Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2795) kelly416 válasza mirci18 (#2794) üzenetére


kelly416
veterán

Én is kaptam már néhány ilyen-olyan defektet. Okosan csíptem oda felni el a padkához a gumi falát, ott sem ment volna semmire a kukaccal. Nyilván a legjobb a pótkerék, de nagyon ritkán van rá szükség és fizikailag nem mindenki vállja/tudja kicserélni. A Lodgy-ra szalonból kihozva úgy rá volt verve szárazon a kerék, hogy amikor az első itthoni kerékcserének nekiláttam, egy csavar jött ki a lidl akkus ütvecsavarozójával (400Nm papíron), a többit keresztkulccsal meg a végét teleszkópos nyelű kerékkulccsal szedtem le. Ha egy gumis is csinál hasonló állatságot (márpedig csinálnak), utána meg defektet kap a feleségem valahol, legyen Neki alternatíva.

Egyébként merre jársz, hogy ennyi defekted van? Szöggyárban dolgozol? Én (de az is lehet, hogy csak én vettem észre de nem én kaptam be) egy csavart szedettem ki a cégesből, egyszer közel 20 éve volt egy gyors defektem futófelületet szúrta meg valami ami nem maradt benne, és a fent említett odacsípés is közel 20 éve volt. Pedig letekertem már néhány km-t Berlintől a Fekete tengerig meg az Meteorákig. Na meg az elmúlt 3-4 évben számtalan szeméttelep és méhtelep kanyar.
Mondjuk Édesapám tanácsát mindig szem előtt tartom, sáv közepe vagy inkább a fehér vonal közelében, mint az út széli mocsokban, ha a forgalom és a saját testi épségem mást nem kíván.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.