Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz ServerWorks #166153 üzenetére
Dubait.
-
Cs1csó
félisten
válasz SlyChocolate #166106 üzenetére
Annyiban igen:
- nem okoz rozsdát
- oldja a zsírt stb.
- nyom nélkül elpárologTehát ahol fém alkatrész is van és a rozsdásodást szeretnéd elkerülni, ott jó választás. Lehet van olcsóbb megoldás de ezzel nem lősz mellé. Sok sem kell belőle.
Az elektronikában is ezért szeretik mert hatásosan tisztít de nem bántja se a műanyagot (sok oldószer azt is bántja vagy a gumit) se a fémet és nyom nélkül távozik ez is nagyon fontos.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz SlyChocolate #166099 üzenetére
Csak tipp: izopropil alkohol.
-
Cs1csó
félisten
válasz ServerWorks #166069 üzenetére
Nem az a lényeg, egyszer kell megvenni, utána otthon a kétlapos rezsóra feltett kotyogóban elkészített kávét belefölteni és ezzel a kézben graszálni az utcán: egyik kézben a pohár a másikban a telefon.
(Napszemcsi feltolva a fejre)[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz elfelejtette #166001 üzenetére
AA az AA
-
Cs1csó
félisten
válasz 7Sony7 #165986 üzenetére
Alaposan befújod valami erős fertőtlenítővel, aztán teteszed egy kukazsákba a száját elkötöd, így hagyod egy napig aztán kiveszed és egy napra kiteszed eresz alá szellőzni.
A legjobb pl. valamilyen formalinos fertőtlenítő spray kapható boltban is bár nem olcsó lehet keresgélni hátha van olcsóbb.
Pl.: Sanytol fertőtlenítő spray -
Cs1csó
félisten
Sziasztok a Foodora-án és a Wolt-on kívül milyen futárcégek vannak még (tehát akik pl. ételt biciklivel szállítanak ki) ?
-
Cs1csó
félisten
válasz mezis #165927 üzenetére
Anno kb. már a 70-es években is rendbe akarták tenni Debrecen egyik neuralgikus pontját, a Rakovszky-Nyíl utca szakaszt. A Rakovszky egyik vagy mindkét oldalát gyalulni, de már akkor is irdatlan költség lett volna a kisajátítás.
Pedig azt kellett volna: mindenki kapott volna egy lakást pl. ott a Csapó utca egyik 10 emeletes házában oszt jónapot.Nyilván politika, persze ilyen dolgokban nem a politikának kellene beleszólnia, maximum ha a szakik terve költségesebb akkor a meglévő pénzből úgy kialakítani a rendszert, hogy ha a későbbiekben lesz rá pénz akkor megvalósítható legyen.
-
Cs1csó
félisten
válasz Aryes #165917 üzenetére
Ez már akkor is butaság volt. Hiszen a várost akkor is már "diplomás" építészmérnökök, meg közlekedésmérnökök stb. tervezték és egyértelműen látszott a folyamat:
Az első autómobil 1886-ban készült, az első szalagon gyártott autó 1908-ban (Ford T-modell) (a szalag kb. annyit jelentett az autógyártásban mint a könyveknél a nyomtatás feltalálása, ugye addig kézzel másolták a könyveket)
Az is látszódott, hogy Magyarországon is ahogy megjelentek az autók és teltek az évtizedek egyre csak több lett belőlük, tehát ezt a folyamatot csak simán tovább kellett volna vinni még akár statisztikailag is és kiderült volna, hogy a rendszerváltás nélkül is kb. 2000-re már bajok lesznek. Most meg ugye már azóta is eltelt negyed évszázad.Érdekes lenne megnézni, hogy Magyarországon csak a belső égésű motorral szerelt autóból mennyi volt 10 éves ciklusokat nézve: 1910-ben, 20-ban, 30-ban, 40-ban stb. szerintem egy egyértelműen exponenciálisan növekvő görbét kaptunk volna még úgy is, hogy volt egy világháború a 10-es években, egy gazdasági válság a 30-as években, és egy újabb világháború a 40-es években.
Még MINIMÁLIS agysejttel is LEGALÁBB annyi parkoló kellett volna egy tömbház mellett AHÁNY lakás van benne. (érdekességképp Debreceben a 14 emeleteseket 3-as tömbökben építették, 3 ilyen hármas tömb is van, egyszerű matekkal az 336 lakás, ennyi parkoló kellett volna, és akkor még nem beszéltünk, hogy boltok is voltak alul ahol dolgozók is esetleg kocsival érkeznek, vagy hogy jönnek vendégek, barátok látogatóban, vagy hogy valahol 2 kocsi is van.
Nyilván nem mindig van jelen minden autó de ennek a papíron 336 helynek legalább a 70-80%-a kellett volna, tuti nincs ennyi, sehol. Ez is szerencse mert sokáig csórók voltak az emberek, most is azok de egy autó főleg ha használt és régi viszonylag megfizethető a probléma inkább a fenntartása, nem is a megvásárlása.A város erőltetett iparosítására sem volt szükség csak a lakásárakat verte fel így növelve a lakhatási válságot és persze gallyra vágta az infrastruktúrát a közlekedést.
Volt idő amikor a klasszikus reggeli órákban jöttem keresztül a városon tömegközlekedéssel és belegondolok, hogy ez idővel csak rosszabb lett akkor most nagyon gáz lehet a helyzet. (nem nagyon tudom, milyen most egy reggeli csúcs mert egyáltalán nem közlekedem benne, már évek óta) -
Cs1csó
félisten
válasz DrBubo77 #165904 üzenetére
Durva. De várható volt, a 10 emeletesek alatt kb. 8 garázs ha van, mögötte a a garázssor egy épületre vetítve szintén annyi. (lakás pedig vagy 88)
A 14 emeletesek alatt még garázs sincs. Körülötte a parkoló kicsi. Ma már szinte minden lakáshoz tartozik egy de sokszor akár két autó is. Egy komoly mélygarázs kialakítása lenne a megoldás. Ott az újkertben a három 14 emeletes között pont van egy bazi nagy placc oda elférne egy mélygarázs, úgy, hogy akár felül maradhatna a parkos rész.
Persze senki sem akar beruházni ez nyilvánvaló.A Tócoskert-tócóvölgy úgy tudom még rosszabb a helyzet, pedig az szellősebbnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz sirály69 #165892 üzenetére
És? Most a sok "púp a hátunkra" gyárral a mesterségesen felhajtott ingatlanárakkal, a durván megnövekedő népsséggel nem fog bírni a város.
Elméletben megoldható lenne a parkolás:
30 emelt magas és 10 emelet mély automata parkolóházak építésével: földszinten beállsz egy lift szerű dobozba majd a kocsid elviszi és ha jösaz vissza csak azonosítod magad és már jön is az autó, ami ugyanott fog megjelenni ahol kiszáltál korábban.
Ezzel a rendszerrel lehet leghelytakarékosabb módon megoldani a sok kocsi kis helyen problémát.
Persze ez PÉNZBE kerül, beruházni meg hazánkban az EU-s pénzeken kívül nem szoktak semmiből.
Úgyhogy: BICIKLI, és persze tömegközlekedés (divatos új nevén: közösségi közlekedés.)
Vagy séta, Debrecen egy nagy falu méretileg is. -
Cs1csó
félisten
válasz KROK640 #165847 üzenetére
Sőt, ezt nem viccből mondom. Leegyszerűsítve:
1. az hogy rendes kezelést elfogadott normák szerintit kapsz kb. talán 70-80%
2. nagy valószínűséggel elkapsz valami plusz fertőzést, kórokozó ami jobb esetben nem egy húsevő baktérium, és jobb estben nem halaz bele.
3. félrekezelnek (ez kicsit összefügg az 1. pontban írtakkal)Pár dolgot betartva már legalább a lelkiismeretünk nyugodt lehet:
1. heti pár alkalommal.valami testedzés, én az izmot erősítő, növelő edzés (súlyzózás) (anaerob) és az állóképességet, keringési rendszert tartósan stimuláló aerob jellegű pl. úszás, kocogás, evezés, biciklizés
2. megfelelő mennyiségű ALVÁS (sokan elspórolják, nézik este a sok szennyet a tévében hajnalban meg kelnek)
3. dohányzás, nagy mennyiségű, rendszeres alkohol fogyasztáának mellőzése (hébe-korba pár sörike nem öl meg)
4. táplálkozás: rendszeres, egyenletes táplálkozás.
5. stressz faktor minimalizálja (pl. +100k HUF-al több megéri e pl. hogy 10 évvel rövidül az életed a stressz miatt? Ide sorolnám a műszakos munkákat ami a bioritmust nyírja ki) -
Cs1csó
félisten
válasz yanna #165810 üzenetére
Hatalmas bajok vannak. Még "szerencsére" (elég morbid szó erre a helyzetre) ami "életmentő" (értsd: nem halasztható) azt azért igyekeznek pik-pakk lezavarni. (konkrét eset: vastagbélen polip, aminek a lényege,hogy ott folyamatosan vért veszít a szervezet ezért akár kóros vérszegénység is kialakulhat ugye a tünetek elvileg a széklet színéből is rá lehet jönni de nem mindig, inkább a gyengeség az amire panasz van, az illető gyorsan kifárad stb.)
De ennek ott a fonákja: a halasztható műtétekre több évet kell várni, és ezek közül sok olyan is van ami komplexitása (költségessége) miatt akár 4-5 évet is várni kell sokszor nagy fájdalmak mellett.
Klasszikus példa a térd, vagy csípő műtét amivel ugye lehet "létezni" de fájdalmasan, és persze simán belengetik, hogy vagy 3-4 év múlva műtét vs. 2 millió forintért azonnal. Ami gusztustalan de ez van. -
Cs1csó
félisten
válasz RandomName #165751 üzenetére
Mármint mindig téli vagy mindig nyári van? Vagy felnire van szerelve a téli és a nyári és maga rakja át?
-
Cs1csó
félisten
válasz RandomName #165745 üzenetére
Akármilyen körülményekre alkalmas gumit lehet elméletben alkalmazni mint pl. az F1-ben.
csak nyilván nem gazdaságos hogy :
- száraz meleg időbere
- meleg esős időben
- hideg száraz időben
- hideg esős időben
- hideg havas időbenAkár lehetne ennyiféle gumi tehát nyári száraz/eső gumi, téli /száraz/eső/hó gumi
persze ember legyen a talpán aki ezt cserélgetné.
-
Cs1csó
félisten
válasz nagyfejü #165729 üzenetére
Valahol a kettő között van az igazság. Vegyük azt, hogy sokszor már este bemondják, hogy esni fog éjjel a hó de az emberek xarnak rá: ugyanakkor kelnek fel, ugyanakkor indulnak el otthonról és azt hiszik, hogy ugyanúgy 90-el +előzgetve haladhatnak egy főúton. Az büdös nekik, hogy egy órával hamarabb 40-50-es tempóval előzés nélkül haladjanak.
Egy ilyen óvatos vezetéssel nyári gumival is "túl lehet" élni.
Persze ha sok a hó az úton oda kevés a téli gumi, oda hólánc kell, négykerék meghajtás, szélesebb abroncsok, magasabb hasmagasság.A téli gumi az erősebb barázdáltság miatt kicsit jobb a hóra, de az erőssége a gumi anyagának a keverékében van később "dermed" hidegen is rugalmasabb jobban tapad.
Tiszta de jóval fagypont alatti aazfalton jobban tapad, hóra hólánc kell.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Atomantiii #165669 üzenetére
15km-ig ugyanannyi a jegy. Ha jól tudom (5-10-15km) engem az zavar, hogy a bicó drága egy ilyen távra, mert kb. 500ft 100-200km-ig ami okés ha mész 100km-t de ha 10km-t már nem.
Xar az egész ahogy van, és csodálkoznak, hogy csak az tömegközlekedik aki sajnálja a pénzt az autóra. -
Cs1csó
félisten
válasz 7Sony7 #165651 üzenetére
+1 sto1911
Ha QR kód vagy kép akkor gondolom elég az esetleg személyi igazolvány az ellenőrzés másik részéhez (tehát , hogy aki a kódot felmutatja ugyanaz mint aki használja bár lehet nem is kell mert a kód beolvasása után az ellenőr eszközén megjelenhet az utas fényképe és így összehasonlíthatja? Passz nem tudom de érdemes utánanézni)
-
Cs1csó
félisten
válasz 7Sony7 #165628 üzenetére
+1 vetésforgó. 2-3-ra előfizetsz egy időben és mondjuk félévente lemondod, és előfizetsz másik 2-3-ra. Aztán folytatod.
Megjegyzem, én arra álltam át, hogy egy sorozatot csak akkor nézek HA legalább 1 évad lement belőle vagy "záros" határidőn belül meglesz az egész évad (pl. a Tulsa királya c. sorozat 2. évadát elkezdtem nézni mert már volt belőle akkor vagy 4 rész de amúgy is kb. 10 részes a teljes évad tehát nem sok idő múlva be is tudom fejezni.)Persze a legjobb ha már be is fejezték a sorozatot és az összes évadot egyszerre tudod ledarálni.
A "darálás"-t sokan csinálják. -
Cs1csó
félisten
válasz Thermaltake #165551 üzenetére
Ha babot eszek én is rotyorászok
-
Cs1csó
félisten
válasz KROK640 #165513 üzenetére
Egyetem jobb volt, első év kis csalódással indult: úgy volt 2x2 ágyas apartmanban (2x2 ágyas szoba hozzá saját vizesblokk (wc+zuhany, mosdó) és pici konyha (hűtő, mosogató, 2 lapos rezsó munkapult, felette szekrények) aztán helyette a legtávolabbi koli épület (aminek mellesleg a pincéjében alakul meg anno az EDDA együttes) 3 ágyas szoba, hűtövel, minden más közös a folyosón lakó többi emberrel, de végül piszok jó "szint" (emelet) lett, és jó év.
Szerintem az optimális a 1 szoba 2 max 4 fő, ennél több már zsúfolt.
-
Cs1csó
félisten
válasz E.Kaufmann #165511 üzenetére
A zuhany tényleg gond, azért csak szívesebben ment volna a férfiember ha másért nem nézelődni. Plusz így könnyebb válogatni: nincs kamu push up hatás, és a sminket is lemossa a víz.
-
Cs1csó
félisten
válasz E.Kaufmann #165508 üzenetére
10-en egy "szobában" az már nem is szoba, hanem barakk.
-
Cs1csó
félisten
válasz KROK640 #165421 üzenetére
Sok probléma van ezzel az egésszel:
- még mindig kevés van belőle
- sokszor rosszak a gépek
- ha sérül a fólia még akár az is az ha fakó a cimke, vagy gyűrött a flakon is gond lehet
- A Penny annyira szerencsétlen ha nem akarsz vásárolni hanem a pénzt akarod csak vissza akkor HÁTULRÓL kell hívni a főnököt aki a "varázs" engedélyező kódjával tudja csak visszaadatni a pénzt
- mivel ugye nem lehet a flakonokat összenyomni ezért nem mindegy hogy tárolod, és persze az is gond, hogy így jóval kevesebb fér el adott helyen és szállítani is macerás.
- én bicóval szoktam menni és egy "teszkós" "nagy zöld" táskába szoktam tenni de oda is maximum 10 db fér (az "óriási" zöldbe még nem tettem de oda lehet férl 20 is)
de ez akkor is kevés. Még az jár legjobban aki autóval jön-megy mert akkor a csomagtartóban akár el is férhet egy zsák flakon aztán amikor beáll pl. a Lidl parkolóba és látja, hogy nem jó vagy sokan vannak az automatánál akkor már ki sem veszi.
Nekem ez gond, mert ha már viszem akkor nem fogok bicóval még haza is tekerni vele, max közel van egy másik visszaváltó hely és azt is becélzom.jah és totál fölösleges, ahogy nézem inkább a "C" típusú állampolgároknak vagy a hajlékonyoknak jó bevétel mert egy csomó mindent ugye nem lehet visszavinni pl.
tejfölös, joghurtos pohár, tejes doboz stb.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Pyttawrx #165409 üzenetére
Szia, úgy értelmeztem a kérdést, hogy ezen paramétereknek kell megfelelni:
HELYBEN (kvázi azonnal átvehető legyen, akár holnap) 2,5"-os SSD, 1TB-os, "olcsó" (adattárolásnál kevésbé lényeges a gyorsaság, tehát nem gond, ha nem a "legjobb" urambocsá "gagyi" az SSD, bár 3-5 év garival ha adnak rá ennyit nincs gond)
3 felületet ismerek ahol keresni lehet és gyakorlatilag semmi. Plusz egy helyi boltot ismerek aminek van kereshető adatbázisa és listázza az mit lehet átvenni a helyi boltjukban nyitvatartási időben, az sem túl acélos. Persze vannak ott jobbak is de már 40-50k HUF körüli áron ami kicsit nonszensz
(webboltból 2-3 napos szállítással persze "kinyílik" a világ és nagy a választék de ugye a megkötések miatt nehezebb volt ajánlani)
[ Szerkesztve ]
-
-
Cs1csó
félisten
válasz zolikaDB #165339 üzenetére
Szerintem az a jó ha ez egy "komplett" csomag, hiszen a nyomkövető egy dolog (GPS cucc nem nagy szám) az energiaellátása a sarkallatos pontja, plusz az időjárásállóság. (És a szoftver, gondolom még akár riasztás is bekapcsolható ha egy adott GPS koordinátákat elhagyja.)
Ahogy nézem okostelefonos alkalmazással kaphatóak.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz gps76 #165333 üzenetére
+1 this is life
Először is:
1. mennyi a keret
2. mi az ami a régi konfigból jöhet pl. SSD, ház? (tápegységet nem ajánlott max ha extrém jó minőség pl. valami komolyabb Seasonic - abból sem az alja - )
3. MIVEL JÁTSZIK a gyerek?MERT: a költségkeret+játék gépigénye+amire nem kell költeni (pl. rendszer alá SSD) akkor ebből kijön hogy milyen VGA kell ha megvan a VGA akkor ahhoz melyik CPU "passzol" (azaz melyik "hajccsa ki") ha megvan a proci akkor ahhoz alaplap és persze ekkor már tudjuk mekkora teljesítményű tápegység kell (én mindig ajánlom a modulárist mert a takarítása a konfignak sokkal egyszerűbb, vagy ha idővel meghal a ventilátor a tápegységben csak lecsatlakoztatod a kábeleket róla kiszeded beolajozod, vagy lítiumzsírral átkened vagy akár csere a ventilátor és mehet tovább a móka.
Van amúgy gépépítő topik is: [link]
Ide is kérdezz be de amit írtam azokat add meg pl. monitor is van e vagy az is a költségkeret része stb. (egér, bill vagy egyéb perifériák ) van ahol ezek is számítanak, persze ha csak szigorúan a GÉP kell akkor az is ugye adott: amivel játszik ahhoz milyen VGA kell és persze a költségkeret is képben ehhez mi hajtja ki és kész az alap.
-
Cs1csó
félisten
válasz Per Me #165277 üzenetére
Nyomógombra ott a 2G amit NEM holnap fognak kivezetni. Egy csomó sokak számára nem is ismert eszköz fut 2G-n.
pl. van olyan méhész mérleg ami a kaptár alatt van és minden este küld egy sms-t hogy mennyi a súlya a kaptárnak, ebből lehet tudni van e még hordás, vagy ha van is hordás de csökken a növekedés üteme akkor érdemes kipergetni.
Ha a kaptárak messze vannak tőled akkor nem szükséges odamenni és személyesen ellenőrizni erre jó a mérleg. -
Cs1csó
félisten
válasz headhunter #165259 üzenetére
A bejáratnál a nyitás előtt mikortól volt már tömeg?
-
Cs1csó
félisten
válasz Atomantiii #165245 üzenetére
Volt valaki a Széchenyi utcai Lidl-nél nyitáskor? Sokan voltak? Ökölharc? A gigaakciós airfryer-ből mennyi volt?
-
Cs1csó
félisten
válasz elfelejtette #165084 üzenetére
Nyilván a gázsütő nem jó, a légkeveréses elektromos a legjobb. Ellenben a gázon főzni jó ott meg az a gond, hogy takarítani egy rémálom.
-
Cs1csó
félisten
válasz sto1911 #165065 üzenetére
Nem a "milliós" részéről függ, hanem pl. a teljesítményétől. A hűtés minőségétől.
Megjegyzem, egyre kisebb a relevanciqja egy projektornak, a lassan 100"-os (azaz több mint 2,5 méter képátlós) tévék világában.
Szerintem értelme akkor van ha:
- dedikált moziszobád van
- 5-6 méteres képátlója van a vetített képnekSőt ekkor már műszakilag akár megoldható, hogy legyen egy külön vetítőszoba ami hangszigetelt fallal van elválasztva a moziteremtől (a projektornak mint a moziban elég egy megfelelő méretű üveg, vagy lyuk amin a vásznak eléri a fény.
-
Cs1csó
félisten
válasz KROK640 #164753 üzenetére
Fénymásolós üzletben. A papírlap mindkét oldalára nyomtass akkor fele papír kell de ha megoldható 2x2 akkor meg negyed annyi, 80 pár oldal már nem annyira vészes mennyiség.
Ezeken a helyeken be is spirálozzák. Anno sok tankönyvet csináltattam így.
"fénymásolás debrecen" kismillió találat lesz.[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Aryes #164737 üzenetére
Passz, de:
- ne világítson
- ne legyen több gomb rajta az alapnál
- ne dedikált szoftveres/hardveres legyen
- optikai (ne lézer vagy egyéb szenzor)A Genius vállalható cuccokak készít főleg a mérsékelt árkategóriában azért ajánlottam.
(a Logitech MX Anywhere 3 minden csak nem olcsó a 30000ft-os árával, simán túlárazott. )
-
Cs1csó
félisten
válasz aldebaran #164658 üzenetére
EMAG-ról rendelve. Amúgy persze meg lehet nézni a Praktikert, kb. 5k HUF egy 3m-es elosztó.
EMAG-ról EMOS márkájú 2k HUF akár a házhozszállítás is lehet ingyenes.Esetleg a Balmazújvárosi úton valamelyik villamossági boltban.
-
Cs1csó
félisten
válasz bambano #164642 üzenetére
Szia, látom már kaptál tippet a pizzára, ez sajnos egy olyan kérdés amire nehéz egy választ adni, hiszen változóak a preferenciák pl. van aki a vastagabb tésztával kedveli van aki a vékonyabbal van aki ropogósabb van aki puhábbat.
Nyilván amit ajánlott azt próbáld ki de ha rendszeres pizzarendelő leszel akkor érdemes néha kilépni a komfortzónából hátha egy olyan hely ahonnan még nem rendeltél lesz a befutó.Nekem pl. anno bejött a Fácánkakasos pizza is, ők szállítanak házhoz is (régen ettem nem tudom egyáltalán működik e még)
De mint írtam néha érdemes kísérletezni/tesztelni új helyekről is.
Hátha lesz egy olyan felkiáltásod: "hogy nem rendeltem.még tőlük!" -
Cs1csó
félisten
válasz bambano #164597 üzenetére
Jogos itt egy leírás szerintem ebben benne van, hogy 1. nem a pollent szóró részből készül 2. van egyéb hatása:
A parlagfüvet az elmúlt évtizedekben sokan nemhogy gyomnövénynek tartják, hanem gyógynövényként kezdték el használni. A természetgyógyászok gyakran ajánlják például a parlagfű tea fogyasztását. A félreértések elkerülése végett tisztázzuk: a parlagfű tea nem az allergizáló pollenű virágzatból készül, hanem a virágzás előtti, zsenge, zöld levelekből. A Bükki Füvesember is felhívta a figyelmet a parlagfű tea jótékony hatásaira, szerinte:
- a parlagfű rengeteg B13 és P2 vitamint tartalmaz,
- emellett gazdag vasban, rézben, káliumban, enzimekben és gyomelemekben is,
- megoldja az emésztési problémákat és megelőzi a rákot is.
Habár a Bükki Füvesember nem az allergia megelőzésére, csillapítására ajánlja a parlagfű tea fogyasztását, sokan immunizáló hatást tulajdonítanak neki. Egyes természetgyógyászok szerint a parlagfű tea úgy működik, mint a védőoltás: hosszas kúra alkalmazása hatására csökkenhet az allergiás reakció erőssége. A parlagfű tea immunizáló hatását egyes fogyasztók is megerősítik, ám ez a jótékony hatás hivatalosan nem bizonyított!
Ettől függetlenül olyan cikket is találtam ami kérdésessé teszi. Ha ki is próbálom mindenképpen allergiaidőszakon kívül kezdeném el és kis adagokban.
-
Cs1csó
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest