Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz RandomName #165929 üzenetére
😁
[link] -
HARDVERAPRÓD
válasz Shokkolo #165862 üzenetére
Nekem is egy 2.0 CR-TDi van most, igaz most garázsból indulok, de előtte meg egy mondeóm volt abba is 2.0 TDi motor volt, az nem volt garázsban. Sajnos reggelente nagyon rövid távot megyek, így nekem sem lesz üzemi hő, de ha elindultam az interspartól, a vezérig meg onnan a meteorközpontig addig már szépen bemelegedett, fűtésem van 2-3 után már langyos.
A lényeg hogy szerintem most ez még felesleges -10-15°C ige semmiképpen sem kell.
Ha nem jól tudom akkor tévedtem -
HARDVERAPRÓD
válasz SunMount3r #165845 üzenetére
10
-
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
Mindenkinek köszi.
-
HARDVERAPRÓD
válasz RandomName #164518 üzenetére
Ahogy írtam nadrág meg cipő kell. Igazából kertes ház apróbb javítások, karbantartási munkálatok, kábelezés, meg kerti melók max.
-
HARDVERAPRÓD
Munkaruházat: nadrágot meg cipőt szeretnék venni. A vágóhíd utcai, a pásti utcai vagy vendég utcai boltba érdemes elmenni?
-
HARDVERAPRÓD
válasz Williamgrant #164312 üzenetére
Mit írhatsz annak akit nem kedvelsz?? 😂😂
-
HARDVERAPRÓD
válasz zolikaDB #164240 üzenetére
Én is elengedném a upc/vodát
Ahogy írják, meg kell nézni milyen kábel lehetőségeid vannak, majd "kimérni", hogy hova kerüljön az eszköz pl egy ubi (ubiquiti), vagy mikrotik eszköz, AP. (lehet a 2 szintet én szét is választanám). Ha már AP, akkor jó lenne ha POE-s lenne meg a router is. Ezek a megoldások viszont nem olcsók, de stabil lesz, ha jó helyre van téve.Költséghatékony megoldás lehet az is ha pl a szolgáltatótól kérsz ilyen eszközt, elvileg nem sok a havi díjja. Ha nem működik jól, akko rmeg lehet nyaggatni őket, és nincs benne sok pénzed.
-
HARDVERAPRÓD
válasz this is life #163876 üzenetére
Mvm és eon. 20 perc alatt lezongoráztunk 2 fogyasztóhelyet. Segítőkészek voltak mindkét ügyfélszolgálaton. Nekem pozitív volt ez ügyben a tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
-
HARDVERAPRÓD
válasz E.Kaufmann #163670 üzenetére
Meleg van, most különösen türelmetlenek az emberek. (attól még igazad van.)
-
HARDVERAPRÓD
válasz E.Kaufmann #163661 üzenetére
😂
-
HARDVERAPRÓD
válasz szotyika77 #163504 üzenetére
Azt se tudom mikor cseréltem elemet a billentyűzetben. Mondjuk mikor nem használom, tehát pl este kikapcsolom a gépet, akkor a bill-t és az egeret is. Egér nálam napiszintű a laptopnál, ott van maxell, enerhizer, toshiba elem is a nem tölhetőek, de azok is minimum 6 hónapig mennek. A bill meg meg tovább is mivel az a szervizgépemnél van csak. De kb ott ez így 9-10 hónap simán.
-
HARDVERAPRÓD
válasz diablo1984 #163246 üzenetére
dehogy kell kiszedni
-
HARDVERAPRÓD
válasz zsolti1debre #162872 üzenetére
Szia. Jelentsd mindenképpen.
-
HARDVERAPRÓD
válasz sto1911 #162760 üzenetére
Ilyen elő fog fordulni máshol is. Lehet más meg több éve viszi oda rendszeresen és nincs bajuk. Ez mindig a kinek mi kérdés-válasz lesz.
Én pl a malomparki mosóba nem viszem többet vagy 2x3x mentem oda, de mindig volt valami olyan elmaradás amit nem is értettem, sőt akkoriban még bunkók is voltak, most nem tudom milyenek, nem voltam ott vagy 2-3 éve.
Ettől még lehet másnak nem volt ilyen tapasztalata. -
HARDVERAPRÓD
válasz Williamgrant #162613 üzenetére
Pontosan.
-
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
válasz inkubator #162513 üzenetére
Szia.
Nagyítóval, csipesszel/fogpiszkálóval óvatosan meg lehet próbálni az ilyet, ha mégsem sikerül, akkor csere. Vagy most hirtelen nem látom a képen, hogy mindegyik “láb” megvan-e. Ha már vmelyik letört akkor csere. Hirtelen passz hogy ilyet ki csinál itt. Talán a gázvezetéken laptoprendelő.
Mi a lap típusa? -
HARDVERAPRÓD
Laptopok bontás ON!
Lenovo Legion 5 15ARH05H bontás ON
és egy kis HP
HP 255 G3 bontás ON[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Ha valaki keresne olcsó kocsit: Eladó Ford Mondeo 2.0 TDCi Trend Bordó
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz E.Kaufmann #162221 üzenetére
-
HARDVERAPRÓD
válasz Atomantiii #162218 üzenetére
Ezt írtam én is ott (is) fennakadás.
Megoldás lehet erre, amit írtam: Lehet közeli hely kellene, ami megközelíthető hamar gyalogosan is. -
-
HARDVERAPRÓD
-
HARDVERAPRÓD
válasz lorcsi #161434 üzenetére
Most vettem kocsit az egyik debreceni autókereskedésben, átnéztük leinformáltuk, kipróbáltuk.. stb. Ez jó vétel volt nekem. De ott is megvan a zsiványság mint mindenhol ez látszott azért. Bárhova mész is nézd meg jól az autót meg informáld le. Szerintem ez alap nálad is. De ahogy írják vannak kirívó esetek is. Én sok kereskedésben jártam az adott típus miatt megnéztem őket, majd választottam. Én a Galaxy Autó Kft-től vettem ez a vámospércsi út 160. balkéz fele esik ha mész ki a városból a Veres Péter után lényegében a 2. kereskedés. De nem mint ajánlás írom, hanem hogy a vásárolt autóval pozití tapasztalatom volt, attól még lehetnek ezzel is másnak rossz tapasztalata, vagy jobban ismeri őket. Nekem ismeretlenek voltak eddig.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
válasz mghltm #161264 üzenetére
Ez így van, pedig egyszerűbb lenne betartani. Semmit sem útálok jobban, mikor megy 30-35-et egy 30-as részen és dudál, viszont ahol lehetne menni 50-el (50-55), ott nem megy csak 48-al.
Sajnos én sem tudom mindig betartani a "pont határ értéket", de igyekszem, ha meg nem sikerül és elkapnak, akkor szó nélkül fizetem.
99 óta vezetek de már volt egy pl a nyíl utcán 30 helyett 41 volt. Itt volt büntim. Más talán nem volt "gyorshajtás" miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest