Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz 7Sony7 #120044 üzenetére
Ha meg olyan a kocsi még a kocsit is rá kell programozni az új akkura
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lappy
őstag
Sport/akció kamerához van vkinek kölcsönbe kiegészítője, tartozéka (fej, mellkas, stb.)
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
7Sony7
addikt
Ki ismeri az autó akkukat?
Van ugyanaz a márka, típus, kapacitás, indítóáram két méretben is.
175 és 190mm magas. Van lényegi belső különbség?Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Albérletet keresek magam és !!!kislányom!!! részére egy bitonságos, nyugodt otthon formájában.
Szeretném magamhoz venni a lánykám, ezért kérek segítséget.
Max.60 eFt + rezsi amit ki tudok fizetni.
Privát üzenetet kérek, vagy 06-20/5798174
Aki tud szóljon.
Köszönöm a figyelmed!https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
diablo1984
veterán
-
J054
csendes tag
Az alábbi futópadot nem tudtam eladni, ezért jelentősen csökkentem az irányárat
29.000,- Fthelyett 19.000,- FtEladó Robust T1000 futógép, néhány kisebb szépséghibával (burkoló műanyag részek repedtek).
1,5LE motor,
markolatérzékelős pulzusmérő,
többféle edzésprogram,
digitális kijelző (sebesség, távolság, Kcal, pulzus, stb.),
összecsukva könnyen szállítható. -
zolikaDB
veterán
válasz diablo1984 #120032 üzenetére
Valami ilyesmire gondolok en is...
Tobbieknek is KOSZONOM, utananezek ezeknek!Masik dolog: Debrecenben vagy kornyeken lenne valaki, aki megfelelo dijazas elleneben feltanitana OPCOM-mal kulcsot egy Opelhez?
[ Szerkesztve ]
-
schulc99
aktív tag
lappy
Köszi, akkor még időben vagyunk.
patex1983
Ennyit az ingyenes közmű cserékről.
Köszi az infót.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
patex1983
őstag
válasz schulc99 #120033 üzenetére
Nálam nemrég volt óracsere, lejárt hitelesség miatt (8 év). A hideg-meleg órák cseréje együttesen 15000 Ft, de külön-külön drágább valamennyivel. Azt mondta a szaki, hogy1 év jótállás van rájuk, addig ingyen cserélik, ha gond van. Szóval ha 1 éven belül volt nálad csere, akkor még olcsón is megúszhatod, bár sérülésre nem hiszem, hogy vonatkozik a garancia. Amúgy zsebbenyúlós rendesen....
X
-
lappy
őstag
válasz schulc99 #120033 üzenetére
A vízművet kellene elsőnek értesíteni
"Ha a Felhasználó a fogyasztásmérő rendellenes működését vagy hibáját, sérülését észleli, köteles azt a Szolgáltatónak haladéktalanul bejelenteni. A Szolgáltató a bejelentéstől számított 8 napon belül a kifogásolt fogyasztásmérőt ellenőrzi."Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
schulc99
aktív tag
Sziasztok
Sérült hideg vízórát szeretnék cseréltetni.
Mennyibe kerül és kit kell hívni?[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Zola007
veterán
válasz zolikaDB #120029 üzenetére
gulyás tüzépen kérdezz rá, nekik biztosan van hozzávaló anyaguk
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Sanki
addikt
Vajon mennyiért lehetne eladni ezt a 4 db használt abroncsot?
HANKOOK K425 KinergyEco 195 / 65 R15 91TIdén áprilisban lett vásárolva újonnan és feltéve, kb. 3300 km-t futottak.
Gyártási dátum: 2017. 32. hét -
törölt tag
válasz adi mester #120015 üzenetére
Tudom mire van szükségem.
Ez az oldal nem is rossz. Köszi. -
Bjørgersson
félisten
Még mindig eladó HP EliteDesk 800 G1 USDT (i3-4130, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, Windows 7)!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
nagyúr
Sziasztok!
Egy kollégám megkért, hogy segítsek neki elpasszolni egy alaplaphibás MSI laptop esetleg még használható alkatrészeit (készülékház, kijelző, akku, adapter). Ha esetleg érdekelne valakit, írjon privit! -
depe95
tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani jó autó gumi szerelőt, aki nem horror árban dolgozik?
Csak a nyárit kéne télire cserélni, szóval semmi extra -
kungzi
veterán
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Foxpost gondom van.
Tud valaki segiteni?
Erkezett egy csomagom 2018.10.01-en, de nem kaptam ertesitest (a feladotol ma kaptam meg a feladovevenyt es tudtam megnezni a csomagkovetesi szam alapjan). A foxpost azt irja, hogy 3 napom van az atvetelre. Ma van 6-a, es a szam alapjan meg mindig a debrecen plaza automatakaban van a csomag...
"Csomagod megérkezett az általad választott csomagautomatába. Most már átveheted! (2018-10-01 14:50:15)"
Most mi van? Ott a csomag, pedig lejart a 3 nap, de nincs kodom... -
adi mester
aktív tag
válasz #33253120 #120007 üzenetére
Mivel van pár száz darabos készletük (kések + bárdok + stb), az alkalmazottak biztosan tudják melyik bárd mire való, mennyit bír és mit érdemes otthon / hobby konyhába megvenni.
Nem kell vásárolni, elég érdeklődni, egy telefon, mire használnád, mennyi rá a keret, mit vársz el tőle, és adnak egy ajánlatot, meg talán pár támpontot, amire érdemes odafigyelni a vásárlás előtt, stb. Ha nem is náluk lesz elköltve a pénzed, de pár tippel mindenképpen előrébb leszel, legalább is én náluk kezdeném a keresgélést, aztán meg lesz valahogy.
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Dan-szan
senior tag
-
7Sony7
addikt
bul07 és zolko74: Köszönöm. Egy kupacban is vannak. A csap már valami modern franckarika, az jó. Csak a cső az a vízcső szerű, azt kell kicserélni.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
bul07
nagyúr
válasz 7Sony7 #120005 üzenetére
Gáz víz vagy ehhez hasonló műszaki boltokba
Pl itt is [link] (Debrecen, Cegléd utca 18.)
Viszont régi "golyós csapra" már nem tenném fel, abból is kelhet egy új [link]
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Od!3
tag
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy Debiben hol függetlenítenek telefonokat????
ASUS M5A99X EVO R2.0, AMD FX 6300 (1,26V 4,2 Ghz), Arctic Freezer Xtreme R2.0 borda+2x(12cm) Noiseblocker BlackSilent XLP, 16GB DDR3 HyperX Blue (1866Mhz), GIGABYTE GeForce GTX 1060 Mini ITX OC 3GB, Be Quiet! Pure Power 9 500W, 1TB Seagate HDD (7200RPM)
-
7Sony7
addikt
Srácok, ezt a sárga flexi gázcsövet gáztűzhely bekötéséhez honnan lehet venni?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
törölt tag
Kellene itthonra egy frankó bárd. Vagy inkább kettő. Egy kissebb ilyen-olyan oldalas, meg tarja csontokhoz, meg egy nagyobb a marhaságokhoz.
Hol lehet ilyet venni? Tesco, Auchan minőségtől félek. A jelenleg itthon található 20 éves (hogy nevezzem?) könnyűbárd (akkora mint a kínai séf kés, amivel tipikusan a kínaiak vágnak mindent) nehezebb, mint amit ezeken a helyeken lehet kapni. De kellene valami komolyabb. Van valami rendes konyhaellátóbolt Debrecenben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest