- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
Sajnos még ebből a csoportból sem fog sikerülni a továbbjutás, mert drága kapitányunk tesz majd róla, pedig most talán tényleg lenne egy halvány esély.
Tétje nem volt a meccsnek, mégis ha kapunk vagy 4-et, még akkor is keveset mondok.
Mi lett volna ha a dánok komolyan veszik a meccset? Görög,román,finn előttünk lesz a csoportban, amennyiben ilyen Gyurcsó,Kalmár, Rudolf,Szabó, és társai kerülnek majd bevetésre.
Hamarosan kezdődik a selejtező, a holland bajnokságban jó szezont futó Németh-et vagy Otigba-t kéne a csapatba beépíteni nem ezeket, vagy Lovrencsics-t, akik azért mutattak is valamit. De ott van még Vanczák, Pintér, Vadócz, akik meghívót sem kapnak. -
válasz
belinho #52045 üzenetére
Miért oltogattok? Láttam már tétmeccset, ahol rendesen alulmúltuk magunkat. Mégis ha jól emlékszem selejtező csoportkörben nem messze voltunk a legjobb második-tól, ott erős volt a csoport.
Komolyan tudnánk gyengébbek lenni? Lehetetlen
EB F-csoport ennél kedvezőbb már alig lehet:
Görögország
Magyarország
Románia
Finnország
Észak-Írország
FeröerHa összerakjuk a kedvező csoportot és hogy nem leszünk gyengébbek mint voltunk, akkor nyert ügyünk van.
"hát nem? de"
-Besenyő Pista -
belinho
senior tag
válasz
kungzi #52044 üzenetére
Én direkt nem mentem, pedig haver nagyon hívott, de látva a múltkori finnek elleni meccset jól döntöttem.
Legközelebb még a TV-ben sem nézem meg, amíg ez az ember a szövetségi kapitány.
Jól beleválasztott Csányi, pedig hogy mondta, milyen neves külföldi edzőt hoznak, aki az alapoktól építi fel majd a válogatottat.
Gyurcsó Ádám a magyar válogatott szégyene, nem volt egy normális megmozdulása, a Videotonnál még a kezdő közelébe sem kerül, mert csak futni tud, focizni nem. Pintérnél meg kezdő a válogatottba, szégyen az egész, hogy a volt Győri kedvencek Varga, Kalmár, Rudolf, Pátkai és társai játszanak.
Olyanok mint Német vagy Szalai meg meghívót sem kapnak.
Eddig sem voltunk csúcsformában, de a mostani játék kész vicc, az a csoda nem kaptunk egy 6-ost. -
harry3
őstag
válasz
dvdbackuper #52039 üzenetére
iPhone 4
-
Üdv mindenkinek !
Laptoptöltők szinte minden típushoz (12V 15V 18.5V 19V 20V , 2A 3,2A 3,25A 3,42A 4,1A 5A 6A 6,3A) - 4000 Ft-tól.
- Intel LGA775 Barebone gép (álló fekete ház,kártyaolvasó , 2 Gb DDR2,2x2,8 Ghz proci,80 Gb SATA HDD , DVD-ROM,PCI-e+INT VGA) - 27000 Ft
- 1 Gb DDR1 400 Mhz Kingston RAM-ok (újak,1 év gar) - 4000 Ft / db
- 512 Mb 133 Mhz-es SD RAM - 2800 Ft /db
- asztali 2 Gb DDR2-800 RAM - 5500 Ft/db
- új 2,5" 80 Gb IDE notivinyó - 9000 Ft
- új 478-as gyári hűtés (leszorító-kerettel) - 1000 Ft
- Netgear WPN824 Wfi router - 3500 Ft
- Netgear WNR2000 Wfi router - 4500 Ft
- Netgear WPN111 USB WIFI adapter - 2500 Ft
- új SATA3 3,5" Medion külső USB ház - 4500 Ft
- új SATA3 2,5" Tevion külső USB ház - 3500 Ft
- 40 GB IDE laptopwinchester - 5000 FtNagyon szép állapotban lévő , halk működésű Fujitsu-Siemens 5615 gépek akciós áron eladók !
- AMD AM2 Sempron processzor (bővíthető/cserélhető akár négymagos AM3 Phenomra is)
- 2 Gb DDR2 RAM (bővíthető)
- 80 Gb SATA winchester (bővíthető)
- nVidia 6150 256 Mb videokártya (bővíthető/cserélhető PCI-e videokártyával)
- álló gépház , front USB + Hang kimenettel
- hátlapi hangkimenet + hagyományos D-Sub monitorkimenet + DVI + LANÁr: 20000 Ft
Az alkatrészek átvehetők Nyíregyházán , Budapesten és Debrecenben.
Érdeklődni priviben !
-
wody21
tag
válasz
rayoliviero #52038 üzenetére
Ha a mobilon böngészőben nyitod meg a youtube.com-ot, és a baloldali sávban alul átváltasz a "Munkaasztal"-ra, akkor elvileg működnie kell.
-
rayoliviero
veterán
Egyes videókat nem találok YouTube-on mobilon keresve, amit asztali gépen igen. Ha a Google-ben rákeresek, ott megtalálom, de nem tudom elindítani a zenét, még böngészőben sem, kiírja, hogy a tartalom tulajdonos nem engedélyezte mobilon.
Ezt hogy tudnám kijátszani, elhitetni vele, hogy nem mobilon vagyok. -
harry3
őstag
Aki tud iPhone home gombot cserélni, az kérem írjon egy privát üzenetet.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Idén is lesz Prohardver! tábor, immár a 10.
-
Stylie
aktív tag
Eladó:
FSP250-50SAV(PF) táp - 2K
Genius DX-7100 vezeték nélküli egér - 2.5K
Logitech K230 vezeték nélküli billentyűzet - 4K
-
válasz
kungzi #52030 üzenetére
Teli gumi nekem is van elado
ÚJSZERŰ 2013-as Kumhó 205/60 R15 téligumi 8mm + BMW alufelni 5x120- - - >>> Eladó laptopjaim <<< - - -
-
xigris
őstag
Sziasztok!
40k-ig milyen teló van eladó
Püt hamarabb észre veszem -
kungzi
veterán
Mikor lesz este kapunyitás a válogatott meccs előtt?
-
kungzi
veterán
-
Zola007
veterán
Kis kiszerelésű (150-200 ml) lenmagolajat hol lehet kapni a városban?
-
schulc99
aktív tag
AMD Athlon II X2 240e processzor eladó
-energiatakarékos 45W fogyasztás
-2x2,8 GHz
-AM3 tokozásuBővebben itt:
[link]Az ár 5000.
Érdeklődni privátban.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Keresek megunt független vagy telenoros telefont. max 3 ezer ft lenne rá az illetőnek (56 éves hölgynek).
Elvárás: ne legyen leharcolt, színes kijelző, mp3 csengő hang, ne kihajtható (egyszerű nyomógombos) telefon legyen.
Esetleg csere a cuccaimból
Privátban várom az ajánlatokat!Üdv
-
Adonimus
senior tag
Eladó holmik:
LG Optimus L9 + 1 év garancia, töltő, USB kábel, 4GB microSD, doboz, papírok, szilikon tok, műbőr tok.
Teljesen hibátlan, 100% karcmentes, gyári állapotú.
50.000FtStreet Power autós mélyláda gyári erősítővel.
mélyláda: 350W RMS, 1000W MAX, 4 ohm.
láda: zárt, kis helyet foglal
erősítő: MAX 600W, 2-4ohm, 2csatis, hidalható
Együtt: 22.000FtMclaren kormány + pedál + váltó-kézifék PS2-höz!!
6.500FtCrunch USA P2125 stereó autós erősítő
2x250W, 1x500W, 2 csatis, hidalható, magas-mély szűrő, frekvencia állítás, védelem.
10.500Ft -
func93
senior tag
Valaki tudja merre található a Sprint futócipőbolt?
-
xuldar
addikt
Előkerült biciklik:
http://www.haon.hu/jelentkezzen-aki-felismeri-a-sajatjat/2558492
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Bull Boss #52017 üzenetére
Nekem mikor az egyik üzlettel volt problémám, ahol szopatni akartak, akkor emailben írtam meg a panaszomat. Arra ugyan úgy reagáltak és lefolytatták az ügyet. Itt a debreceni kirendeltség elérhetősége email címmel együtt.
-
Bull Boss
őstag
válasz
copass #52014 üzenetére
sajnos nincs időm ilyesmire. Online nem lehet valahol panaszt tenni?
A legdúrvább az, hogy a kis telefonos titkárnő nem is tagadta, sőt egyértelműen elmondta, hogy ez a fajta feltöltés szándékos. Nem akarom felfujni az ügyet, de tegnap rohadt xarul esett a hőségben utolsó 200FT-omon hogy nem kaptam meg az áhított pokol névre hallgató energia italomat
-
Dan-szan
senior tag
válasz
#65675776 #52012 üzenetére
Volt itt minden,kékhalál és fagyás felváltva,6008,43 hibakódokkal,tegnap sto1911 által ajánlottak közül futtattam a vga ram tesztet,talált 12xx hibát ma újra lefuttattam semmi hiba
. Esetleg ha addig nem lesz megpróbálhatom visszakeresni és ha nem gond elküldöm priviben a BBCodo-t. Nekem sajna semmit nem mond...
-
mackosajt
addikt
válasz
_seth_ #51992 üzenetére
Csápos sem kell, sőt, elég egy kroki, kerékanyakulcs, pár egyéb kulcs a talpast kioldani, járműtől függően, meg egy méretes, a féltengely végén lévő anyához.
Nekem ez 30-as.
Itthon csináltam a majdnem teljes első futómű felújítást.
Nem tiszta a meló, mert zsír az lesz minden mennyiségben.Amúgy nem értem. Anyámék Alto-ján tavaly cseréltettem komplett csuklókat, azóta is megy.
Pedig annak már 1 éve. Nincs kiszakadva.Egyszerűen nem értem, hogy lehet hibás mindegyik félévente.
@Borosz: Lásd fentebb. És igen, kölcsön tudom adni!
-
AndrewBR
senior tag
válasz
rayoliviero #52005 üzenetére
Nekem most javult meg...
... utolsó problem: volt net, de valami híperlassú...
-
schulc99
aktív tag
Lenne egy eladó procim.
AMD Athlon II X2 240e CPU (2 x 2,8)
-energiatakarékos 45W fogyasztás
-2x2,8 GHz
-AM3 tokozásuBővebben itt:
[link]Az ár 5500.
Érdeklődni privátban.
-
Borosz
őstag
Keresek kölcsönbe 30-as csőkulcsot Wagon kerékagy leszedéséhez. Ha van ilyened és egy hétre kölcsön tudod adni akkor jelezd PÜ-ben. Holnap tudnám átvenni vagy vasárnap.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Projektor topic
- Hobby rádiós topik
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vírusirtó topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest