Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
Sajnos még ebből a csoportból sem fog sikerülni a továbbjutás, mert drága kapitányunk tesz majd róla, pedig most talán tényleg lenne egy halvány esély.
Tétje nem volt a meccsnek, mégis ha kapunk vagy 4-et, még akkor is keveset mondok.
Mi lett volna ha a dánok komolyan veszik a meccset? Görög,román,finn előttünk lesz a csoportban, amennyiben ilyen Gyurcsó,Kalmár, Rudolf,Szabó, és társai kerülnek majd bevetésre.
Hamarosan kezdődik a selejtező, a holland bajnokságban jó szezont futó Németh-et vagy Otigba-t kéne a csapatba beépíteni nem ezeket, vagy Lovrencsics-t, akik azért mutattak is valamit. De ott van még Vanczák, Pintér, Vadócz, akik meghívót sem kapnak. -
izee
őstag
válasz belinho #52045 üzenetére
Miért oltogattok? Láttam már tétmeccset, ahol rendesen alulmúltuk magunkat. Mégis ha jól emlékszem selejtező csoportkörben nem messze voltunk a legjobb második-tól, ott erős volt a csoport.
Komolyan tudnánk gyengébbek lenni? Lehetetlen
EB F-csoport ennél kedvezőbb már alig lehet:
Görögország
Magyarország
Románia
Finnország
Észak-Írország
FeröerHa összerakjuk a kedvező csoportot és hogy nem leszünk gyengébbek mint voltunk, akkor nyert ügyünk van.
"hát nem? de"
-Besenyő PistaIdenticalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Sensei
aktív tag
válasz Dan-szan #52046 üzenetére
Ezt tedd fel (az oldal alja felé lesz a download link, 32 és 64 bites verzió is van), majd nyisd meg a mentett minidumpokat (C:\Windows\Minidump) a programból.
Itt látni fogod, hogy melyik file/folyamat okozta az összeomlást.Nem vagyok hülye, csak van a fejemben néhány hibás szektor.
-
Dan-szan
senior tag
válasz #65675776 #52037 üzenetére
Hát ez az,hogy a kritikus hibák száma : 0 ! Nos ebben az esetben merre tovább?
A válogatott az tényleg nulla volt ,nem rajtuk múlott,hogy nem kaptunk ki több góllal!
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
belinho
senior tag
válasz kungzi #52044 üzenetére
Én direkt nem mentem, pedig haver nagyon hívott, de látva a múltkori finnek elleni meccset jól döntöttem.
Legközelebb még a TV-ben sem nézem meg, amíg ez az ember a szövetségi kapitány.
Jól beleválasztott Csányi, pedig hogy mondta, milyen neves külföldi edzőt hoznak, aki az alapoktól építi fel majd a válogatottat.
Gyurcsó Ádám a magyar válogatott szégyene, nem volt egy normális megmozdulása, a Videotonnál még a kezdő közelébe sem kerül, mert csak futni tud, focizni nem. Pintérnél meg kezdő a válogatottba, szégyen az egész, hogy a volt Győri kedvencek Varga, Kalmár, Rudolf, Pátkai és társai játszanak.
Olyanok mint Német vagy Szalai meg meghívót sem kapnak.
Eddig sem voltunk csúcsformában, de a mostani játék kész vicc, az a csoda nem kaptunk egy 6-ost. -
harry3
őstag
válasz dvdbackuper #52039 üzenetére
iPhone 4
-
őstag
Üdv mindenkinek !
Laptoptöltők szinte minden típushoz (12V 15V 18.5V 19V 20V , 2A 3,2A 3,25A 3,42A 4,1A 5A 6A 6,3A) - 4000 Ft-tól.
- Intel LGA775 Barebone gép (álló fekete ház,kártyaolvasó , 2 Gb DDR2,2x2,8 Ghz proci,80 Gb SATA HDD , DVD-ROM,PCI-e+INT VGA) - 27000 Ft
- 1 Gb DDR1 400 Mhz Kingston RAM-ok (újak,1 év gar) - 4000 Ft / db
- 512 Mb 133 Mhz-es SD RAM - 2800 Ft /db
- asztali 2 Gb DDR2-800 RAM - 5500 Ft/db
- új 2,5" 80 Gb IDE notivinyó - 9000 Ft
- új 478-as gyári hűtés (leszorító-kerettel) - 1000 Ft
- Netgear WPN824 Wfi router - 3500 Ft
- Netgear WNR2000 Wfi router - 4500 Ft
- Netgear WPN111 USB WIFI adapter - 2500 Ft
- új SATA3 3,5" Medion külső USB ház - 4500 Ft
- új SATA3 2,5" Tevion külső USB ház - 3500 Ft
- 40 GB IDE laptopwinchester - 5000 FtNagyon szép állapotban lévő , halk működésű Fujitsu-Siemens 5615 gépek akciós áron eladók !
- AMD AM2 Sempron processzor (bővíthető/cserélhető akár négymagos AM3 Phenomra is)
- 2 Gb DDR2 RAM (bővíthető)
- 80 Gb SATA winchester (bővíthető)
- nVidia 6150 256 Mb videokártya (bővíthető/cserélhető PCI-e videokártyával)
- álló gépház , front USB + Hang kimenettel
- hátlapi hangkimenet + hagyományos D-Sub monitorkimenet + DVI + LANÁr: 20000 Ft
Az alkatrészek átvehetők Nyíregyházán , Budapesten és Debrecenben.
Érdeklődni priviben !
[ Szerkesztve ]
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
wody21
tag
válasz rayoliviero #52038 üzenetére
Ha a mobilon böngészőben nyitod meg a youtube.com-ot, és a baloldali sávban alul átváltasz a "Munkaasztal"-ra, akkor elvileg működnie kell.
-
rayoliviero
veterán
Egyes videókat nem találok YouTube-on mobilon keresve, amit asztali gépen igen. Ha a Google-ben rákeresek, ott megtalálom, de nem tudom elindítani a zenét, még böngészőben sem, kiírja, hogy a tartalom tulajdonos nem engedélyezte mobilon.
Ezt hogy tudnám kijátszani, elhitetni vele, hogy nem mobilon vagyok. -
harry3
őstag
Aki tud iPhone home gombot cserélni, az kérem írjon egy privát üzenetet.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Idén is lesz Prohardver! tábor, immár a 10.
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Stylie
aktív tag
Eladó:
FSP250-50SAV(PF) táp - 2K
Genius DX-7100 vezeték nélküli egér - 2.5K
Logitech K230 vezeték nélküli billentyűzet - 4K
-
senior tag
válasz kungzi #52030 üzenetére
Teli gumi nekem is van elado
ÚJSZERŰ 2013-as Kumhó 205/60 R15 téligumi 8mm + BMW alufelni 5x120- - - >>> Eladó laptopjaim <<< - - -
[ Szerkesztve ]
-
xigris
őstag
Sziasztok!
40k-ig milyen teló van eladó
Püt hamarabb észre veszem -
kungzi
veterán
Mikor lesz este kapunyitás a válogatott meccs előtt?
-
kungzi
veterán
-
Zola007
veterán
válasz _seth_ #52027 üzenetére
módosítok: emberi áron
nekem az 1100 ft/ 200 ml már kiveri a biztosítékotMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
_seth_
veterán
válasz Zola007 #52026 üzenetére
Spar, tesco
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Zola007
veterán
Kis kiszerelésű (150-200 ml) lenmagolajat hol lehet kapni a városban?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
schulc99
aktív tag
AMD Athlon II X2 240e processzor eladó
-energiatakarékos 45W fogyasztás
-2x2,8 GHz
-AM3 tokozásuBővebben itt:
[link]Az ár 5000.
Érdeklődni privátban.
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Keresek megunt független vagy telenoros telefont. max 3 ezer ft lenne rá az illetőnek (56 éves hölgynek).
Elvárás: ne legyen leharcolt, színes kijelző, mp3 csengő hang, ne kihajtható (egyszerű nyomógombos) telefon legyen.
Esetleg csere a cuccaimból
Privátban várom az ajánlatokat!Üdv
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Adonimus
senior tag
Eladó holmik:
LG Optimus L9 + 1 év garancia, töltő, USB kábel, 4GB microSD, doboz, papírok, szilikon tok, műbőr tok.
Teljesen hibátlan, 100% karcmentes, gyári állapotú.
50.000FtStreet Power autós mélyláda gyári erősítővel.
mélyláda: 350W RMS, 1000W MAX, 4 ohm.
láda: zárt, kis helyet foglal
erősítő: MAX 600W, 2-4ohm, 2csatis, hidalható
Együtt: 22.000FtMclaren kormány + pedál + váltó-kézifék PS2-höz!!
6.500FtCrunch USA P2125 stereó autós erősítő
2x250W, 1x500W, 2 csatis, hidalható, magas-mély szűrő, frekvencia állítás, védelem.
10.500Ftadonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
func93
senior tag
Valaki tudja merre található a Sprint futócipőbolt?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
xuldar
addikt
Előkerült biciklik:
http://www.haon.hu/jelentkezzen-aki-felismeri-a-sajatjat/2558492
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz Bull Boss #52017 üzenetére
Nekem mikor az egyik üzlettel volt problémám, ahol szopatni akartak, akkor emailben írtam meg a panaszomat. Arra ugyan úgy reagáltak és lefolytatták az ügyet. Itt a debreceni kirendeltség elérhetősége email címmel együtt.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Bull Boss
őstag
válasz copass #52014 üzenetére
sajnos nincs időm ilyesmire. Online nem lehet valahol panaszt tenni? A legdúrvább az, hogy a kis telefonos titkárnő nem is tagadta, sőt egyértelműen elmondta, hogy ez a fajta feltöltés szándékos. Nem akarom felfujni az ügyet, de tegnap rohadt xarul esett a hőségben utolsó 200FT-omon hogy nem kaptam meg az áhított pokol névre hallgató energia italomat
[ Szerkesztve ]
-
Dan-szan
senior tag
válasz #65675776 #52012 üzenetére
Volt itt minden,kékhalál és fagyás felváltva,6008,43 hibakódokkal,tegnap sto1911 által ajánlottak közül futtattam a vga ram tesztet,talált 12xx hibát ma újra lefuttattam semmi hiba . Esetleg ha addig nem lesz megpróbálhatom visszakeresni és ha nem gond elküldöm priviben a BBCodo-t. Nekem sajna semmit nem mond...
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
mghltm
addikt
válasz Bull Boss #51984 üzenetére
nalunk is van ebbol a csodas gepbol, ugyanezt jatszak + sokszor semmit nem ad a bedobott penzert es persze vissza nem adja az ermeket. akkor dontogetunk...
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
mackosajt
addikt
válasz _seth_ #51992 üzenetére
Csápos sem kell, sőt, elég egy kroki, kerékanyakulcs, pár egyéb kulcs a talpast kioldani, járműtől függően, meg egy méretes, a féltengely végén lévő anyához.
Nekem ez 30-as.
Itthon csináltam a majdnem teljes első futómű felújítást.
Nem tiszta a meló, mert zsír az lesz minden mennyiségben.Amúgy nem értem. Anyámék Alto-ján tavaly cseréltettem komplett csuklókat, azóta is megy.
Pedig annak már 1 éve. Nincs kiszakadva.Egyszerűen nem értem, hogy lehet hibás mindegyik félévente.
@Borosz: Lásd fentebb. És igen, kölcsön tudom adni!
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
AndrewBR
senior tag
válasz rayoliviero #52005 üzenetére
Nekem most javult meg...
... utolsó problem: volt net, de valami híperlassú...
A.
-
schulc99
aktív tag
Lenne egy eladó procim.
AMD Athlon II X2 240e CPU (2 x 2,8)
-energiatakarékos 45W fogyasztás
-2x2,8 GHz
-AM3 tokozásuBővebben itt:
[link]Az ár 5500.
Érdeklődni privátban.
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Borosz
őstag
Keresek kölcsönbe 30-as csőkulcsot Wagon kerékagy leszedéséhez. Ha van ilyened és egy hétre kölcsön tudod adni akkor jelezd PÜ-ben. Holnap tudnám átvenni vagy vasárnap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest