- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
Mikulásbá #168241 üzenetére
Én csak olvastam róla, nekem aztán mindegy, de az tény, hogy simán képes beégni. Van ugyan pixel shifting, meg pár program, ami csak kényelmetlenné teszi az életet (ikonok, tálca rejtése stb.).
@kovacs65: ezzel a kettő ténnyel senki sem vitatkozott
mondjuk mással sem.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Mikulásbá #167920 üzenetére
Szia,
Alapjában véve még a covid időszak kései szakaszában volt egy pár hónapos időszak, amikor a szép kártyás fizetést kiterjesztették a lidl, aldi, s egyéb üzletekre is (2022-ben utoljára). Azóta nem volt rá precedens, az a 'kormány által jóváhagyott promó' letelt.
Most ahol lehet fizetni vele általában: néhány élelmiszerbolt. Fentebb írták a Coop üzleteket (a legtöbb helyen engedik bármire csak alkoholra nem, de láttam már kevésbé rugalmast is, ahol csak melegételre engedték (nem ez a jellemző)). Nagyon sok hentesáru is benne van, ahol lehet vásárolni (Nyíregyen kapásból mondanék 2-3 nagyobbat), ill néhány kisebb üzletben.
Valamint meghatározott termékre pl. az obiban (lakásfelújításhoz kapcsolódó termékekre)
-
RandomName
senior tag
válasz
Mikulásbá #167511 üzenetére
"Igazából csak bútor összeszereléshez lenne használva."
Feladathoz eszközt.
Igazad van, mert amikor nem volt pénzem 3 gépre én egy 91Nm-es Makita-t vettem a meglévő akkuk mellé, mert azzal lehet már zsákos anyagot keverni, átviszi a 30cm-es falat 10mm-es fúróval, de lehet vele akár 1mm-es fúrót is használni, mert stabil a tokmánya, meg kb sok mindenre is jó, de nehéz a 2.2kg-os gép, ezért nem fogsz vele 1mm-es fúróhegyet használni, meg bútort összeszerelni. De ha szeretnéd, akkor lehet vele, csak nem arra van kitalálva. Az IXO meg pont bútorösszeszerelésre van kitalálva, és itt is igazad van, mert másra kb nem jó átlagembernek.
De ha a célkitűzést nézem, én IXO-t vennék most, és ha kell valami akkor megveszem, vagy bérelem.... -
Cs1csó
titán
válasz
Mikulásbá #160528 üzenetére
Az nem jó ha az MCT-re hagyod, valahogy ilyenkor sok szemetet csinál, plusz ha régi gép akkor a hardver korlát miatt nem fog települni. Jobb a RUFUS, a kész ISO-ból gyorsabban is készít telepítőt.
Megjegyzem HA a cél a "spórolás" vagy a telepítési "lánc" rövidítése akkor igazság szerint nem kell se RUFUS se pendrive. Az elkészített ISO-t csatlakoztatod rendszerképként és egy egyszerű elérési út mappába bemásolod a tartalmát egy olyan partícióra amit a telepítés során nem fogsz bántani (klasszikus: 1. SSD amin a rendszer van a "C" és 2. SSD amin csak adatok vannak "D" akkor a D-re és erről a partícióról is lehet telepíteni nem kell pendrive sem.
A neten erre leírás: telepítés HDD-ről
-
aldebaran
addikt
válasz
Mikulásbá #156030 üzenetére
Ezt most komolyan kérdezem: miért jobb ez a Galaxy, vagy bármelyik ilyen több százezer forintos óra, mint ez a pár tízezer forintos, amit Aliexpress-ről is be lehet szerezni még olcsóbban?
-
KROK640
nagyúr
válasz
Mikulásbá #154589 üzenetére
Na ez az amit jelen esetben nem tartanék valami erkölcsösnek. Ugyanis a termékkel elégedett vagyok, és kibontottam és elkezdtem használni. Ez a kereskedőhöz visszaérve sehogy sem original 0km-es, hanem egy "bontott termék", ami ilyesformán a gyakorlat szerint a piaci árának a 50-66%-át éri. Tehát az én ok nélküli (mert nem hibás, nem az van, hogy valamiért nem tudom használni) visszaküldésemen bukni fog. (ez a fránya empátiám
)
Ugyanakkor tényszerűen bár a tied 30 ezer mah az enyém csak 20 ezer mah, de te kicsit több mint 5000ft-al drágábban árulod (+50% felár) (mintha emelkedett volna az ár délutánhoz képest), mint amennyiért én az enyémet vettem hivatalosan üzletből. Szóval ha ehhez hozzáveszem, hogy csomagolajm vissza, és küldjem vissza, akkor neked nagyon sokat kellene engedned a tiédből.
Szerintem jobban járunk mindketten, ha inkább árulod itt. -
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
Mikulásbá #152295 üzenetére
Hát az
ultrahordozható nem ritkaság azért, még ha a legtöbb gép nem is ebből kerül ki.
A legkevesebb használt gép most az üzleti 15,6"-ból van, szerintem pont azért mert az a keresett igazán. Hordozható méretben a latitude, a Thinkpad x és egyes HP gépek a legpörgősebbek / népszerűek. -
-
mghltm
addikt
-
válasz
Mikulásbá #148956 üzenetére
A múltkor volt egy forrasztott ramos gép ami ram hibás lett. Ezért én nagyon nem szeretem, ha van forrasztott ram. Kiktatuk azokat a ramokat, meg kapott másik ramot. Húzós volt időben is, mert nem volt hozzá rajz, de meglett csinálva, hogy csak a slotban lévő raot nézze.
-
lappy
őstag
válasz
Mikulásbá #148954 üzenetére
#125752Mikulásbá
"Én nem fogok nepperkedni, szétnézünk a közeli körökben, hátha kell valakinek. Ha nem, megy a szekrény tetejére tartaléknak." -
-
-
zolikaDB
veterán
válasz
Mikulásbá #146380 üzenetére
Nem akarom szétbombázni, meg ennyi időm nincs, mert kell a gép.
Igen, jó a sorrend, ez kb evidencia
MCT-vel kezdtem...Rufus megcsinálta a pendrive-ot, WIN10 alól el is indul a telepítés.
De BIOS-ból választva:
BootDevice Not Found
Please install an operating system on your hard disk
Hard Disk - (3F0) -
saril
senior tag
válasz
Mikulásbá #143635 üzenetére
[link] úgysem kell a kutyának sem, emagnál még 3ezres kupont adtak ugye mindenkinek IS
meg ezek a kamu szövegek amit az eladni kívánt dolgokhoz tolsz, senkinek nem tünik fel??? hogy mindig ugyan azt, vagy hasonló szöveget írod oda? az igazság az, hogy a legtöbb eladott terméked szétkuponozottan és agyon kedvezményezetten vetted, vagy nyerted/kaptad, nem kéne a hülye duma mellé
hogy te meguntad, meg pótba vetted, meg a kedvencem, ajándékba szántad, vagy kaptad, igazságot kéne odaírni...
óriási!
Akkora nagylelkű vagy, hogy csökkentetted az árát a bolti árig! wowmondjuk szerencsére ez már tényleg nem kell a kutyának sem!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- PlayStation 5
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Formula-1
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Z Fold 7 / Flip 7 - Bontatlan - 3 év gari
- MacBook Air 15" M2 2023 - 24GB RAM / 512GB SSD - SK bill 100% akku
- Apple Macbook Pro 14" M3 Pro 2023 - 18GB RAM / 512GB SSD - 100% akku - német bill
- LENOVO Legion 5 15ACH6H R5 5600H - 15,6 FHD 165Hz - RTX 3050 Ti - 16GB / 1TB SK bill
- Arcam AVR550 Dirac Live
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari