- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Google Pay használata Magyarországon
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Van itt fórumon olyan ember aki fogorvos, vagy fogorvosnál dolgozik? Fogszabályozás miatt szeretnék segítséget tanácsot kérni!
-
Laraxior
titán
Asus X550CC 1171D blue laptop elado, vagy beszammittatnam erősebbe.
Intel 3217U processzor (1,8GHz 2/4CPU), 8GB ram, GT720M, 250GB Samsung 840SSD. Akkuja nem nagyon volt hasznalva. Még kb egy év garancia van rajta. Dobozos, szép allapot. Keresre adok fotót, ill kiprobalhato is. Akár KP-re is vihető.*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
XtremLor
őstag
Ahh no comment! [link]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
z0d1AK
nagyúr
Sziasztok,
Van több jó árral rendelkező cuccom is. Mivel közülük több is új, így karácsonyi ajándéknak is kiváló!
Lenovo P70-A új okostelefon garanciával - 59 990 ftXiaomi Headphone prémium headset (új, eredeti) - 25 990 ft
Huawei Bluetooth hangszóró és kihangosító - 4 990 ft
AverMedia AverTV EW330 iOS tévé tuner - 9 990 ft
Xiaomi MiBand töltő kábel - 990 ft
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Borosz
őstag
Valakinek nincs véletlenül egy halk VGA hűtése eladó? XFX GeForce 9800GT-hez kellene.
-
aldebaran
őstag
válasz Zola007 #82035 üzenetére
Hát, jó lenne, csak a shipping... US $47.50 - Hungary - USPS Priority Mail International
Ja, és child kellene.
(#82023) atike : én se tudok aldebaran képregényt, vagy maszkot, szerintem ő sem master chief-et...
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
Engedj egy 1,5l átlátszá flakonba félig vizet, fektesd le egy asztalra, várd meg, míg nem mozog. A teteje tuti vízszintes. Tarts elé a vízmértéket, hogy ha elnézel alatta v. felette, pont lásd a vizet. Hozd szintbe a kettőt, olvasd le a vízmértéket.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Atomantiii
addikt
válasz #05304832 #81995 üzenetére
Ez már megtörtént és kb 2 mm eltérés van a két oldal között ha a függőlegest nézem és ugye most kérdés melyik a hiteles, de lehet egyik sem. Ezért próbálom meg hitelesíteni a függőónhoz, de az lenne a legjobb ha nem fújna a szél és akkor nem kellene vízmértékkel szórakozni.
-
seadrone
őstag
Heló!
Eladó szintetizátort keresek 15.000,- forintig.
-
rupert
tag
válasz dvdbackuper #82015 üzenetére
Talán EZ a probléma.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, 2*8 GB G.skill Trident Z Neo, 2TB Kingston SKC3000, Asus ROG Strix 1000W Gold, Asus ROG Strix RTX 3080, Cooler Master Masterkeys Pro L RGB, Logitech G703 Wireless, Lian Li Lancool 215, Alienware AW2518HF 1080p 24" 240Hz, MSI G274QPF-QD 1440p 27" 170Hz, PS4 500
-
(Bundás)
addikt
Embert keresek elvileg holnap reggelre tűzifa pakolásra. (elv tíz mázsa, kb 15 méterrel alrébb kell rakni, feltornyozni) Talicska előny. Aki tud ismerőst vagy unatkozik privi vagy teló.
[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
-
Laraxior
titán
Kisebb winchestert keresek. <500GB. Lehetoleg satás legyen, és viszonylag gyors erdekelne. Garancia nem lényeg, de 100/100-as legyen, es egy sebessegteszt is jól jönne
2x2GB DDR2! ram is érdekelne...
És egy Phenom X4 processzor...
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
aldebaran
őstag
Tudtok ajánlani olyan webáruházat, vagy boltot, ahol Halo, Master Chief -es álarcot, vagy jelmezt lehet venni?
A maszk lenne a lényeg, a többi ráadás!
Pl ilyet:[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Sebestyen01
őstag
válasz dvdbackuper #82019 üzenetére
Miért nem szedi szét, pasztazza újra? Ezresektol esik el...
-
törölt tag
Az az Arctic hűtő brutális hűtést tud,persze ekkora mérettől nem is lehet rosszat várni,de érdemes vigyázni az ekkora méretektől. Nekem anno a "kisebb tesó" volt egy GTX670-en,a nyák nem bírta,rendesen meghajlott,működött csak rossz volt ránézni .
Gondolom a vízmértékkel a méreteket szemléltetni kívánja az eladó
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
Ejjj pedig az a 7870 nagyon nem rossz kartya...
A hutes is rendben volt, ha valami normalis kucko rakod!"Legen...Wait for it...Dary"
-
dvdbackuper
őstag
Sziasztok!
Eladó Asus HD7870, ismerősé, képek a linken.
Valami batár hűtő van rajta, de azt mondja, túlmelegszik és lekapcsol, de szerintem csak a VRM hűtés a gyenge, a képeken nem látszik, de láttam anno, tuti az a baja, de én nem értek hozzá XD20k-t kér érte, priviben lehet érdeklődni, az áru Debrecenben van, én nem ott vagyok, szal én csak közvetítek
-
erik365
senior tag
-
erik365
senior tag
Nem tudjátok véletlenül ha MPL szállít csomagot felhív előtte?
Vagy csak bedob egy értesítőt, hogy megpróbálta kiszállítani, ha nem vagyok otthon.1.4 T-jet M32
-
XtremLor
őstag
válasz Chesterfield #82009 üzenetére
Ennyi a muvelet, semmi mas nincs, bar volt olyan ismeros aki a rogzito csavar eltavolitas nelkul probalta meg a beuzemelest, na azt nem ajanlom senkinek!
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Nincs esetleg valakinek kölcsönbe ilyen adatkábel:
Samsung c3050-hez kellene, mert a billentyűzet fele elromlott és a fényképeket le akarom menteni.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
mongo
tag
2x 512MB vagy 1x 1GB DDR 400Mhz-es ramot keresek 1GB DDR2 800Mhz-es ramért cserébe.
-
Zola007
veterán
ha valakinek lenne sör/csoki árban fölösleges régi 1kg-os mázsa súlya, dobjon egy privit legyen szíves
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
XtremLor
őstag
válasz elfelejtette #82000 üzenetére
A clone az szivas minden szempontbol barmi gondod van kuka, fw, support nulla.
(#81971) Sanyabá:40e-bol nagyon jo kinai telefonokat kapni, ne dobd ki az ablakon a penzt!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.