Hirdetés
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
HUTCHDB #102049 üzenetére
A fórum aljában a SES-ben ki tudod próbálni ha akarod...
Amikor megjelent én is nézegettem. Aztán úgy döntöttem, hogy túl sok apró törmelékes helyen járkálok ehhez a füleshez, (félek, hogy nagyon hamar elhagynám) meg a készenlét sem az igazi, így maradtam a Samsung Level U PRO-nál. -
törölt tag
válasz
Zoja™ #102045 üzenetére
+1
Ha már 200$ akkor én inkább egy Samsung Gear Icon X-en agyalnék.... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zoja™ #102045 üzenetére
Én abban a hitben voltam, hogy ez (hasonlóan egy szobai sound rendszerben már alkalmazott wifi-s megoldással) wifi-n működik.
Korábban már láttam hasonló samsung fülest, ott sem volt semmilyen vezeték (sőt ha jól emlékszem, még telefon sem, tehát lehet az belső memóriás is volt) ami sportolásnál nagyon jól jönne nekem... -
bob011
aktív tag
Lépcsőfordulóban milyen megoldást tudtok, hogy elérjek egy lámpát, ceruzaizzó cseréhez?
Nagynehezen kombinált fogóval leszedtem a búrát, de visszacsavarni már esélytelen. -
HUTCHDB
nagyúr
Gondolkozom wifi-s fülhallgató beszerzésén. [link]
Van aki otthon van e téren?
Alapból nagyon drágák meg, de a fene sem tudja, hogy a minősége milyen lehet... -
Salex1
őstag
TV-hez milyen STICK-et ajánlanátok, ha leginkább PC-ről streameléshez szeretném használni?
-
-
perge666
veterán
válasz
Irmscher 353 #102035 üzenetére
Megéri kicserélni?
Nekem a hét közepén az A3-am repedt be hosszába átlósan, bár nem tudom hogyan!
Én üvegfóliát rendeltem rá. -
Irmscher 353
aktív tag
Ismertek valakit a városban, aki vállalná egy Lenovo A536-os telefon kijelzőjének a cseréjét?
Elrepedt, bár működik. -
válasz
Bjørgersson #102023 üzenetére
-
lamiki
senior tag
válasz
diablo1984 #102032 üzenetére
Igen tudom, téged ajánlott a fórumtárs, hogy neked is hasonló hibád volt, ennek hatására olvastam utána, eddig csak együtt éltem ezzel a pici hibával
-
eurolac
senior tag
Sziasztok! Ha valaki esetleg nagy képernyős mobilt keresne.
Huawei Honor 5X eladó.
[hardverapro] -
lamiki
senior tag
válasz
mackosajt #102021 üzenetére
Szia 3 komplett számítógépem is lenne eladó:
1. gép
Dell Comap DC5800
Álló házas, DVD íróval, ha jól emlékszem 160 GB, vagy 200 GB (meg kell, hogy nézzem) 100/100-as HDD, 2 GB Ram
Core 2 Duo 8400 2*3 GHz 6 MB Cache Procival 17000 Ft,
Intel Core2 Quad Processor Q8400 (4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB procival 21000 Ft
Ram nélkül -2000 Ft2. gép
Asus P5KPL-CM alaplap, álló ház, DVD író, 250 GB-os (vagy 200 GB-os, meg kell, hogy nézzem) 100/100-as HDD, 2*1 GB DDR2 ram, 350 W Delta táp, INTEL XEON E5430 2.66GHz/12M/1333Mhz/CPU 21000 Ft
2*2 GB Rammal +3000 Ft
4*3.28 GHz-en stabilan megy, ma futtattam Aida stabilitás tesztet rajta vagy 2*1 órát, ez sebességben 10%-al gyorsabb mint a Q9650, egyedül talán egy erősebb hűtő kell rá, mert alap Intel hűtő van rajta, ami most elhűti, nyáron szerintem kevés lesz rá.3. gép
Asrock G41M-VS3 R2.0 alaplap (ez a saját gépemből az alaplap, ha mindenképpen DDR3-as gép kellene), álló ház, DVD író, 250 GB-os (vagy 200 GB-os, meg kell, hogy nézzem) 100/100-as HDD, 2*2 GB DDR3 ram, 350 W Delta táp, INTEL XEON E5430 2.66GHz/12M/1333Mhz/CPU 23000 Ft,
Elég nagy hőcsöves hűtővel.
Egyedül annyi bibije van, hogy induláskor az alaplap kiír egy MAC addres are invalid in both CMOS and Flash! hibaüzenetet, F1-et megnyomva továbbmegy, és működik rendesen. Ujjkorától így működik, de emiatt lusta voltam vissza vinni a boltba. Nem tudtam rájönni miért írja ki. Antituning alaplap, az 1333 Mhz-es procikat nem nagyon lehet húzni benne, csak az 1080 Mhz-eseket.
A 2. és 3. gép kinézete:
Bocsi a szedett-vedett szövegért, a hétfőn akartam fotózni és feltölteni. A gépek, Hajdúböszörményben vannak, Debreceni átadás megoldható -
kovacs65
őstag
Független garis S7 Edge, helyieknek 150K
-
Bjørgersson
félisten
A Benedek Elek könyvtárban lehet szkennelni?
-
Ram süniket/heatsink-et/fanless cooler-t vennék, több darabot.
-
mackosajt
addikt
Nincs valakinek eladó 775 lapja, ami c2q és DDR3 fogadasara képes?
Vagy esetleg nagyon olcsó újabb lap+proci kombo is érdekelne, ami vetekszik a q9400 képességeivel. -
ati012
őstag
30 illetve 50 literes keg sörös hordót vissza vesznek valahol?
-
mezis
félisten
válasz
DrojDtroll #102014 üzenetére
Igen, az lenne a legegyszerűbb, előlapi panelcsere USB 2.0 csatlakozó aljzatokkal felszereltre, de akár lyukat is vághatok neki.
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Szükségem lenne pár dologra, mert egy néma kis gépet akarok építeni, szóval akinek bármije van az alábbiak közül az nem tartsa magában.
CF to IDE adapter.
CF kártya
paneltápA topikot nem olvasom szóval írj privátot.
-
mezis
félisten
válasz
DrojDtroll #102007 üzenetére
A szokásos CD/DVD meghajtó szélességű/magasságú helyem van elől. A PC háznak nincs neve.
-
Zoja™
őstag
válasz
Atomantiii #102009 üzenetére
Szerintem is inkább telefonálj előbb oda, mert mostanában bármikor mentem, elég szegényes volt az árukészlet.
A Kossuth utcai hobbi elektronika marha drága, esetleg még a Sámsoni úti Modult meg lehet próbálni. -
Atomantiii
addikt
válasz
Irmscher 353 #102010 üzenetére
Köszi, végül is nem olyan nagy probléma ha odamegyek és akkor rendelik meg ha nincs
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz
Atomantiii #102009 üzenetére
Szerintem telefonálj oda, mielőtt nekiindulnál.
Én a Szt Annán lévő boltban már nem egyszer mailben adtam le a rendelsét, hogy mi kellene. Pár napon belül, ha nem volt raktáron nekik, akkor berendelték amit kértem.Más:
50+ db bébiételes üveg, tetővel, elmosva ingyen vihető, csak érte kell jönni. -
Atomantiii
addikt
Szerintetek hol kapok ilyen Graetz diódát + hozzá 1000 mikrós kondit? Illetve kellene még 2 áramkörös 3 állású (billenő)kapcsoló, hobby-ban vagy a Szent Anna utcán esélyes lehet az ilyen?
-
mezis
félisten
Üdv.!
Keresek asztali PC házhoz előlapi USB kivezetést.
-
mongo
tag
válasz
dudikpal #102002 üzenetére
Maxi-Börze
Kárpit-Max
Praktiker
Kika ( tapasztalataim szerint a honlapon nincs fent minden termék ) -
Peter Pan
csendes tag
Eladó Ata/Ide HDD van valakinek esetleg?
Pü jöhet! -
dudikpal
senior tag
Előszobába tervezünk ilyen fogasfalat, nem tudom mi a neve, fatáblára csavarozva fogasok meg polc meg amit akarunk
Síkhülye vagyok a témában. A legnehezebb a bőrkabátom(~5kg), ezt kéne megtartania a fogasnak anélkül, hogy kiszakadna csavarostól a lapból.
Milyen lapból érdemes készíteni? Illetve helyileg hol kapom meg a legolcsóbban?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest