kapcsolat létrehozására az igazi www.tigaz.hu webhellyel.
Újratöltés Rövidebben
Mit is jelent ez?A(z) www.tigaz.hu általában titkosítás (SSL) használatával védi az Ön adatait. Amikor a Chrome most próbált meg csatlakozni a(z) www.tigaz.hu webhelyhez, a(z) www.tigaz.hu szokatlan és helytelen hitelesítési adatokat küldött vissza. Vagy egy támadó próbálja meg feltüntetni magát a(z) www.tigaz.hu webhelyként, vagy egy Wi-Fi bejelentkezési képernyő szakította meg a kapcsolatot. Az Ön adatai továbbra is biztonságban vannak, mert a Chrome még azelőtt leállította a kapcsolódást, mielőtt bármilyen adatcsere történt volna.
A hálózati hibák és támadások általában ideiglenesek, és az oldal később valószínűleg működni fog. Megpróbálhat átváltani egy másik hálózatra is.
Technikai adatok
A Chrome által a kapcsolódási kísérlet során kapott tanúsítvány nincs megfelelően formázva, ezért a Chrome nem tudja felhasználni az Ön adatainak védelmére.
Hiba típusa: Malformed certificate
Tulajdonos: *.tigaz.hu
Kiállította: NetLock Expressz (Class C) Tanᅢᄎsᅢᆳtvᅢᄀnykiadᅢᄈ
Nyilvános kulcs hash-értéke: sha1/5SGYC+rXIfFh10lKbFf5NaHKIvk= sha256/fPnLNxG6dFt3Efws+3zWLM/SXkh7c3XXeWdufWl47Gg= sha1/YMHaulvpDtzIn8ppAtPSfJrVXmc= sha256/KS2adY6eMaWNhbLW6JREO3Oo34Qy/UvmA5f+f4ROpYw= sha1/laNy/81B1+n93T85rCcLJHge1lQ= sha256/9Iut199qBmkNCuMTc7EoVfje2xRRfzYqMTEBzJjMazU=On:
Keresek jó árasított 775-ös pentium d procit fogadó lapot!
-
Bjørgersson
félisten
Ha valaki esetleg tervez mostanában cipőt venni az Office Shoes-ban, kérem keressen meg pü-ben!
-
qfm
őstag
Köszönöm a válaszokat. Igen, egy leletre lenne szükségem, megadott vizsgálatok eredményével. Azt hittem, hogy nem nagy dolog egy hétvégi labor, de még a magánklinika is csak hétköznap csinálja. Pedig azoknak biztosan adott minden hozzá.
Ha valakinek mégis lenne valami használható ötlete, akkor köszönöm előre is.
-
Bjørgersson
félisten
Eladó Fujitsu Siemens Scenicview-b17-5 17"-os monitor. Jóbarátom hirdeti, maximálisan megbízható.
-
GIJoe
addikt
A SAT.hu webáruházban hétfőn ingyen kiszállítás van, 5E felett eddig 3Eig lennék érdekel... (ha valakit érdekel jelezze...)
-
Blabcsi
senior tag
Ha nem SOS, akkor adj vért, mindenre tesztelnek.
Leghamarabb:
1.: 2014.03.04 12:00-17:30 Hajdú-Bihar 4032 Debrecen DEOEC II. Kollégium Nagyerdei krt. 98.
2.: Állandó:
Debreceni Regionális Vérellátó Központ
Cím: 4026 Debrecen, Bem tér 19.
Telefon: +36 52 430 200; +36 52 501 750
Fax: +36 52 430 201; +36 52 501 751
Véradási időpont:
Hétfő, Szerda, Péntek: 7.30-17.30
Kedd, Csütörtök: 7.30-15.00
Szombat: 9.00-13.00Miskolci Területi Vérellátó
Cím: 3529 Miskolc, Csabai kapu 9-11.
Telefon: +36 46 368 411
Fax: +36 46 561 398
Véradási időpont:
Hétfő, Kedd, Csütörtök, Péntek: 9.001-15.00
Szerda: 7.30-18.00Nyíregyházi Területi Vérellátó
Cím: 4400 Nyíregyháza, Szent István út 68.
Telefon: +36 42 461 169
Fax: +36 42 461 169
Véradási időpont:
Hétfő-péntek: 9.00-15.00
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kínai robottaxi indul Európában
- Windows 10
- E-roller topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest