Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz Dan-szan #166140 üzenetére
Ezek a hirdetési és hasonló oldalak általában direkt jelzik a keresőmotoroknak hogy ne cacheljék, mert üzletpolitikailag hátrányos ha korábbi hirdetések, árak, képek stb elérhetőek maradnak.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
Zola007
veterán
válasz Aryes #166103 üzenetére
Túlméretes, rossz ET számú vagy túl nehéz felni / kerék okozhatja
rugozatlan tömeg 1-2 plusz kg el tudja húzni a futóművetgumiabroncs defekttűrő?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz bobace #166021 üzenetére
Először is meg kell nézni hogy mennyi idős az abroncs, majd szerintem egy szelepcsere sem ártana
Lehet hogy ott enged és annyira leereszt használat közben hogy már fel tudja ütni kátyúban vagy patkában.
Illetve szét kell nézni hogy nincs e környékén király dinnye vagy sulyom.Annak szépen szét tud szóródni a tüskés termése, állatok, traktorok, teherautók széthordják mert azokat nem sérti fel csak beleakad a szőrbe, gumimintába, de a nagyobbak ki tudjak vágni egy kismotor vagy bicikli kerekét és az a szemét benne hogy el is hagyod, tehát nincs meg a tettes mire leenged a kerék.
Ha gyakori eset akkor érdemes új útvonalon menni.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Cs1csó #165931 üzenetére
Magyarországon ez úgy működik hogy
"ha érdek van benne, akkor pénz is van"Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz bambano #165874 üzenetére
így van
termosztát meg kb. 5 fokkal a motor üzemi hőfoka alatt nyit, addig zártan tartja a szelepet a hűtő felé, többi rendszerben meg nyitva (pl. fűtés) amig el nem éri az üzemit a motor, majd olaj
Ha nincs igény fűtésre sem, akkor zárva hogy a motor gyorsabban melegedjen.
Külső levegő szenzor kalkulál az átáramló levegő hőmérsékletével is keverékképzés során, ha eltakarjuk a hűtőt vagy szellőzőket akkor több kárt okozhatunk mint hasznot, némelyik autóban szabályozott lamellák is vannak.
valamelyik vezess.hu adásban Gajdán Miklós részletesen, szakszerűen kifejtette a témát.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz 7Sony7 #165872 üzenetére
termosztátból 1 van, hűtőkörből van több
ezek már nem Ladak, nem kell takarni semmit
ha sok a rövid táv, akkor kell bele tenni egy állófűtést vagy ha anyagilag racionális akkor érdemes venni egy kis benzines autót Polo/Fiesta/Aygo/Yaris/stb rohangálni[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
Vodafone Mobilnet XXL csomagot használ valaki?
-
Zola007
veterán
válasz vlevi #165758 üzenetére
Mai nyári gumi mintázat, keverék, méretek és struktúra szempontjábol is merőben más mint a 30 évvel ezelőtti abroncsok.
Nekünk van a családban gyakorlatilag minden variáció, így relatíve széles a tapasztalat.
kis városi 4évszakossal 175
középes méretű téli+nyárival 205
hátsókerekes kombi téli+nyárival 225
pickup téli+nyárival 265
17 m3-es kisteher téli+nyárivalde eszembe nem jutna nyári gumival elindulni mikor havazást mondanak. Ha jegesedés várható, a 4évszakost (Continental) is félretesszük, mert feljegesedett kátyús és emelkedőn megcsúszik (pl. Miskolc Komlóstető)
-
-
Zola007
veterán
válasz Atomantiii #165466 üzenetére
Labodent, Apafi utca
Laboda Antal, esténként is rendel, aktuális infóm nincs, pár éve voltam ott, este 6-ra mentem, árak normálisak, kedves, tapasztalt.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Tudnátok nekem ajánlani olyan rezgőfűrészt amitől nem süketül meg az ember?
Vettem múltkor egy parkside-ot de olyan frekvenciájú zavaró hangja van fülvédőben is, hogy 10p használat után inkább visszavittemMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Dan-szan #165210 üzenetére
Lakossági problémával szerintem telefonon semmikor nem foglalkoznak.
Az amolyan fiktív lehetőségÉn több esetben hívtam őket pl. rosszul kihelyezett tábla vagy parkolási probléma miatt, de nem vette fel senki a kiírt időben sem.
Végül bementem és az üvegajtóból felhívtam a megadott számot az ügyintézőktől 3 méterre.
Kicsörgött az ügyintéző mellett, aki szépen böngészett tovább a gépén és kilométer magasról tett a bejövő hívásra.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz gazso75 #165169 üzenetére
Reális sajnos (és egyben nagyon sok)
Vidéken burkolnak 6-7e körül.Miskolcon nekem mondtak 12-15e/m2-t is úgy hogy aljzatkiegyenlites, fugazas, szegőzés és élvédő még külön díjtétel.
Ez egy maszek burkoló volt, nem cég (!)
Kb 20e/m2 ha mindent osszeeadunkmajd 1 millió lett volna a folyosó+ fürdőszoba + WC burkolás (csak a munkadíj)
Nemem itt állt égnek a hajm.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Zola007
veterán
válasz Cs1csó #165066 üzenetére
Én gondolkodom projektoron 2 dolog miatt:
- tudom vinni magammal ha kell pl. családi alkalom vagy oktatáshoz
- hétvégente nézek 2-3 filmet, így hétközben akár el is tudom rakni, ha nem fix telepítés
200 alatt kapni most valamit aminek jó a képe és a fényereje?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
"CLS2MREUBM3VS245 kódú kuponod, amit a shopbuilder.hu oldalon tudsz felhasználni 3 napon belül lejár.
Kupon érték: Kuponos kedvezmény mértéke (százalék): 5%"[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Debrecenben van valahol ingyenes P+R parkoló?
-
Zola007
veterán
válasz 7Sony7 #164898 üzenetére
3 m3 (~7 tonna) beton esetén a helyet, koszt, segéderőt, keverő bérlést, időt is beleszámolva jobban jársz a mixerrel, ha nincs kéznél min. 2db keverő és 3 haver aki ráér egy fél napot.
Másrészt otthon C25 felett nem tudsz homogén betont keverni, szóval ha nagy terhelés alá kell akkor mindenképp mixer, én nem sz*pnék a házival.Ha nem tud odaállni a mixer a talaj minőség miatt (betonnal kb 15 tonna a járgány), akkor szintén kell ember aki talicskázza, ekkor mennyiséget nem szeretnek pumpálni.
Nekünk 40e Ft/m3 nettó áron hozták a 12 m3 C30/37 F3 betont a nyáron (Karcag) mixerben
2 m3 a min. rendelési mennyiség a legtöbb helyen
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz hdanesz #164758 üzenetére
Anno az erősen fékporos felnigarnitúrát amit télre vettem, Turtle Wax Redlineal egészen jól sikerült letakarítani. Viszont én leszerelt állapotban dolgoztam rajta és majdnem elment egy 500ml flakon a 4 kerékre. Tescoban vettem, 2500 Ft körül volt
Előtte Auchanos Sheron és Sonax fajtával próbáltam, az alig szedett le valamit, semmit nem érnek.Ha viszont teljesen tiszta állapotot szeretnél, akkor egyes komolyabb gumis műhelyekben van felni/alkatrészmosó automata. Leszelt kereket vagy üres felnit zárt térben, magas nyomású vízzel és apró műanyag golyókkal nyomatják 10-20 percen keresztül, az nagyon szépen leszedi a legmakacsabb koszt is, kb. 12-15e Ft egy garnitúra mosása.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Shokkolo #164750 üzenetére
Én ma inkább körbementem Hajdúszovát felé Szoboszlónak a vízműtől mintsem bemenjek a Nagyállomás felé, mert már a hídról látszott mekkor a sor és még rendőrök is álltak valahol a mentőállomás környékén.
Múltkor taxit hívtam, 5p-re volt, 25p alatt ért a Leiningenre
A taxis "k****sten****sza**meg" -ezve szállt ki a kocsiból. Pedig ha a taxis is káromkodik a dugó miatt, aki hozzászokott, az már jelent valamit.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Jó ár/érték arányú telefonhoz alkalmas gimbal tudtok ajánlani?
Hol kezdődik árban ahonnan már érdemes vele foglalkozni?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz bobace #164630 üzenetére
Több iskola kellene a külvárosi részekre, illetve ha a 185 centis 16 éves nagy ló gyereket nem autóval hozná anyuka a Kossuth /Tóth gimibe, hanem feltenné egy alkalmas buszra.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Shokkolo #164625 üzenetére
Faraktáron laktam 7 évig, azt én is megszoktam ha 6.50-ig nem mentem át rajta akkor Füredi - Balmazújvárosi gatya, de szerintem kétszer olyan rossz lett az elmúlt 3-5 évben
-
Zola007
veterán
válasz Shokkolo #164622 üzenetére
Akkor jó.
Nagyon durva egyébként már ez a csomópont és a mikepércsi út is.
7.15-kor jöttem hátha nem lesznek még annyian, de lesújtó mennyit romlott a közlekedés mióta 2005-ben ide jöttem Debrecenbe.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Petőfi téren a kamera miket ellenőriz?
Dugóban egy neoplán busz mögé soroltam be, nem láttam tőle semmit, elindultunk de mire a lámpa alá értem és láttam a busztól pirosra váltott. Mire számíthatok?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz gyulazsolti #164526 üzenetére
Autóhifi City
-
Zola007
veterán
válasz KROK640 #164301 üzenetére
Én egyszer egy táskát vettem apróról.
Komolyan mondom istálló szaga volt2x kimostam, de még mindig lovardában éreztem magam mellette, így kitettem a kuka mellé hadd vigye akinek kell.
-
Zola007
veterán
Szekcionált garázskaput vett mostanában valaki?
Mi az ajánlott márka vagy típus?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Ha valakinek van XEROX 3052/3260/3225 nyomtatója és kedve tonert porral töltögetni, akkor tudok adni ingyen 10db kiürült 106R02778 tonert.
Priviben jelezd ha érdekel.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Dan-szan #163790 üzenetére
ilyen esetben meg kell nézni, hogy mennyire tud leszabályozni a kültéri
vannak gyerek / kisméretű szobába szánt gépek, főleg Mitsubishi és Daikin vonalon, ezek jellemzően 1-1.5 kW teljesítményű hűtő/fűtő egységek.Ezek le tudnak annyira menni, hogy alig van hűtés és légáramlat, nem csinál jégvermet egy 3x2-es gyerekszobából sem.
-
Zola007
veterán
válasz bambano #163766 üzenetére
#163766 bambano: oszkar.hu-val szerintem jobban jársz árban is Debrecen - Budapest viszonylatban. Lehetőleg magánszeméllyel menj, akkor akár háznál is fel tud venni. Nekem vegyes tapasztalatom van a kisbuszos vállalkozókkal.
Vonattal ha repülőhöz, időpontra utazol akkor inkább eggyel korábbival. Sokszor volt már necces, de az autópálya is úgy be tud állni, hogy pár hónapja Mezőkövesd után 10 km-t haladtunk 45p alatt#163770 DrBubo77: nekem 10-30p késésem volt, ha nem csúcsidőben mentem Pestre (tehát reggel vagy 4 körüli vonattal)
#163768 lizakattila: Gyöngy kerékpár[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Williamgrant #163764 üzenetére
osztom a nézetet
5db klímánál már árban sem sokkal rosszabb egy duál és egy triál multi
külcsín és városképi szempontból sem biztos hogy jó ötlet / lehet teleszórni 5db kültérivel a falat vagy tetőt.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz aldebaran #163728 üzenetére
Olyannal akinek van rendes (vizes) koronafúrója panel falhoz, nem ütvefúróval barmolja szét a statikailag fontos vasbeton szerkezetet.
Klímat cégen keresztül vedd meg, így ők intézik a garit, alkatrészt szerelést.
Hozott klímát nem fog javítani aki felrakja, mert a gyártó munkadíjat nem fizet csak alkatrészt ad.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
MEGA bejárati ajtókat ismeri valaki?
Nívóval sok a negatív vélemény mostanában.
300e Ft körül keresnék korrekt minőségű biztonsági ajtót társasházi lakásra.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz sto1911 #163695 üzenetére
persze, mert a biztosítónak meg beírja hogy gyárit rakott be
-
Zola007
veterán
válasz E.Kaufmann #163687 üzenetére
Miskolci Pilkingtonban pár éve cseréltettem csomagtér ablakot akkor normálisak voltak.
Ősszel szélvédőt szerettem volna és volt 2 laikus kérdésem előtte.
Némi felsőbbrendűségi hangvétellel adtak egy kitérő választ, de messze nem volt olyan szimpatikus a hozzáállás mint néhány éve.
Végül egy másik cégnél csináltattam meg 15 ezerrel olcsóbban, ott válaszoltak értelmesen minden kérdésemre és a munka is jónak tűnik így 10 hónap elteltével.
Nem előnyére változott a miskolci telephely sem.
-
Zola007
veterán
válasz zolikaDB #163483 üzenetére
Tudom
Mondjuk a vizsgát abszolválom ha kell, de a légtér kérdéskörben valószínűleg hagyok némi mozgásteret a dolognak.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
drón témával képben van itt valaki?
kirándulásokhoz szeretnék venni egy viszonylag kompakt méretre összehajtható gépet, ami könnyen irányható és nem egy DJI ára ha a baja lenne
fullHD videó elég vagy javasolt 4K?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz bambano #163465 üzenetére
Ott nekem a StoporYoupay 1.22 vált be eddig a legjobban
-
Zola007
veterán
válasz bambano #163370 üzenetére
Egyik exem gyerekfogorvos volt
Nagyon büszke volt a szakmai tudására.
Nem akartam lelombozni azzal hogy Googleben rákeresve szidják a szülők mint a bokrot.Jelenleg 30+ orvossal dolgozunk Miskolcon, fogászunk pont nincs, de nem is baj, mert csak a gond lenne vele 🥲
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz bambano #163347 üzenetére
Kincses Sára Hanna, Füredi út
Dr. Laboda Antal, Apafi utca[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz bambano #163294 üzenetére
Balmazújvárosban elvileg van egy srác aki gyorsan és jól dolgozik, de pontos kontaktot nem tudok, mivel csak mellettem beszéltek róla (dicsérték)
-
Zola007
veterán
válasz E.Kaufmann #163101 üzenetére
ajtó rögzítő rúdzár persely
-
Zola007
veterán
válasz E.Kaufmann #163090 üzenetére
Nekem egy 900 forintos kis bizbaszra lenne szükségem, ha valaki megvenné és bedobná egy sima borítékba (utalnám előre)
-
Zola007
veterán
HBZ-ben dolgozik vagy jar valaki?
-
Zola007
veterán
válasz mezis #163044 üzenetére
én ismerek 2 katonatisztet, de mindkettő csak az "ülve tölccs"-höz ért
-
Zola007
veterán
válasz SOAD19 #162918 üzenetére
Én csak 1 évet éltem ugyan külföldön, de nagy volt a kontraszt.
Akkori párom miatt hazajöttem, de sokszor bánom, teljesen más hangulatban teltek a napok.
Első pár hétben azt hittem csak azért viselkednek velem normálisan mert külföldi vagyok vagy akarnak valamit tőlem, de aztán rájöttem, hogy csak simán kedvesek és kiegyensúlyozottak az emberek.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Dan-szan #162849 üzenetére
keress egy vékony fém vállfát és azzal szépen be tudod húzni a gédergumit
-
Zola007
veterán
válasz KROK640 #162766 üzenetére
Par éve megszámoltam, átlagosan 20 fajta adó érint közvetlenül különböző jogcímeken a Magyarországon érvényes 58 adónemböl (közvetve pedig nyilván sokkal több)
-
Zola007
veterán
2x 16GB 2666-os noti RAM lenne valakinek eladó?
-
Zola007
veterán
keresek 8-16-32gb microSD kártyát egyben több darabot, ha van valakinek elfekvőben óccón'
-
Zola007
veterán
akkor kölcsönkérés a legolcsóbb
Ha veszel akkor emag.ro -n is biztos fent vanMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
ha nem kell profi fogó:
https://www.emag.hu/fogo-krimpelt-csatlakozok-ht202a-5901436727880/pd/DXKBXYYBMMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz dewil666 #162481 üzenetére
Add el és aprón vegyél az árából házimozi mélysugárzót.
-
Zola007
veterán
válasz bul07 #162477 üzenetére
No offense, de érzek némi vásárlási/ gyűjtögetési kényszert
-
Zola007
veterán
válasz Morgal #162463 üzenetére
Én az udvaron, szintén jobb szeretem szakszerűen megcsinálni, nem a sporolás a cél.
közben megnézem a kocsi alját is, felfüggesztést, esetleg leveszem a doblemezt ha nagyon dzsuvás alatta. Letakaritom a csavarokat, fékeket, stb.
Kb. 1 órás móka pakolással együtt, de akkor tudom hogy rendben van.Sajnos hagytam már el csavart szerviz után és lemezfelnit verettek szét a Fordon legkulccsal "szakembör"
Centrirozni és új gumit felnire szerelni hordom gumishoz szezonon kívül.
Utálok sorban állni vagy 3 hétre előre időpontot kérni gumishoz (mintha a Pápához mennék úgy kezelik néhol)Az önkiszolgálóban van centrirozo gép?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Salex1 #162446 üzenetére
Amit novemberben 8-ért szerelt a srác telit felnire, azonos méretben arra aprilisban 12 ezret fizettem a nyári szettre.
Festő 700 forintos m2 árat emelte 1200-raTavaly 20e/ora 300/km áron jött ki a csatorna tisztíto, most beszéltem vele 30e/óra és 420/km
Brutál drágulás ment végbe a szolgáltatoiparban.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz GIJoe #162438 üzenetére
Manapság ez így megy. Sajnos. Az anyag sokkal kevésbé drágult mint a szolgáltatás.
500e forintos autóra ugyanannyi a rezsióradíj mint egy fiatalra.
8-25e Ft jellemzően amikkel az elmúlt 1-2 évben találkoztam.Ha egy autót elviszel 5 szervizbe, mindenhol más lesz a csere lista és a prioritás. De még egy azon szervizen belül is attól függ hogy éppen A vagy B vagy C szerelőhöz kerül a kocsid.
Fékbetétet szettben árulják (2db), tárcsát darabra. Fékrendszer légtelenítés 20 perc elöl-hátul, januárban 4e forintot fizettem érte
Kassai úton tudom esetleg ajánlani a Frank szervizt, gumi, futómű, átlagos javításokat jó áron megoldják Kassai út 92., az OMV kút mögött.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz zolikaDB #162385 üzenetére
ha a díszcsík egyik csíkja vágható, akkor tennék rá egy 20x20-as PVC sarokprofil élvédőt és javítás + későbbi védelem megoldva
https://festekem.hu/termek/elvedo-muanyag-275m-25/
ahhoz van műanyagra való alapozó, utána olyanra fested mint a többi részt[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz KROK640 #162381 üzenetére
az info és érték hamisítás sok területen probléma
Sajnos digitálisan és papíron is sok rá a lehetőség, ha egy profi hamisító akar kamu dolgokat elültetni.pl. néhány éve már üveges boroknál is alkalmazzák a blockchain algoritmust az eredet igazolására, mert a papír / zárjegy /címke már nem elég sajnos egy több országot átívelő import során.
[link]Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz KROK640 #162378 üzenetére
tegnap küldtek kollégának egy Word 2003-ban szerkesztett doksit amit csak hibajavítás után lehetett megnyitni
-
Zola007
veterán
válasz Shokkolo #162355 üzenetére
kárpitos ismerős nekem azt javasolta hogy színválasztásnál vagy
1. színkódra azonos színű legyen (ez jellemzően mission majdnem impossibel. mert nem egy időben, gyártótól, gyártásból, stb veszel több terméket) vagy
2. üssön el számos árnyalattal, de legjobb az eltérő szín
de hasonlót ne tervezzek egymás mellé.fényes/matt -> homogén/mintás -> szövet/bőr, stb ezek megférnek egymás mellett azonos színben mer a textúra már eléggé differenciál
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz KROK640 #162308 üzenetére
4 évig küzdöttünk a szolgáltatókkal, hogy a miskolci DVTK épületeihez hozzanak optikát úgy, hogy vállaltuk volna a nyomvonal kiépítés költségének egy részét.
És ez Miskolc, Andrássy Gyula utca, nem egy külvárosi zártkerti gyártelep.Nem akartak bele pénzt fektetni, a UPC/Voda nem IS csinálta meg, koaxot nagy duzzogva húzták át a szomszéd 4 emeletes társasház tetejéről légvezetéken egy vasrúdra (2020 !!)
végül a Telekom húzott optikát 2022-ben
Ettől függetlenül szerintem is jól áll a magyar szélessáv lefedettség.
Ebben legalább elértünk egy életképes szintet.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Shokkolo #162300 üzenetére
Az eredeti felvetés az volt hogy vannak helyek ahol még ISDN van, aztán lett 100 fős, majd 500+ fős iroda belőle 
Nyilván nem a BMW lóg betárcsázós neten, de sok helyen van egyedi akadálya a rendszerfejlesztesnek.Ezen a területen dolgozom, de nem veszem bántásnak, csak azt látom hogy nem olvastad el rendesen amit írtam.
Ugyanis nem támogatom a régi ideát, csupán elfogadom hogy van ahol még 2024-ben is így működnek cégek vezetői probléma, pénzügyi megfontolás vagy valamilyen környezeti adottság miatt.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
2 beállós lemezgarázst csináltatott mostanában valaki?
-
Zola007
veterán
válasz Shokkolo #162297 üzenetére
nyilván van egy
1. ideális állapot
2. meg a valóságHa nincs szolgáltató aki hajlandó beruházni hogy építsen vonalat akkormarad az ami ott van.
Rengeteg cég váltott már telephelyet internet, parkolás, közlekedés, klímatechnika, stb miatt, mert ezek kellenek a megfelelő munkához.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz KROK640 #162287 üzenetére
Frissítést pl. megoldja WSUS szerverrel belső neten és elég egyszer letölteni mindegy hogy 5 vagy 500 gép van domainben.
-
Zola007
veterán
válasz Shokkolo #162233 üzenetére
Egyetértek
Én is meglepődtem mikor olvastam hogy 1% alatti a vezetők közül az ittas de a balesetek 25%-át okozzák.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Yettel OtthonNET (csak net) üzemel valakinél?
300-500 DIGI és társaival komparatív?
Tapasztalat / vélemény?[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz vlevi #162116 üzenetére
nézz rá erre a táblára: [link]
én nem erre jönnék ha nincs HB megyei matricádMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Aryes #162111 üzenetére
Pl. ha lenézel, a sörhason a póló ilyen alakot vesz fel
Nincs egyedi igény, de jó lenne látni, kipróbálni előtte élőben egy ilyen árfekvésű bútort.
Mömaxban 600-tól indul, butor1-en van már 400 körül is, de jó kérdés indokolt e az árkülönbség[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
U alakú szövet borítású ágyazható kanapét szeretnénk venni.
Hol érdemes szétnézni Debrecenben ahol jó ár / minőség arányú ülőgarnitúrák vannak?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Williamgrant #162058 üzenetére
Megnéztem, de elég furán dolgozik a kamera szoftver, bar lehet hogy csak ez a teszt sikerült kevésbé.
-
Zola007
veterán
válasz elfelejtette #162056 üzenetére
Köszönöm, de baráti körben nincs jó tapasztalat az iphoneok strapabírási és üzemidő képességeivel kapcsolatban.
-
Zola007
veterán
Létezik/tudtok ajánlani nagyon jó minőségű kamerával szerelt telefont 200e Ft alatt?
főleg kirándulás, sportra és egy jó makró funkció pazar lenne.
egyéb kritériumok: 5000+ akku, 8-12GB, 128+ Gb tárhely. Android, hazai megbízható háttérrel rendelkező forgalmazótólMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz zolikaDB #161944 üzenetére
Majd nem az lesz a kérdés, hogy "iszik vagy vezet?", hanem az hogy "eszik vagy vezet?"
-
Zola007
veterán
Nyestek távoltartására autótól kinek mi vált be közterületen parkolás esetén?
-
Zola007
veterán
válasz Shokkolo #161799 üzenetére
https://totalcar.hu/kozosseg/rsvptc/2019/03/28/lidl_utvecsavarozo_-_nem_olyan_gagyi_az/
Szaki a cikk végén szépen leírja egy levélben a témát.
TL;DR: ütvecsavarozon nem lehetséges nyomatékot mérni, arra a nyomatékmérő/határolós nyomatékkulcs való.Legtöbb autó 90 - 150 nM között van a célérték, lemez, alu, méret, csavar darabszám, csavar hossz, átmérő, stb függvényében.
Ha gépkocsi könyve nem írja, akkor Autodatan általában megtalálható az adott típushoz és kerékmérethez javasolt minimum nyomaték.Barkács (5-10e forintos) kulcsok rugója, kenőanyaga, határolója el tud öregedni, nyúlni, koszolodni idővel, illetve ha leoldás után tovább húzva tönkre lehet tenni a kulcsot is.
20-25 e forint körül már kaphatóak közepes minőségű nyomatékkulcsok, pl. Fortum. BGS, ezekkel nem lesz gond évekig, ha minden használat után vissza van tekerve legkisebb értékre.
-
Zola007
veterán
válasz Aryes #161577 üzenetére
Az hogy amelyik chaten aktív ott nem mindig vagy egyáltalán nem működik a keresés az előzményekben mióta bevezették.
Pedig ott vannak a hozzászólások, kézzel visszagörgetve elérhető, de kereső nem hozza kulcsszóra. Ahogy látom Gugli alapján ez sokaknál probléma[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Hogyan lehet ezt a ránk erőltetett végpontok közötti titkosítást kikapcsolni Messengerben úgy hogy hiánytalanul megmaradjanak a beszélgetések?
-
Zola007
veterán
válasz Williamgrant #161532 üzenetére
és lorcsi:
nem nekem lesz, szóval szerintem a Fire is elég lehet
Xiaomit szidták több helyen
TV valószínűleg nem lesz cserélve
Apple cucc nincs a családban, nem is várhatóGoogle Chromecastot néztem még, az 17re erről van tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
7 éves Philips 46co TV-hez kérnék ajánlást okositora. Netflix, YouTube Wifin az igény, infoim szerint max. fullHD-t tud a gépsas.
-
Zola007
veterán
válasz szotyika77 #161339 üzenetére
Milyen szerkezetű ajtót vettetek?
Papirracs, méhsejt, tömör MDF vonalon kinek mi a tapasztalata?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz aldebaran #161181 üzenetére
Csaba Car Bontóban keresd meg a tulajt, ő vállalt korábban konkrét típus vagy autó importot külföldről. Nem tudom hogy Romániában érdekelt e
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
Parkettatechnikában vásárolt mostanában valaki SPC vonalon?
-
Zola007
veterán
válasz LeventeV #160489 üzenetére
Zalakerámiát kerüld csempéből, Cersanit, Parady, Arté, Ceramika Konskie egész jó pénztárcafüggően
többi anyag a laptól függ, de ezt a burkolóval egyeztesd mert mindegyik mással szeret dolgozniamit én vettem:
ragasztóból S1 (pl. Keraflex)
aljzatkiegyenlítő Mapei Ultra Eco (vagy Renovation) aljzattól függően
vakolat Baumit Manu 1 + 4
vízszigetelés MageGum WPS / Aquadefense (vagy WEBER KPS)
hajlaterősítő szalag MAPEI MapeBand (de más is jó, felrakás minsége a lényeg)
mélyalapozó MAPEI PrimerG, festett falra híd MAPEI Eco Prim ( vagy Weber)Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz husztiimi #160423 üzenetére
Nem voltam és még nincs gyerekem.
Bejelentkeztünk és behívtak sorozásra de jött a levél, hogy már nem kell bevonulni.
38 vagyok.
Tisztában voltam akkor is a variabilitásával, több katonaságnál dolgozó ismerőst/ kiképzőt is megkérdeztem akkor. Én személy szerint kipróbáltam volna a hátrányaival együtt is. Ez az én véleményem, a személyeskedést pedig mellőzzük a továbbiakban.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz husztiimi #160374 üzenetére
Jellemformáló.
Régen a katonaságot is utaltak és szidták, manapság meg a legtöbb 45-50 feletti visszavezetné a fiatalok körében.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz szotyika77 #160338 üzenetére
Ha Debrecen - Miskolc vonalon útba esik akkor jöhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest