Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooki
tag
Eladó:
Elixir 2GB DDR3 1333MHz memória 4k
Samsung 321 sata 320GB hdd 100/100 4k -
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Lenne pár eladó cuccom.
Ha bárkit érdekelne akkor privátban keressen.Üveg dohányzó asztal eladó 15 000 Ft
51 és 72 cm-es tv eladó együtt 23 500 Ft
4 színű világító vízoszlop 4500 Ft
GIGABYTE GK-K6800 USB-s multimédia billentyűzet 800 Ft
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
törölt tag
Hello!
Elado iphone 4/4s-hez bumper es fólia!
A bumper 400Ft/darab. (Fekete,narancs)
A folia 10db 3000Ft
Valamint autos tolto 2000 Ft
Egyutt az egesz 4500 Ft-ert viheto!
Valamint van fem bumberem is iphone 4/4s-hez 1500Ft-ert!
Valamint Hervis 10.000Ft-os utalvany 8500Ft-ert eladnam.
Privatban keressetek bizalommal! -
Chesterfield
őstag
Eladó 60Gb OCZ SSD, kiváló állapotban.
típusa: OCZSSD2-2VTXE60Gfix 10 000 HUF
-
Zola007
veterán
válasz copass #68044 üzenetére
Az elmúlt 2-3 évben tényleg sokat fejlődtek, főleg mióta bejött a vaterafutár szolgáltatás, akkor gatyába rázták a népet belső ellenőrzésekkel.
Mondjuk a kézbesítőkre még azért ráférne egy fegyelmezés.
A mi kézbesítőnk gyakorlatilag kosárlabdaedzést tart mérgében a csomagokkal amiket nem sikerült aznap kézbesíteni és vissza kell vinni a postára
1,5 méterről dobja be a csomagot a kis kocsijába, hogy messziről hallani, ahogy puffan
Legközelebb felveszem telefonnal és kap egy példányt belőle a posta. Biztosan lenne sok jelentkező az állására[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
copass
veterán
válasz Irmscher 353 #68042 üzenetére
az utóbbi években csak jó tapasztalatom van a postával. többször kerültem ellentmondásba vevőkkel, hogy nem küldtem el, meg ilyenek. egy telefonba került és megmondták egyből hogy nem volt otthon többször is kivitték, hagytak értesítőt. aztán amikor mondtam hogy mizú, csak ment a hápogás.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
xigris
őstag
Sziasztok olcsó tv valakinek eladó ?
-
-
kungzi
veterán
-
copass
veterán
válasz Zola007 #68012 üzenetére
+1 tértivevényre. a postások is veszett komolyan veszik, ha nem ott laksz kérik a meghatalmazást.
azt elintézni pedig nem egyszerű móka, pláne cégnél, ilyen-olyan nyomtatvány, ügyvezér intézheti csak,stbstb. magánszemélynél gondolom egyszerűbb, de akkor is."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
ati012
őstag
Van köztetek nagy vaterás, jó értékeléssel?
-
atike
nagyúr
Eladók:
1 db ASRock E350M1 alaplap. Hibátlan, előlap, driver CD megvan
12.000 Ft10.000 Ft
2 db DDR-400 512 Mbyte memória 1.000 Ft/db vagy 1.500 Ft/2 db
1 db AMD Athlon 64 processzor (ADA3000DAA4BP) 3000+2.000 Ft1.500 Ft
1 db Intel Celeron 2,4 Ghz processzor 500 Ft1 db Panasonic NV-GS17-es miniDV-s kamera. Mindene megvan, rendben működik (nem igazán volt használva, kb 2 éve le van rakva). Adok hozzá egy táskát (Hama Spirit), amibe mindene belefér és 2 db 90 perces Panasonic miniDV kazettát is (bontatlanok), doboza, papírjai is megvannak... A DV csatlakozó szerintem hibás (olyan, mintha a "közepe" be lenne csúszva... De mivel kipróbálni nem tudom (nincs hozzá semmilyen eszközöm) így biztos azért nem vagyok benne... Az USB csatlakozó mindenesetre jó. Az ár tehát ezért annyi amennyi. USB kábel jár hozzá, gépre rádugva az megismeri, telepedik.
10.000 Ft8.000 Ft -
ati012
őstag
hdanesz mizériához hozzá szólnék:
Ha nem tértis, nem aláírós, akkor kukába vele.
Ha kis nyomozgatással világossá vált, hogy valaki igy óhajt pénzt keresni akkor:
1.) Rendőrségre be, a számlaszám tulaját feljelenteni.
2.) Szólni az ügyvédnek, tud-e erről?b.) hagyni a picsbe.
Vásároljatok!
Sharpei-csaucsau apa, keverék anya kiskutyák 1 FtQ6600 processzorok 10.000 Ft / db!!
Brand gépek 1 év garanciával. Core i5 series
Brand gépek 1 év garanciával C2D series
HP DV2530ee GPU hibás. 15.000 Ft
ZOKNI!
méret: 42-44; 44-46; 46-48
szín: fekete, sötétkék
anyag: 80% pamut, 20% műszál.
100 Ft / pár (nagy tétel = kedvezmény)[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
válasz PindurAnna #68023 üzenetére
Nekem is volt velük ügyem...., nehéz velük. Majdnem feljeletettem őket zaklatás miatt!
Figyelni kell, mert első körben a kft keres meg és nekik annyi joguk vanaz adósság behajtására mint most bármelyikőnknek! Csak próbálnak rávenni a fizetésre hogy mint ha tényleg joguk lenne behajtani.
A ZRT az már jogosult több mindenre... ők akkor lépnek a színre, ha a kft nem ér célt.
Egyébként az esetemben hazudtak össze vissza!
(Egyébként az esetemben az adataimmal élt vissza 1 személy és a nevemben kötött szerződésben fenálló tatrtozást próbálták rajtam behajtani)[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
hdanesz
őstag
Ha valakit érdekel, a korábban linkelt jogász topic-ban fent van a levél.
-
Zola007
veterán
válasz PindurAnna #68026 üzenetére
Szerintem nem így van, de ami a legfontosabb még ha így is lenne:
hdanesz esetében nem egy ismert tartozásról van szó
Tehát mint ügyfél nem is kell számon tartania.
Ez lenne az első alkalom hogy tudomására hoznák a befizetési kötelezettség keletkezését, annak pedig mindenképpen olyan úton kell megtörténnie amit az adós/befizető aláírásával igazol a felszólítás személyes vagy postai átvételekor.Ez olyan mintha pl. engem megbüntetnének gyorshajtásért traffipax alapján, kiküldenének egy sima levelet a vélt címemre, ami mondjuk eltűnik és csak 4 év 10 hónap múlva szólna valaki, hogy "bocsi, az anno 30 ezres csekked mára 285.000 ft-ra gyarapodott.
Akinek van ez irányú tapasztalata, megnézné hogy mit is küldött a rendőrség ?
gyanítom ajánlott levelet.
legalábbis felénk azt szokás[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
atike
nagyúr
válasz PindurAnna #68014 üzenetére
Egy - nem írok alá ilyesmit... Soha senkinek.
Kettő - itt mi van azzal, akinek aláírtál...? Mert, hogy az lenne az első, hogy őt veszem elő és borítom rá az asztalt az is tuti... Vele mi van ebben a történetben?
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz PindurAnna #68025 üzenetére
Na nem tudtam befejezni..
Tehát ha más veszi át helyetted, az sem érdekli őket.
Vagy ha a te címedre bejelentkezik egy másik személy, akkor te a bejelentéssel jogosultságot adtál neki arra, hogy minden küldeményt átvehet még pénzt is.
Kivéve ha írsz egy megállapodást a hozzád beköltözővel, hogy semmilyen küldeményt nem vehet át. Ha ezt aláírja a beköltöző és ennek ellenére átveszi, mivel be van jelentkezve hozzád, akkor bűncselekményt követ el.Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Zola007 #68024 üzenetére
Az nem érdekli őket, ha kifújja szél vagy szétrágja a kutya vagy unatkozó kíváncsi szomszéd kilopja...nem érdekli őket.. ismétlem mint adós te saját magadnak vagy köteles nyilvántartani, hogy tartozásod van. Náluk ott a pdf mellé az igazoló aláírása, hogy feltették az adós tájékoztatására a levelet. Vagy ha a te címedre bejelentkezik egy másik személy, akkor te a bejelentéssel jogosultságot adtál neki arra, hogy minden küldeményt átvehet még pénzt is.
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Zola007
veterán
válasz PindurAnna #68023 üzenetére
sima levél akkor sem szakítja meg az 5 éves tartozáskövetelési elévülést, mert nem bizonyítható hogy megkaptad
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Zola007 #68021 üzenetére
2012 óta nem köteles mindig figyelmeztetni, hogy tartozásod van de megteheti - feltételes mód!!! Ők direkt nem teszik nem figyelmeztetnek mindig most már, mert nekik az több papír munka, és így sokkal többet kaszálnak!!
Elég elektronikusan meglenni nekik a levél másolatának, és felelős személy igazolása e mellé, hogy postára lett adva simán és nem ajánlottan!!!
A felelős személyre már nem emlékszem, de az hiszem ügyvéd vagy közjegyző.
[link]
itt is elmondják hogy simán küldik ki a leveleketPáromnak épp nem volt számláján elég pénz amikor a lakáshitelét le akarták vonni, felhívták, hogy mikor tudja rendezni, de azt is mondták, hogy ezt csak jó szándékból teszik de nem kötelező. Csak nekik érdekük, hogy megkapják a pénzt, ezért szólhatnak.!
Egy kiküldött sms is ugyanez, nem érdekli őket, hogy elolvastad, vagy sem.
Ha elköltöztél te magadnak vagy köteles bejelenteni hogy elkötöztél. Ha ezt nem tudja a posta akkor a következő lakónak kötelessége bontatlanul a küldeményt bevinni a postára és még egy papírt is kitölteni hogy a küldemény címzettje ide vagy oda költözött vagy ismeretlen helyre költözött, minden neki szóló küldeményt küldjék vissza a feladónak, vagy odaadni a postásnak és szólni neki is, hogy már nem lakik ott a címzett.Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Zola007
veterán
válasz PindurAnna #68017 üzenetére
Már ne haragudj, de mi a garancia arra, hogy a címzett még ott lakik vagy egyáltalán a posta nem tűntette-e el a levelet?
A hivatalos felszólítás épp attól hivatalos, hogy nyoma van az átvételének mindkét oldalon.
Ilyen nincs, hogy ők azt mondják, hogy kerestek és közben meg 5 éve ketyeg egy tartozás. Ilyen erővel hívhattak volna telefonon.
Egy adósságbehajtó cég minden hónapban küld levelet a legkisebb tételért is, ajánlott, saját kézbe, tértivevény.
Ha nem így van, akkor az nem minősül hivatalos megkeresésnek.#68015) Wittgen80: én ki se bontottam, mert levéltitok, meg lépfene is lehet benne
Az első kettőt még elküldtem a a csajnak (volt közös ismerős) azzal, hogy beszéljen velük
Utána meg visszavittem a postára, ahol szerintük nekem kellene igénylőlapot benyújtani, hogy a címzett már nem lakik ott, személyi adataimmal, stb.
Lowfast fogok én még egy hivatalos kört futni a saját adataimmal kérvényezve. Persze....
Ráírtam hogy "címzett elköltözött, vissza a feladónak" és bedobtam a postán a ládába. Azóta nem jött másik levél.[ Szerkesztve ]
-
fenergie84
addikt
válasz fenergie84 #67881 üzenetére
Vegyetek Eladó:
-tCorsair VX550W (dobozával, zsákjával, csavarokkal) -
PindurAnna
Közösségépítő
-
mezis
félisten
"...régen xy-nak aláírtam egy számítógép vásárláshoz hitelkérelmet....."
Az az aláírás KEZESSÉGVÁLLALÁS volt, ami sokkal több, mint egy aláírás. A tanúk is aláírnak, de azzal nem válnak felelőssé egy nagy összegű hitel visszafizetéséért.
Vállaltam én is kezességet rokonomnak, de amikor kimaradt egyetlen havi törlesztő részlete, akkor a bank azonnal küldte nekem a felszólítást. Szerencsém volt, mert csak folyószámla váltás miatt maradt el az átutalás.
Te nem kaptál egyetlen ilyen felszólítást sem a hitelezőtől ? Annak idején is meg kellett volna találnia !mezis
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz dudikpal #68016 üzenetére
Csak az 5 év mindig újraindul minden kiküldött értesítéskor..mégha NEM is vetted át a levelet!!!!!!
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
dudikpal
senior tag
Az idén töltjük a 8-ik évet csendességben
-
Wittgen80
csendes tag
válasz Zola007 #68012 üzenetére
Én albiban lakok már lassan 2 éve, de a korábbi lakók nevére még mindig jönnek a levelek, hogy ennek a banknak meg annak a szolgáltatónak mennyivel lógnak. Csak azon izgulok, hogy ne az én holmijaimat mentsék meg egyszer a behajtók :-)
Hiába írtam levelet ezeknek, hogy akiket keresnek már talán az országban sincsenek, nem érdekli őket. -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz dudikpal #68009 üzenetére
Akkor kösd fel a gatyát..
Tavaly kaptam az említett cégtől egy NEM ajánlott levelet, mivel tartozok 680 ezer forinttal, mivel régen xy-nak aláírtam egy számítógép vásárláshoz hitelkérelmet. Én azt hittem a szgép tulaja rég kifizette, én mint aláíró nem kaptam róla soha semmit.
De kiderült hogy 2009.11 fennálló tőketartozást (99 400Ft)a szgép tulja nem rendezte, évek óra nem fizetett és már nem is tud, meghalt. Ezért én, mint aláíró megnyertem az ő tartozását, ami már mindennel (csak egy oldalon a felsorolt tételek voltak) 680 ezer forint.
Egyből vittem a papírt a jogászunkhoz, és megsúgta nekem, hogy az ilyen behajtó cégeknek a tartozás átvételéről küldenek az illetékesnek papírt - itt ez a tulaj volt - aztán számítógépes program van nekik arra, hogy az utolsó kiküldött értesítés (lehet sms, telefonhívás, levél - aminek NEM kötelesek már ajánlottan kiküldeni) után 4év 10 hónapra küldjenek felszólítást, amit ismétlem számítógépes program figyel!!!Én már bírósági végrehajtótól kaptam erről a papírt. Egyből a megszerzett infó után, azaz másnap, elmentem a helyi bírósági végrehajtóhoz, hogy mit tudok tenni. Azt mondta csak egyet, fizetni. Tanácsolta, hogy hívjam a követelési céget és egyezkedjek vele. De most jön a csavar:
A kiküldött papíron az volt, hogy 8 napon belül jelöljem meg a munkahelyemet, és 30 napon belül azt, - hogyha nem tudok fizetni- hogy milyen ingóságaimtól kívánok megválniMERT: most jön a lényeg!!!!: ha részletet szeretnék kérni, annak van elbírálási ideje, 30 nap..akkor már kicsúszok attól az időpontból, ami már meghatározta, az ingóság lefoglalási időpontját.
Ha nem engedem be a végrehajtót, 2 db rendőrrel jön, aminek a munkabére kb 10 000Ft/óra/fő, plusz a lakatos munkadíja aki kinyitja az ajtót és minden elzárt részt.DE mivel egyből kerestem őket, és a bírósági végrehajtó és a jogászunk javaslatára felajánlottam, hogy vegyék figyelembe hogy a hitel tulajdonosa nem én vagyok és szerencsére van pénzem, egy összegben azonnal kifizetem kértem mérséklést. Egy óra múlva felhívtak és 340 ezeret mondtak. Azonnal átutaltam, az átutalással mentem a bírósági végrehajtóhoz. Ő lemásolta az átutalásomat, felhívta a behajtó céget előttem, azok elmondták neki telefonba, hogy ott az utalás, majd nyomtatott 6 oldal papírt és ezért neki 28 ezret kellett fizetnem.
Így lett a 99 400 Ft-ból 680 ezer, majd végül majd 370 ezer Ft...amit úgymond kidobtam az ablakon. Hiszen nem is az enyém volt.
Soha többet senkinek semmilyen körülmények között nem írok alá semmilyen hitelt, nekem sem volt soha!!!
Ez durván az alsó fogsorom ára lett volnaSzóval jobb ha felhívod őket, mert pötyög az ott nekik...
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz werszomjas #67995 üzenetére
Nem hogy ajánlott, tértivevényes kellene
Én fél évig kaptam az előző lakó után az Instrum Justitia behajtócég leveleit, ment vissza mindMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
rayoliviero
veterán
-
zolikaDB
veterán
válasz hdanesz #67996 üzenetére
Namost, ez vicc... Ottvan a neve. Naes? A nyomtato es a papir is elbir sok baromsagot.
De rengeteg ponton bukik a dolog, amit Gercsa mond, ott sok igazsag van.
Ilyen a vilagon nincs, h letolt vki torrenten 1db filmet, annak meg napi arfolyamon épp 100e HUF a napidija. Gondolom, becsusszant ott meg 1-2 masik is. Azokat nem emlitette? Vagy akkor annyiszor 100e? Vagy egy Van Damme akcio 50e, egy Adam Sandler meg 100e?
Komolytalan...
Nemetben is volt ilyen mizeria par eve, ott email-ig jutottak, a posta draganak tunt. -
dudikpal
senior tag
válasz hdanesz #67996 üzenetére
Nem számít hogy létezik, amíg nem ajánlottan küldi a levelet, addig sz*rni bele nyugodtan.
Tőlem valós cég követelt valós tartozást(vatera párszáz ft-os szarja), de egy fia ajánlott levelet nem voltak hajlandóak küldeni(csak simát), meg anno az intrum dzsásztiszia sem. Pár éve már nem hallottam róluk.Priviben nekem is jöhet a levél, aztán majd jól kielemezem, hogy honnan ordít a többi kamuszag
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz PindurAnna #67988 üzenetére
Nos, többek között ilyen megfontolásból kapcsoltattam ki azonnal a UPC Wi-Free-t. Véletlenül se kapcsolódjon az én lakásomban működő modem-router-hez egy közelben ólálkodó zsivány internetforgalma.
mezis
-
PLaci58
addikt
válasz #33253120 #67962 üzenetére
Szerintem emiatt a GD50 miatt zaklat a telenor. El is hoztam anyukámtól és folyamatosan bekapcsolva tartom, hátha küldenek IMEI-s smst
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz mghltm #68002 üzenetére
Volt ilyen is, meg megszerkesztették az ügyvéd által írott levél mintát, csak az ő számlaszáma helyett a sajátját tette a dokumentumba az illető. Így csaltak ki pénzt..
-
rayoliviero
veterán
-
Blabcsi
senior tag
A törpe lefagyott a futrinka utcán.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest