Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HANDO88
senior tag
HP 6735B alaplap érdekelne.
SN: cnu83766b3Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
-
bhonti
aktív tag
Kösz, garis lehet, asszem. Haverom esetleg eladná, ennyi. Teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
bhonti
aktív tag
Szerintetek mennyit ér 1TB külső HDD?
http://1kis.info.hu - Informatikus mindenkinek... 501065096 balazs@honti.tech
-
xigris
őstag
Eladó dolgaim
Egy lg f6 és egy wayteq telefont adnék egyért cserébe( valami komolyabbért) -
Peti78
őstag
Sziasztok!
A Worldgsm-ről tud valaki véleményt mondani? Szervíz, megbízhatóság etc.[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
birq
tag
-
atike
nagyúr
Lomtalanítok:
- 1 db 80 Gbyte WD HDD (IDE, WD800AAJB, bontatlan) 2000.-
- 2 db 40 Gbyte Maxtor HDD (IDE, DiamondMax Plus 8) 1000.- / darab
- 1 db 250 Gbyte Hitachi HDD (SATA, HDT721025SLA380 4000.-
- 1 db 250 Gbyte Seagate HDD (SATA, Barracuda 7200.9) 4000.-
- 1 db 250 Gbyte WD HDD (SATA, WD2500AAKX) 4000.-
- 1 db 320 Gbyte WD laptop HDD (SATA, WD3200BPVT) 6000.-
- 1 db Kingmax DDR2-800 2 Gbyte memória 4000.-
- 1 db Kingmax DDR3-1333 2 Gbyte memória 3000.-
- 2 db DDR-400 512 Mbyte memória 1000.- / darab
- 1 db AMD Athlon 64 processzor (ADA3000DAA4BP) 3000+ 2000.-
- 1 db Intel Celeron 2,4 Ghz processzor 500.-A vinyókról Sentinelezek ma meg holnap... De elvileg mindegyik rendben van.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Ha közteres büntet parkolásért, akkor meg lehet valahol nézni neten a képeket?
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég hozzám került, egy 25 db-os, 4.7 GB-os írható sárga Maxell DVD pakk. Mennyiért lehet eladni szerintetek? Esetleg valakit érdekel a pakk?
[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Scoobyka
addikt
Hello!
Vkinek nincs elado kulso 3,5"-es mobilrack elado? Lehetoleg usb 3-as es sata 2es. (de az sem nagyon nagy baj,ha csak usb 2-es)
-
Irmscher 353
aktív tag
Szeretnék olcsón 1db- bárszéket vásárolni, használt, nem csilli-villi érdekelne.
Akinek van fölöslegben, s megválna tőle, kérem itt, vagy privátban keressen! -
Salex1
őstag
Eladó Iphone 3GS
egy kicsit megviselt, de működő mikrosütő ,
Tetőcserép kb. 15nm
és pezsgőspohár készlet[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Samsung Story Station 1 TB (alu házas, külön tápos, USB külső adattároló) eladó... Ilyen. Hibátlan, csak vettem egy NAS-t, így ez feleslegessé vált. 12.000 Ft.
-
xigris
őstag
Sziasztok.
Eladó dolgaim -
bob011
aktív tag
válasz PindurAnna #66017 üzenetére
Köszönöm!
@hcs75 Kipróbálom, köszönöm az infót!
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #66014 üzenetére
ennyiért már órát is vehettél volna...
plusz én is tudtam volna olcsóbban...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
sayCet
aktív tag
LGA775-ös alaplapot keresek, E7300-as proci támogatással.
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
Zola007
veterán
válasz Daniel Alves #66024 üzenetére
A titántokot és zafírt a karcállóság miatt mondta, nem a nagyzolás miatt (feltételezem)
Nekem is acéltokos a vekkerem zafírral, de vegyesen szálcsiszolt / polírozottak a láncszemek, szóval vigyázni kell erre is mint a fene.
A bőrszíjas kristályüvegest hordom napi használatra, mert nem sajnálom annyira Megkopott a szíja, de 3000-ért veszek rá újat és kész.
Az elsőt még egyszer nem venném meg, akármilyen szép is, mert semmi értelme ha csak félti az ember és a tartóban áll.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Daniel Alves
őstag
válasz Gercsa #66023 üzenetére
Szerencsére olyan helyzetben vagyok, hogy középkategóriás órát is vehettem volna (200-300k), viszont ritka az olyan az óra mai kényelmes lenne és ez az volt. De azokat meg sajnálnám mindennapos használatra.
[ Szerkesztve ]
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Gercsa
senior tag
Szerintem ez a bolt jófejségén múlik, bár nem vagyok képben a jogi részében.
(60k-ért már vehettél volna titántokos és/vagy zafírüveges órát is)
A "rozsdamentes" acélnak ez az egyik hibája (főleg divatóráknál) hogy a legtöbb olyan acél ami kevésbé hajlamos rozsdásodni nem hőkezelhető túl nagy keménységre. Ami meg igen, az tényleg drága.
Mondjuk ennyi pénzért már el is várná az ember.Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
Daniel Alves
őstag
-
Real Ghoost
aktív tag
Nincs már ez a 3 munkanapos dolog, úgy cirka 15 éve, de úgy látszik reménytelen az emberek fejéből kiirtani.
Hol vetted az órát amúgy? Ha normálisak akkor kicserélik, ha gecik akkor sajnos nem biztos, hogy be tudod bizonyítani az igazadat nekik.
-
Gerzsi
tag
Eladó Galaxy S PLUS 18,5E ! Érdeklődni és képekért PM.
-
Viktojka
tag
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
Lett egy eladó Gigabyte B75M-D3V alaplap, amiről a bolti gar már lejárt, de a gyári érvényesíthető 2015 15. hetéig, azaz április első hetéig. Kinek mit ér meg? Értelmes dolgokra csere is érdekel (SSD, HDD, dd3 memória, stb).
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok,
A kérdésem a következő lenne. Vasárnap vettem mindennapi használatra egy GANT órát. Sajnos a nagy örömömben nem vettem észre 1-2 dolgot vásárláskor. A bal oldala karcos és ezt csak itthon vettem észre. Ma délután fel is hívtam a boltot és jeleztem a problémát, holnap pedig megyek be a boltba.
Ilyenkor mi a teendő? 3 munkanapon belül kötelesek cseréln ia terméket? Nagyon zavar a karcolás viszont fene gondolta, hogy egy új óránál előfordulhat ilyen?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
laccczka
tag
válasz gergom91 #65962 üzenetére
Esetleg Debrecen Cafe Frei.
Többféle ízű, erősségű, árú helyben őrölt kávéi vannak. Ha valamelyik megtetszik csomagoltatsz.
"...mert a víz melegebb mint a hőmérséklet..." egy ismeretlen zseni értekezése a víz felett lévő ködről.
-
HANDO88
senior tag
HP 6735B alaplap érdekelne.
SN: cnu83766b3[ Szerkesztve ]
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
7Sony7
addikt
válasz Bjørgersson #66005 üzenetére
Szoboszlói u. 50 sz. Alatt van egy műanyagos, ott vannak dobozok is. A méretüket nem tudom.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Bjørgersson
félisten
Tescon kívül hol lehet még nagyobb méretű műanyag dobozt kapni? 35x35x25(vagy 30) cm-esre lenne szükségem, a Tescoban viszont csak 39x39x27 cm-es volt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Ricardo128
senior tag
Van itt olyan valaki, aki szívesen megválna régóta nem használt töltőtollától, vagy inkább dip tolljától (nem tudom a magyar megnevezését töltőtoll hegye van, nem patron megy bele, hanem tintába kell mártani írás közben többször ) ? Táblás boci vagy milka csokit tudok felajánlani cserébe.
gölmétcsül ©
-
Bjørgersson
félisten
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Eladó dolgaim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest